royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اینم آواتار همیشگی من فعلا هم تصمیم ندارم عوضش کنم 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اینم چند تا از اواتارای من.. زیاد بودن گمونم همینا بسه.. امضامم میذارم ...... آنگه که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذار ید تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم بر خاک من از شاخه انگور بکارید آن لحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات هر قدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی "همای عزیزم " 7 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اولیش یادم نیست اماااااااااااااااااااااااا بعدیاش 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ راستی پیانیست جر زنی ممنوع آواتارهای خودتو کامل نذاشتی... منظورم همون مونالیزای ... خودت میدونی دیگه منتظریم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ اینا هم ادامه ی آواتارام هستش 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ آلبوم یادگاری آواتار نواندیشان اینجاست! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ با پیرهن سفید اومده خونم و با پیرهن سفید هم میره،فقط خدا کنه اون سفیدیش قرمز نشه. 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ و اما آئاتاری مشهووووور آواتاری دردسر ساااااااااااااااااااااز 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده