رفتن به مطلب

نه مثل اینکه کم کم داریم از زیر خط فهم بالاتر میاییم

ارسال های توصیه شده

یه بار با داداشم رفتیم کافی نت..یادم نیست چی اومدیم سرچ کنیم فکر کنم برای ثبت نام کارت سوخت بود ولی یهو یه چیزایی در حد همون پست سمن دیدیم.......

کلی خجالت کشیدیم:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه

این کلماتی که موقع سرج بالا میان براساس جستجوی بیشتر کاربران نیست من شنیدیم این کار کاملا کنترل شده است که خود شرکت گوگل انجام میدهد .

اما اینکه اگاهی مردم بالاتر رفته کاملا درسته شاهدشم همین نبود لبخند و شادی بر لب ها چهره های ملته حکایت غریبی است که همه جای ایران دیده میشود .

لبخندها گم شده .!!!!

• Like 9
لینک به دیدگاه
این کلماتی که موقع سرج بالا میان براساس جستجوی بیشتر کاربران نیست من شنیدیم این کار کاملا کنترل شده است که خود شرکت گوگل انجام میدهد .

اما اینکه اگاهی مردم بالاتر رفته کاملا درسته شاهدشم همین نبود لبخند و شادی بر لب ها چهره های ملته احکایت غریبی است که همه جای ایران دیده میشود .

لبخندها گم شده .!!!!

How Google Suggest works

As you type, Google Suggest returns search queries based on other users' search activities. These searches are algorithmically determined based on a number of purely objective factors (including popularity of search terms) without human intervention. All of the queries shown in Suggest have been typed previously by other Google users. The Suggest dataset is updated frequently to offer fresh and rising search queries. In addition, if you're signed in to your Google Account and have Web History enabled, you'll see search queries from relevant searches that you've done in the past.

• Like 10
لینک به دیدگاه

اما اینکه اگاهی مردم بالاتر رفته کاملا درسته شاهدشم همین نبود لبخند و شادی بر لب ها چهره های ملته احکایت غریبی است که همه جای ایران دیده میشود .

لبخندها گم شده .!!!!

پس دم شرکت گوگل گرم

ولی یه خرده از سطح خواسته های ملت ایران عقبه:4chsmu1:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ببینید دوستان گلم:icon_gol:

الان اغلب وبلاگهای تبلیغاتی برای دستیابی به مراجعه کننده بیشتر و بازدید بیشتر و ... توی متا تگهای وبلاگ و یا سایتشون از کلمات نامربوط استفاده میکنند و اون هم تماما" به دلیل شرایط بد و جو مزخرف جامعه مخصوصا" تهران هستش.:w00:

البته اینا رو ما میدونیم و نه اون بالاییها ، چون از نظر اونا مخصوصا" دوکتور ، ما جزء مرفحترین کشورهای دنیاییم.:ws28:

خواهشنا" به این مسئله با دید نگاه نکنید که فهم ایرانی پایین و یا بالاست ، به این دید نگاه کنید که متاسفانه جو ایران به حدی خراب هستش که اینگونه سایتها و امثالهم به شدت دارند پیشرفت می کنند.:ws46:

کافیه یه نگاه به آمار بازدیدکننده های این وبلاگها و سایتها بندازین تا عمق مطلب دستگیرتون بشه:ws44:

• Like 5
لینک به دیدگاه
حوصله نداشتم عکسو آپ کنم.اما کافیه تو گوگل بنویسین آموزش .......................واقعا" شرم آوره

محسن جان با احترام:w16:

اصلا" هم شرم آور نیست:ws46:

این یه نیاز بشره و بالاخره باید این جوون از یه جایی آموزش رو دریافت کنه

اگه جایی برای پرسیدن و رفع ابهام نیست و جوون ایرانی حجب و حیا خرج میده و یا میترسه از کسی بپرسه باید چی کار کنه؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه جایی برای پرسیدن و رفع ابهام نیست و جوون ایرانی حجب و حیا خرج میده و یا میترسه از کسی بپرسه باید چی کار کنه؟:ws52:

همین چیز رو با نوشتن فیلم امتحان کن ببین چه چیزهایی که . . . .!!!! :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

یعنی اولین چیزی که ما باید آموزش ببینیم آموزش ........؟:ws52:

لینک به دیدگاه

اگه فقط به منظور اموزش و رفع نیاز باشه موردی نداره ولی الان تمام مسایل ذهنی حتی دختر و پسرهای 8...9 ساله هم حول همبن موضوع میچرخه....یعنی اینقدر در ایران به طور بسته با این موضوع برخورد میشه که جوونا تا به همچین مواردی برخورد میکنند کنترلشونو از دست میدن و به جای اینکه این مسیله قسمتی از زندگیشون باشه تقریبا تمام زندگیشونو تحت شعاع قرار میده.

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه بار با داداشم رفتیم کافی نت..یادم نیست چی اومدیم سرچ کنیم فکر کنم برای ثبت نام کارت سوخت بود ولی یهو یه چیزایی در حد همون پست سمن دیدیم.......

کلی خجالت کشیدیم:icon_redface:

تو برا چی میری کافی نت؟:167:..:ws3:

لینک به دیدگاه

ربطی به آدم بودن نداره..........آدما ...ای انسانها.......دیگران بمون توهین میکنن دیگه خودمون چرا به خودمون توهین کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop:

همه تواین کشور داریم زندگی میکنیم.!!!!!!!!!

.خیلی راحت میاین میگین ما نفهم هستیم .......مثلا خیر سرمون قشر تحصیل کرده جامعه هستیم.........:icon_pf (34)::icon_pf (34):

.این جور مسایل مربوط به فضای بسته کشور میشه....نه به فهم و شعور

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...