RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خوراک آناناس و کلم پیچ بنفش مواد لازم: گوشت ماهی، کلم پیچ بنفش و برنج پخته ادویه ها: فلفل سفید، نمک و سس سویا دستور پخت: 1. برگ های کلم پیچ بنفش و گوشت ماهی را خرد کنید و در مقداری فلفل سفید تا 15 دقیقه بخوابانید. 2. مقداری روغن در قابلمه بریزید. گوشت ماهی را در آن تفت دهید تا رنگش برگردد. 3. مقداری روغن در قابلمه بریزید و برگ های خرد شدۀ کلم پیچ بنفش را نیز در آن تفت دهید تا نرم شود. مقداری نمک و فلفل سفید به آن اضافه کنید. 4. برنج پخته شده و گوشت را به قابلمه اضافه کنید. 5. به مقدار دلخواه نمک و سس سویا اضافه کنید. 6. غذا آماده است. ************ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده