ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نقشه و اندازه و ها و این حرفاشو از کجا میارین؟کلا همون کسی که ازمون خواست این کار رو انجام بدیم نقشه رو در اختیارمون گذاشت دیگه . ولی به خصوص مدل کردن دقیق کاپوت جلو سخت بود . چند بار خواستیم با اسکن سه بعدی مدلش کنیم تو سالید 4 لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی. خیلی جالب بودن . بسیار هم زیبا . می تونی برای کارهات مثل بقیه دوستان یه تاپیک با عنوان . نمونه کارهای من . ( ShErViN ) بزنی . یک سالی میشه آخه که چندان از این کارا نمیکنم . کارایی که علمی بودند یکی این بود یکی هم مدل کردن بالگرد سی کینگ بقیه اش خیلی علمی نبود . مثلا این بود برای مسابقه طراحی پژو : 5 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop:اینا کارای خودتون بوده:jawdrop::jawdrop::jawdrop: بضاعتم در حد طراحی جعبه دنده اتصال دائم بود اگه بشه بعد از این نوع گیربکس کمک سوار کرد دنده خروجیش استوانه ایه اما اگه به دیفرانسیل بره باید مخروطی بذارم.... اما از اونجایی که 4 تا حالت سنگین هم داره ، فکر نکنم بعدش کمک بذارن 13 تا حالت داره که فقط 4 تا حالتِ خلاص ، سبک1 ، سنگین1 ، عقب1 رو گذاشتم.... خلاص سبک1 سنگین1 عقب1 4 لینک به دیدگاه
e_boy 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ اینم یکی از کارای من ... البته هنوز کامل نشده و نمای عقب کار مونده.... 1 لینک به دیدگاه
e_boy 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ این بدنه x6 رو هم خیلی وقت پیش کار کردم ولی چون جلوش یه خوده ایراد داشت دیگه حس و حال کامل کردنشو نداشتم..... راستی واسه بزرگ دیدن عکسا روشون کلیک کنید.......:w00: 1 لینک به دیدگاه
e_boy 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان این یه ویولون هست که توی سالید مدلش کردم.... کسی که می خواد واقعا دستش راه بیافته باید هرچی که دورو برش میبینه با سالید مدلش کنه.... می تونم برای این کار کمکتون کنم... هر کی خواست ایمیل بزنه ehsanshabanian@gmail.com :mornincoffee::w72: 2 لینک به دیدگاه
e_boy 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ اینم تلفن خدابیامرزمه توی سالید :banel_smiley_52::167: دکمه هاش صوتی شد ... زیاد جدی نگیرید ... اندازه هاشم دقیق نیست :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
e_boy 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا کاره زیباییه ... مخصوصا واسه رندر.... راستی اینجا کسی در مورد موتور رندره مکسول واسه solidworks چیزی میدونه اگه بتونید اطلاعاتی بدید خوشحال میشم... شنیدم رندرای فوق العاده ای میگیره ....:jawdrop: نزدیکه 4 ساعت وقتمو گرفت البته همش کار نمی کردم ولی خوب ریزه کاریاش یه جوریه که باید روش فکر میشد...:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده