RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: ماهی، هویج و برنج پخته ادویه : پیازچه، فلفل، نمک، سس سویا، خاویار دستورپخت: 1. ماهی را حدود 45 دقیقه در مقداری نمک و فلفل بخوابانید. 2. مقداری روغن در قابلمه بریزید و ماهی را تفت دهید تا رنگ آن طلائی شود. 3. ماهی تفت داده شده را قطعه قطعه کنید و پیازچه و هویج را خرد کنید. 4. کمی روغن در قابلمه بریزید و پیازچه و هویج خرد شده را سرخ کنید تا هویج ها نرم شوند. 5. ماهی تکه شده را در قابلمه بریزید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. 6. برنج پخته شده را به ماهی اضافه کرده و مخلوط کنید. 7. با افزودن مقداری سس سویا و خاویار، غذا آماده است. ********** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده