Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی فروغ جونم دقیقا زدی تو خال مرسی :wubpink: صادقانه ترین حرفی بود که خوندم سارا تو جای هیچ کس نیستی که بدونی دیگران چه حسی در این زمینه دارن! هیچ وقت نمیتونی بفهمی کی شعار میده و کی حرفش صادقانه هست! من فکر میکنم این حرف در نظر تو صادقانه هست چون گفته فکر نکنم بتونم! ینی اگه میگفت اینکارو میکنم نمیگفتی صادقانه هست!!! خیلیا هستن که که به واقع این کار رو انجام میدن!! نمیدونم گرفتی چی میگم یا نه!!!؟ 2 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ واسه ي پيرمردا و پيرزنا واقعا نميتونم.حس ميكنم غرورشون رو جريحه دار ميكنم.اذيتشون ميكنم. مامان بزرگم چند ساله كه سكته كرده و با ما زندگي ميكنه.هميشه گريه ميكنه و دعا ميكنه خدا همين اندك توانش رو توي انجام دادن كارهاي خودش ازش نگيره. واقعا كار كردن واسه ي سالمندا فقط عذاب روحيه واسم.با بچه ها راحت ترم.چون اونا ميدونن كه احتياج به كمك دارن و ميدونيم كه در آينده خودشون رو پاي خودشون وايميستن و اين وضع موقتيه 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من یه کم وسواسیم . ولی اگه دستکش دست کنم حاضرم این کارو انجام بدم . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده