pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من میدونمگفتم که من پولشم داشتم می تونستم پولمو به حساب یکی از این اسایشگاها بریزم میدونم ماشین لباسشویی و ظرف شویی هس من خیلیا رو می شناسم خیلی پول دارن مادرشونو بردن تو یه اسایشگاه هرماه هم کلی به حساب اونجا پول میریزن پرستار مخصوص استخدام کردن تا ازش مواظبت کنه و میکنه اما واقعا به نظرت فکر می کنی این چیزا جای خیلی چیزا رو پر می کنه؟ اره :w00: خیلی ها این طوری راضی اند :w00: چون می دونن زیر دست بچه نمی یوفتند و از ارج و قربشون کم نمیشه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ انسان همیشه باید به اینده خودش فکر کنه مگه نه این که ما هم روزی پیر می شیم؟!!بله این کار رو می کنم با افتخار هم می کنم!!! نیاز به بیان این که این کارو کردم یا نکردم نیست مهم اینه که به خاطر انجامش حالا در هر زمان و مکانی بش افتخار می کنم!!! مرسی خانومم :icon_gol: دل بزرگی داری هرچن میدونم اصلا ادعای بعضی چیزارو نمی کنی مثل بعضیا! 3 لینک به دیدگاه
R A H A 641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سوال خیلی سختیه ..........من تاحالا چنین جایی نبودم.............ولی پیرمردها پیرزنهایی رو میشناسم که بخاطر شخصیت بزرگ دوست داشتنیشون دستشون رو بوس کردم و هر کاری که از دستم براومده براشون کردم و خواهم کرد خیلی از ماها یه روز به این سن میرسیم وشاید ماهم اون روز به اون جوونی که زیر بغلمون رو گرفته یاریمون میکنه لبخندی از تشکر وعشق ومحبت که شاید تنها سرمایه باقیموندمونه هدیه بدیم 7 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرم این شعاره خیلی ها در عمل جا زدن من کسی رو میشناسم ک 24 ساعت سرش رو مهره از این مسجد به اون مسجد از پای این منبر به پای اون منبر 24 ساعت در حال استغفار و.... این چیز هاست مادرش 3 روز از دست و پا افتاد حاظر نشد بهش دست بزنه اینجا کسی واس شعار نیوومده ما زیاد شعار شنیدیم عزیز!!! از شعار دادن بدم میاد به عقیده دیگران احترام میزارم پس انتظار میره که دیگران هم به عقیده من احتران بگذارن و واسه یه ثانیه که شده به این فکر کنن که هر انسانی می تونه تو هر موقعیتی قرار گرفته باشه لازم نیست جار بزنه لازم نیست تو بوق و کرنا کنه مهم اینه که انجامش داده . سرزنشت نمی کنم بابت حرفی که زدی تو منو نمی شناسی پس می تونی هر ذهنیتی از من داشته باشی!!!! 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ والا خودم تا حالا خیلی کم از این کارها کردم................ولی پدرم همیشه دنبال اینجور کارهاست...........با اینکه مشغله ش زیاده..................ولی همیشه پدر من بود که پدر بزرگ و مادر بزرگمو میبرد دکتر و می اورد............و هر کدام از فامیلها که مریض میشه ........پدرم دنبال کاراشو میگیره یه پسر عمو داشت که سرطان گرفت ................تقریبا هر روز بهش سر میزد.............یه پسرخاله داشت که سکته مغذی کرد و فلج شد ..................همیشه بابام میرفت میبردش بیرون که روحیه ش عوض شه ....................ما جوون بودیم نمیفهمیدیم...................گیر میدادیم مگه تو بیکاری براچی میری چرا بقیه نمیرن..............و از این حرفا ..........حتی یادمه یه روز بابام کت شلوار پوشیده داشت میرفت سر کار زمستون بود ..........یهو بعد 10 دقیقه برگشت 6 تا بچه گربه رو گذاشته بود تو کتش اورد خونه................این بچه گربه ها همون وقت بدنیا اومده بودن.........و هنوز چشماشون بسته بود............اینها رو اورد گزاشت تو یه جعبه بارون میومد خیس شده بودن با سشوار خشکشون کرد و با یه سرنگ انسولین کوچیک شیر ریخت تو دهنشون............گذاشتشون جلو بخاری ...................مادر بچه گربه ها هم اومد تو ایوون خونه نشست حال خوشی نداشت..................به اونهم گوشت از یخچال اورد داد..................بعد رفت سر کارش اون گربه ها رو پشت بام خونه ما بزرگ شدن و بعد یه مدت رفتن ولی خاطرشون موند............. کار خوب یکمی از خود گذشتگی میخواد............ 9 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اگه به اون اصل که هرچه بر خود میپسندی برای دیگران هم بپسند اعتقاد داشته باشی حتما این کارو میکنی! 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا کسی واس شعار نیوومده ما زیاد شعار شنیدیم عزیز!!!از شعار دادن بدم میاد به عقیده دیگران احترام میزارم پس انتظار میره که دیگران هم به عقیده من احتران بگذارن و واسه یه ثانیه که شده به این فکر کنن که هر انسانی می تونه تو هر موقعیتی قرار گرفته باشه لازم نیست جار بزنه لازم نیست تو بوق و کرنا کنه مهم اینه که انجامش داده . سرزنشت نمی کنم بابت حرفی که زدی تو منو نمی شناسی پس می تونی هر ذهنیتی از من داشته باشی!!!! نه مل کلی گفتم الان مثلا مادر همون فردی که گفتم 24 ساعت سرش رو مهره دختر همون زن جمعش کرد ز همون مادری همچین دختری بعید بود اما شد من یه دید کلی از جامعه گفتم منظورم فرد نبود :icon_gol: :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ والا خودم تا حالا خیلی کم از این کارها کردم................ولی پدرم همیشه دنبال اینجور کارهاست...........با اینکه مشغله ش زیاده..................ولی همیشه پدر من بود که پدر بزرگ و مادر بزرگمو میبرد دکتر و می اورد............و هر کدام از فامیلها که مریض میشه ........پدرم دنبال کاراشو میگیره یه پسر عمو داشت که سرطان گرفت ................تقریبا هر روز بهش سر میزد.............یه پسرخاله داشت که سکته مغذی کرد و فلج شد ..................همیشه بابام میرفت میبردش بیرون که روحیه ش عوض شه ....................ما جوون بودیم نمیفهمیدیم...................گیر میدادیم مگه تو بیکاری براچی میری چرا بقیه نمیرن..............و از این حرفا ..........حتی یادمه یه روز بابام کت شلوار پوشیده داشت میرفت سر کار زمستون بود ..........یهو بعد 10 دقیقه برگشت 6 تا بچه گربه رو گذاشته بود تو کتش اورد خونه................این بچه گربه ها همون وقت بدنیا اومده بودن.........و هنوز چشماشون بسته بود............اینها رو اورد گزاشت تو یه جعبه بارون میومد خیس شده بودن با سشوار خشکشون کرد و با یه سرنگ انسولین کوچیک شیر ریخت تو دهنشون............گذاشتشون جلو بخاری ...................مادر بچه گربه ها هم اومد تو ایوون خونه نشست حال خوشی نداشت..................به اونهم گوشت از یخچال اورد داد..................بعد رفت سر کارشاون گربه ها رو پشت بام خونه ما بزرگ شدن و بعد یه مدت رفتن ولی خاطرشون موند............. کار خوب یکمی از خود گذشتگی میخواد............ فامیل فرق داره خوب 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من میدونمگفتم که من پولشم داشتم می تونستم پولمو به حساب یکی از این اسایشگاها بریزم میدونم ماشین لباسشویی و ظرف شویی هس من خیلیا رو می شناسم خیلی پول دارن مادرشونو بردن تو یه اسایشگاه هرماه هم کلی به حساب اونجا پول میریزن پرستار مخصوص استخدام کردن تا ازش مواظبت کنه و میکنه اما واقعا به نظرت فکر می کنی این چیزا جای خیلی چیزا رو پر می کنه؟ اولا که بحث مادر رو با کمک به دیگران قاطی نکن! ثانیا : برای پرکردن اون چیزایی که گفتی راه های بهتری غیر شستن لباس پیرزنا و پیر مردا هست! این کار رو یه پرستارم میتونه انجام بده! در واقع در نظر اون پیر زن و پیر مرد , فرقی نمیکنه کی لباسشونو بشوره! چیزای مهم تر و با ارزش تری غیر این کار وجوود داره! 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ فامیل فرق داره خوب هیچ فرقی نداره................ :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اولا که بحث مادر رو با کمک به دیگران قاطی نکن!ثانیا : برای پرکردن اون چیزایی که گفتی راه های بهتری غیر شستن لباس پیرزنا و پیر مردا هست! این کار رو یه پرستارم میتونه انجام بده! در واقع در نظر اون پیر زن و پیر مرد , فرقی نمیکنه کی لباسشونو بشوره! چیزای مهم تر و با ارزش تری غیر این کار وجوود داره! :ws37: :ws37: :ws37: :ws37: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اولا که بحث مادر رو با کمک به دیگران قاطی نکن!ثانیا : برای پرکردن اون چیزایی که گفتی راه های بهتری غیر شستن لباس پیرزنا و پیر مردا هست! این کار رو یه پرستارم میتونه انجام بده! در واقع در نظر اون پیر زن و پیر مرد , فرقی نمیکنه کی لباسشونو بشوره! چیزای مهم تر و با ارزش تری غیر این کار وجوود داره! ببین تو منظور منو خوب نگرفتی من میخوام بگم ایا حاضری یه کار ثوابی که براخودت سختته انجام بدی فرض کن شدی یه فردمثل همین امید کردستانی ایا حاضری صاف بری تو یه اسایشگاه و بهت بگن این زیر پیرهن یه پیرمرده که نمی تونه خودشو نگه داره و کثافت کاری کرده تو ببر بشور این مجسم کن و جواب بده والا بازم میگم خیلی راههای بهتری هس که هم احترامت و غرورت دست نخورده بمونه ولی ادم خوبه قصه هم بشی 5 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ هیچ فرقی نداره................ :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: فرق داره!!! مهم اون حس که اگر فامیل باشه حس تعلاقه بیشتر میشه!!! اما در کل مهم کاریه که انجام شده!! ولی واسه این میگم فرق داره چون اینجا و در این مطلب این جوری حکم بر می داره!! 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ فامیل فرق داره خوب درسته ولی اگه یکی لذت این کارها رو بچشه .......دیگه رهاش نمیکنه.....برای غریبه ها هم انجام میده..........پدر من خودش سنی ازش گذشته ................ولی صبحها پا میشه میره نون تازه میگیره برا خونه.............برای یکی دوتا از همسایه ها هم که سنی ازشون گذشته میگیره میده دم خونشون....... 7 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من نمیتونم این کارو بکنم...تواناییشو ندارم.. برا کمک راه های بهتری هم هست.... این کار های سخت رو باید کسایی انجام بدن که بابت اون پول میگیرن..اینطوری شاید اونی که به اینن پول نیاز داره با اشتیاق فراوان این کار رو انجام بده..... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ببین تو منظور منو خوب نگرفتیمن میخوام بگم ایا حاضری یه کار ثوابی که براخودت سختته انجام بدی فرض کن شدی یه فردمثل همین امید کردستانی ایا حاضری صاف بری تو یه اسایشگاه و بهت بگن این زیر پیرهن یه پیرمرده که نمی تونه خودشو نگه داره و کثافت کاری کرده تو ببر بشور این مجسم کن و جواب بده والا بازم میگم خیلی راههای بهتری هس که هم احترامت و غرورت دست نخورده بمونه ولی ادم خوبه قصه هم بشی به نظرم این فقط به تربیت خانوادگی ربط داره که پدر مادر این فرد برا بزرگ تر هاشون این کار رو کردن یا نه :w16: الان مادر بزرگ من مادر شوهر خودش رو زمان پیری خودش جمع و جور کرد مادر من هم مادر شوهر خودش (مادر بزرگم) رو تو این 2 هفته خودش جمع و جور کرد (بدون هیچ منتی) الان فقط مامانم یه گوشه نشسته هی به خودش میگه نکنه تو این 2 هفته براش چیزی کم گزاشته در حالی که شاهد بودم خودم تو این 2 فهته از بالا سرش تکون نخورد 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرم این فقط به تربیت خانوادگی ربط داره که پدر مادر این فرد برا بزرگ تر هاشون این کار رو کردن یا نه :w16: الان مادر بزرگ من مادر شوهر خودش رو زمان پیری خودش جمع و جور کرد مادر من هم مادر شوهر خودش (مادر بزرگم) رو تو این 2 هفته خودش جمع و جور کرد (بدون هیچ منتی) الان فقط مامانم یه گوشه نشسته هی به خودش میگه نکنه تو این 2 هفته براش چیزی کم گزاشته در حالی که شاهد بودم خودم تو این 2 فهته از بالا سرش تکون نخورد آره داداشی میدونم چی میگی 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ایا حاضری صاف بری تو یه اسایشگاه و بهت بگن این زیر پیرهن یه پیرمرده که نمی تونه خودشو نگه داره و کثافت کاری کرده تو ببر بشور آره فقط قبلش یه ماسک و یه دستکش بهم بدن همچی حله! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ فرق داره!!!مهم اون حس که اگر فامیل باشه حس تعلاقه بیشتر میشه!!! اما در کل مهم کاریه که انجام شده!! ولی واسه این میگم فرق داره چون اینجا و در این مطلب این جوری حکم بر می داره!! من دیدم طرف یه غریبه رو اروده و جمع و جور کرده مثلا طرف زن عموش که به غیر لز زن عمویی هیچ نسیتی با اون نداره رو اورده و 13 ماه جمع و جور کرده تا زمان مرگ زن عموش فرا رسیده من نمیتونم این کارو بکنم...تواناییشو ندارم..برا کمک راه های بهتری هم هست.... این کار های سخت رو باید کسایی انجام بدن که بابت اون پول میگیرن..اینطوری شاید اونی که به اینن پول نیاز داره با اشتیاق فراوان این کار رو انجام بده..... درود بر ایهان که بدون مقدمه چیزی حرف راست رو زن :w16: ایهان گولاخ :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من نمیتونم این کارو بکنم...تواناییشو ندارم..برا کمک راه های بهتری هم هست.... این کار های سخت رو باید کسایی انجام بدن که بابت اون پول میگیرن..اینطوری شاید اونی که به اینن پول نیاز داره با اشتیاق فراوان این کار رو انجام بده..... آقا ایهان شما یادم می اومد گفته بودی روزه ای منم تورو ارجاع می دم به این پست http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=237999&postcount=32 میدونم راههای بهتری هس اما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده