سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ درست دوسال پیش همین موقع ها بود که من این تصمیم رو گرفتم اون موقع شرایط زندگیم و کاری و مالیم درسطح عالی بود! اهداف کلی و خیلی خوب و شفافی واسه خودم تو ذهنم تعیین کرده بودم کارامو مو به مو انجام داده بودم تا رسیده بودم به اون مرحله چهارتا هدف کوتاه مدت و میان مدت داشتم واسه همشون هم قدمای اول رو برداشته بودم یکی از اهدافم که البته با دیدن یه فیلم به ذهنم خطور کرد این بود که روزایی از هفته رو برم به یه آسایشگاه! نمی دونم چه نوع اسایشگاهی شاید تو بهزیستی یا سالمندان فرقی نمی کرد اما اینو میدونستم حالا که به این مرحله از موفقیت رسیدم باید دینمو به جامعه ام ادا کنم و چه بهتر که برم تو مکانی که بتونم هم کمک کنم هم تو کانون کمک باشم و هم خودسازی کنم حتی تصمیم داشتم این فعالیتمو از خونواده ام مخفی کنم ( منی که هیچی رو ازشون مخفی نمی کنم ) اما نشد.. یه تغییر خیلی طوفانی و بی رحم تموم برنامه های منو بهم زد اما سوالم ازشما اینه : -آیا شما حاضرید تو اوج موفقیت و مقام تو همچین جاهایی فعالیت و خدمت کنید ولو شده دو روز در ماه؟! -حاضرید غرور خودتونو مثل مددکاران اجتماعی بشکنید و لباسای زیر یه پیرزن یا پیرمردی رو که تو گوشه سالمندان افتاده رو عوض یا تمیز کنید؟ خواهش می کنم خوب فکر کنید بعد جواب بدید. من جوابمو بعداز اینکه حرفای دوستان رو شنیدم و خوندم میدم 28 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ زیاد شاهکار نیست هر کی بگه میشه یا نه حاضرم انجام بدم یا نه خدا پدر فرناز رو بیامرزه 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ درست دوسال پیش همین موقع ها بود که من این تصمیم رو گرفتم اون موقع شرایط زندگیم و کاری و مالیم درسطح عالی بود! اهداف کلی و خیلی خوب و شفافی واسه خودم تو ذهنم تعیین کرده بودم کارامو مو به مو انجام داده بودم تا رسیده بودم به اون مرحله چهارتا هدف کوتاه مدت و میان مدت داشتم واسه همشون هم قدمای اول رو برداشته بودم یکی از اهدافم که البته با دیدن یه فیلم به ذهنم خطور کرد این بود که روزایی از هفته رو برم به یه آسایشگاه! نمی دونم چه نوع اسایشگاهی شاید تو بهزیستی یا سالمندان فرقی نمی کرد اما اینو میدونستم حالا که به این مرحله از موفقیت رسیدم باید دینمو به جامعه ام ادا کنم و چه بهتر که برم تو مکانی که بتونم هم کمک کنم هم تو کانون کمک باشم و هم خودسازی کنم حتی تصمیم داشتم این فعالیتمو از خونواده ام مخفی کنم ( منی که هیچی رو ازشون مخفی نمی کنم ) اما نشد.. یه تغییر خیلی طوفانی و بی رحم تموم برنامه های منو بهم زد اما سوالم ازشما اینه : -آیا شما حاضرید تو اوج موفقیت و مقام تو همچین جاهایی فعالیت و خدمت کنید ولو شده دو روز در ماه؟! -حاضرید غرور خودتونو مثل مددکاران اجتماعی بشکنید و لباسای زیر یه پیرزن یا پیرمردی رو که تو گوشه سالمندان افتاده رو عوض یا تمیز کنید؟ خواهش می کنم خوب فکر کنید بعد جواب بدید. من جوابمو بعداز اینکه حرفای دوستان رو شنیدم و خوندم میدم بله چون انجام دادم :ws44: :ws44: :ws44: 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من همسرم پرستار هستمیخوای از اون بپرسم که من میتونم یا نه؟ میشه شما فقط 40 ثانیه جدی باشید و خودتون فکر کنید ببینید می تونید یا نه 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم...................واقعا نمیدونم...........یه انسانیت بالایی میخواد.........باید بهش فکر کنم 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بله چون انجام دادم :ws44: :ws44: :ws44: میشه یه خرده توضیح بدی اون شخصی که بهش کمک کردی اشنا بود یا غریبه؟ خودت با میل خودت انجام دادی یا مجبور شدی ؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ میشه یه خرده توضیح بدیاون شخصی که بهش کمک کردی اشنا بود یا غریبه؟ خودت با میل خودت انجام دادی یا مجبور شدی ؟ 2 هفته تمام :ws44: مادر بزرگم بود 2 هفته از دست و پا افتاده بود مجبور بودم این کار ها رو بکنیییم(منظور از مجبور اجبار نیست ) با میل خودم انجام میدادم الان هم خیلی خوشحالم که تو این 2 هفته چیزی کم نزاشتم................ :ws44: این رو بگم خیلی از فرزندان هم هست این کار رو نمی کنن چه برسه به نوه 11 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من نمتونم خو برای ادا کردن دینت به جامعه کارای دیگه هم میشه انجام داد 8 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سوال خیلی سختیه.نمیدونم.قرار گرفتن تو این شرایط خیلی سخته................باید بیشتر فکر کنم 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ 2 هفته تمام :ws44: مادر بزرگم بود 2 هفته از دست و پا افتاده بود مجبور بودم این کار ها رو بکنیییم(منظور از مجبور اجبار نیست ) با میل خودم انجام میدادم الان هم خیلی خوشحالم که تو این 2 هفته چیزی کم نزاشتم................ :ws44: این رو بگم خیلی از فرزندان هم هست این کار رو نمی کنن چه برسه به نوه دقیقا مرسی داداشی که نظر دادی :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ انسان همیشه باید به اینده خودش فکر کنه مگه نه این که ما هم روزی پیر می شیم؟!! بله این کار رو می کنم با افتخار هم می کنم!!! نیاز به بیان این که این کارو کردم یا نکردم نیست مهم اینه که به خاطر انجامش حالا در هر زمان و مکانی بش افتخار می کنم!!! 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اما سوالم ازشما اینه : -آیا شما حاضرید تو اوج موفقیت و مقام تو همچین جاهایی فعالیت و خدمت کنید ولو شده دو روز در ماه؟! -حاضرید غرور خودتونو مثل مددکاران اجتماعی بشکنید و لباسای زیر یه پیرزن یا پیرمردی رو که تو گوشه سالمندان افتاده رو عوض یا تمیز کنید؟ خواهش می کنم خوب فکر کنید بعد جواب بدید. اینا وظیفه ی پرستاراست! به لحاظ مالی مطمئنا پشتیبانی میکنم . حتی بیشتر از حد معقولش چون خونوادم تجربه در این زمینه زیاد دارن و منم شدم یکی عین اونا . . . ولی عوض کردن لباس کثیف این و اون ربطی به شکستن غرور و . . . نداره! (لااقل برای من!) کار تمیز کردن رو ماشین لباس شویی انجام میده و کار تعویض رو یه پرستار دلسوز که برا کارش پول میگیره! ولی اگه ازم درخواست کمک کنن و . . . این کارم میکنم! (فقط قبلش نیاز به آموزش دارم!!! ) 8 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ درخت هرچی پر بار تر باشه شاخه هاش افتاده تر هستش کاشکی ما ادم ها فکر کنیم یک رو ممکنه جای اون ادم ها قرار بگیریم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ انسان همیشه باید به اینده خودش فکر کنه مگه نه این که ما هم روزی پیر می شیم؟!!بله این کار رو می کنم با افتخار هم می کنم!!! نیاز به بیان این که این کارو کردم یا نکردم نیست مهم اینه که به خاطر انجامش حالا در هر زمان و مکانی بش افتخار می کنم!!! به نظرم این شعاره خیلی ها در عمل جا زدن من کسی رو میشناسم ک 24 ساعت سرش رو مهره از این مسجد به اون مسجد از پای این منبر به پای اون منبر 24 ساعت در حال استغفار و.... این چیز هاست مادرش 3 روز از دست و پا افتاد حاظر نشد بهش دست بزنه 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من نمتونمخو برای ادا کردن دینت به جامعه کارای دیگه هم میشه انجام داد الان ماه ماه رمضونه ماه خود سازیه! شاید خیلیا الان روزه باشن و دهنشون تشنه و خشک شاید باشن کسایی که الان علاوه بر 8 رکعت نماز واجب یه سی چهل رکعت دیگه هم همینجوری واسه ثوابش خوندن شایدم تازه از مسجد برگشتن نمیدونم حتما حس عرفانی خوبی دارن یه جورایی احساس رضایت از خود شاید فکر می کنن بنده خوبی شدن اما ........... بزار میلاد بعدا میگم که منظورم چی بود از طرح این سوال والا میدونم راهای خیلی زیادی هس واسه انجام کار خوب 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ الان ماه ماه رمضونهماه خود سازیه! شاید خیلیا الان روزه باشن و دهنشون تشنه و خشک شاید باشن کسایی که الان علاوه بر 8 رکعت نماز واجب یه سی چهل رکعت دیگه هم همینجوری واسه ثوابش خوندن شایدم تازه از مسجد برگشتن نمیدونم حتما حس عرفانی خوبی دارن یه جورایی احساس رضایت از خود شاید فکر می کنن بنده خوبی شدن اما ........... بزار میلاد بعدا میگم که منظورم چی بود از طرح این سوال والا میدونم راهای خیلی زیادی هس واسه انجام کار خوب فهمیدم منظورتو 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من نمتونمخو برای ادا کردن دینت به جامعه کارای دیگه هم میشه انجام داد مثلا بمب ببندی به خودت بری تو اتوبوس مدرسه سوال خیلی سختیه.نمیدونم.قرار گرفتن تو این شرایط خیلی سخته................باید بیشتر فکر کنم :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ الان ماه ماه رمضونهماه خود سازیه! شاید خیلیا الان روزه باشن و دهنشون تشنه و خشک شاید باشن کسایی که الان علاوه بر 8 رکعت نماز واجب یه سی چهل رکعت دیگه هم همینجوری واسه ثوابش خوندن شایدم تازه از مسجد برگشتن نمیدونم حتما حس عرفانی خوبی دارن یه جورایی احساس رضایت از خود شاید فکر می کنن بنده خوبی شدن اما ........... بزار میلاد بعدا میگم که منظورم چی بود از طرح این سوال والا میدونم راهای خیلی زیادی هس واسه انجام کار خوب :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: سارا عاشق شده از دست رفت 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اینا وظیفه ی پرستاراست!به لحاظ مالی مطمئنا پشتیبانی میکنم . حتی بیشتر از حد معقولش چون خونوادم تجربه در این زمینه زیاد دارن و منم شدم یکی عین اونا . . . ولی عوض کردن لباس کثیف این و اون ربطی به شکستن غرور و . . . نداره! (لااقل برای من!) کار تمیز کردن رو ماشین لباس شویی انجام میده و کار تعویض رو یه پرستار دلسوز که برا کارش پول میگیره! ولی اگه ازم درخواست کمک کنن و . . . این کارم میکنم! (فقط قبلش نیاز به آموزش دارم!!! ) من میدونم گفتم که من پولشم داشتم می تونستم پولمو به حساب یکی از این اسایشگاها بریزم میدونم ماشین لباسشویی و ظرف شویی هس من خیلیا رو می شناسم خیلی پول دارن مادرشونو بردن تو یه اسایشگاه هرماه هم کلی به حساب اونجا پول میریزن پرستار مخصوص استخدام کردن تا ازش مواظبت کنه و میکنه اما واقعا به نظرت فکر می کنی این چیزا جای خیلی چیزا رو پر می کنه؟ 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ منم خیلی به این موضوع فک کردم......حتی شده چن بار خواستم این کارو برا نزدیکانم بکنم......ولی بابام هیچ وق نزاشت.......... البته در مورد موقعیتی که تو گفتی........نمیدونم خیلی سخته.........میل قلبی که دارم........کمک کردن به هر کسی ....فرق نداره........یه احساس خوب و رضایت درونی برای آدم به وجود میاره........ولی چیزی که تو گفتی........احساس میکنم باید در شرایطش قرار بگیرم ....همین جوری نمیتونم بگم.... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده