just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ هو المتین کاروانی که بود بدرقه اش لطف خدا به تجمل بنشیند به جلالت برود کم کم داریم به ابتدای شهریور ماه 89 نزدیک میشیم ... همه ی ما اینو میدونیم که هر پسری در کشور ایران یک دوران تحول رو بایست سپری کنه قدیمیا میگفتن " ادم تا نره خدمت مرد نمیشه " ما که جوون بودیم خیلی مسخره میکردیم این حرفو ولی وقتی رفتیم دیدیم راست میگفتن ... تازه ادم میفهمه زندگی یعنی چی ... خوب ابتدا شهریور امسال دوست عزیز و قدیمی ما جناب مهندس جاوید جمالی مقدم و مدیر دلسوز تالار مهندسی مکانیک جهت انجام خدمت سربازی اعزام میشه ... همینجا برای این دوست عزیز و قدیمی ارزوی سربلندی و سلامتی داریم و چشم براه میمانیم تا هرچه زودتر به اغوش تالار خودش برگرده ... ان سفر کرده که صد قافله دل همره اوست هر گجا هست خدایا به سلامت دارش 25 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ عجب... قضيه اين سربازي هم شده همون شتر و.... به هرحال منم اميدوارم که خدمت به دوستمون خوش بگذره و زودي برگرده پيشمون تشکر :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ایشاالله که اوقات خوبی تو خدمت داشته باشن هر وقت هم تونستن کانکت شن مهندس جاوید رو با اینکه دورادور میشناسم .................اما خیلی بهشون ارادت دارم تالار مکانیکشون الگو خوبیه برا بقیه تالارها زنده باشی جاوید جان ......................... 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم بهشون خوش بگذره و خوش به حالش جِی جِیخدافس جی جی؟ 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ جاوید عزیز همیشه همیشه فعال بودن .......... امیدوارم به سلامتی این دوران خاطره انگیز رو سپری کند ............ 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم بهشون خوش بگذره و خوش به حالش جی جی؟ جاوید جمالی 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این بچه های مکانیک هم چه نونی به هم قرض میدنا امیدوارم در دوران خدمت از مقدسات کشورمون به خوبی دفاع کنه و باعث سرافرازی کشور باشه بعد اینکه برگشت هم بچه بهش خوشامد میگن و با هم سرود شادی میخونن 11 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آخه این چه عنوانیه گذاشتین......داشتم سکته میکردم.....:banel_smiley_52:به خدا بغضمم گرفته بود........:obm: آقا جاوید امیدوارم خاطرات خوبی از این دوران داشته باشی..... 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ همین ؟ مدیر تالار مکانیک داره میره خدمت بعد 1 صفحه پر شده ؟ دستتون درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خدا رو شکر که عجبشیر نیفتاده ایشالا که به آغوش گرم خانواده مکانیک هرچه زود تر برگرده 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ انجمن نواندیشان به وجود فردی مثل جاوید عزیز با اطلاعات بالای مهندسی و روابط عمومی بسیار قوی افتخار می کنه....از زمان باشگاه مهندسان به ایشون ارادت داریم و همچنان هم خواهیم داشت...به سلامت بری و سلامت برگردی...:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خداحافظ...خوش بگذره...:w139: میگن اونجا آش هم میدن؟؟!!!:shad: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ جاوید جان تو که داری میری به جای من هم خدمت کن 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ امید وارم شهید شی بری بهشت.................... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مهندس علیرضا ورپشتی سلام خواستم خصوصی بگم انگار شما ناراحت شدید اون عکس فقط شوخی ای بیش نبود چیزی بود که خود شما در معرفی خودتون گزاشته بودیییییید حالا اگر ناراحت شدید بنده معذرت می خوام 5 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ایشاالله که اوقات خوبی تو خدمت داشته باشن هر وقت هم تونستن کانکت شن مهندس جاوید رو با اینکه دورادور میشناسم .................اما خیلی بهشون ارادت دارم تالار مکانیکشون الگو خوبیه برا بقیه تالارها زنده باشی جاوید جان ......................... سلام مهندس شما نسبت به بنده لطف دارید من کسی نیستم قطعا حضور عزیزانی همچون علیرضا جان و سایر دوستان خوبم در تالار مکانیک باعث این پیشرفت شده که امیدوارم این مهم برای سایر تالارها هم اتفاق بیفته آخه این چه عنوانیه گذاشتین......داشتم سکته میکردم.....:banel_smiley_52:به خدا بغضمم گرفته بود........:obm: آقا جاوید امیدوارم خاطرات خوبی از این دوران داشته باشی..... ممنونم لیلی جان انجمن نواندیشان به وجود فردی مثل جاوید عزیز با اطلاعات بالای مهندسی و روابط عمومی بسیار قوی افتخار می کنه....از زمان باشگاه مهندسان به ایشون ارادت داریم و همچنان هم خواهیم داشت...به سلامت بری و سلامت برگردی...:icon_pf (44): خواهش میکنم رضا جان شما همیشه بنده رو شرمنده محبت خودت میکنی بنده حضور در کنار حضرتعالی را برای خود افتخار بزرگ قلمداد میکنم پاینده باشی جاوید جان تو که داری میری به جای من هم خدمت کن جااااااااااااااااااااان؟ 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ باز هم از همه دوستان خوبم بخاطر شرکت در این تاپیک سپاسگزارم :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده