The Developer 5479 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2013 دوس داشتم یه شات گان داشتم .... در مرحله اول پیشونی یکی از دوستامو نشونه میگرفتم به خاطر کوته فکریش به خاطر اینکه جماعتی رو تو عذاب میندازه بعد میرفتم با ته تفنگ میزدم تو ملاج یکی از استادام که با لجبازی تموم منو انداخت .. اینقدر ازش بیزارم که حیفم میاد یه تیر حرومش کنم یه تیر واسه یکی از خاله هام در نظر گرفتم اونم به خاطر درک پایینش 3
B-neshan 691 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 یه تیر واسه یکی از خاله هام در نظر گرفتم اونم به خاطر درک پایینش این خیلی جالب بود برام راستی کشتن واسه درک پایین یکم یه جوریه ========= خودمو میکشتم........... خیلی ها میگن خودمون رو. به نظرم چاخان میکنن. اگه یکی بخواد خودش رو بکشه که 20 سی سی هوا توی رگ کار رو میسازه.. 1
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 اینایی که میگن خودمو میکشم تشکر ندارن داداش بعد عمری یکی برا ما تشکر زد چرا حسودی میکنی!!!!! 2
The Developer 5479 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 این خیلی جالب بود برام راستی کشتن واسه درک پایین یکم یه جوریه با این درک پایین کل خانواده رو بهم ریخته / دست خودش نیس / نمیفهمه / بعضی از ادما نبودنشون خیلی بهتر از بودنشونه 1
Lean 56968 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 داداش بعد عمری یکی برا ما تشکر زد چرا حسودی میکنی!!!!! بچه پررو می خوای خودتو بکشی تشکر داری خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 این خیلی جالب بود برام راستی کشتن واسه درک پایین یکم یه جوریه ========= [/indent][/color][/right] خیلی ها میگن خودمون رو. به نظرم چاخان میکنن. اگه یکی بخواد خودش رو بکشه که 20 سی سی هوا توی رگ کار رو میسازه.. بابا چرا انگ خالی بندی میزنید به ادم.. بیست سی تا که سهل !! چهل تا زدم ولی نمردممممم.. بعدشم من تو این دنیا از کسی بدی ندیدم که بخام با تفنگ بکشمش...:hapydancsmil:
Lean 56968 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 بابا چرا انگ خالی بندی میزنید به ادم..بیست سی تا که سهل !! چهل تا زدم ولی نمردممممم.. بعدشم من تو این دنیا از کسی بدی ندیدم که بخام با تفنگ بکشمش...:hapydancsmil: بیا خودم خلاصت کنم:vahidrk: 3
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 بیا خودم خلاصت کنم:vahidrk: خیلی ها خواستن خلاص کنن ولی نتونستن 1
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 بچه پررو می خوای خودتو بکشی تشکر داری خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا نمیخام که تو رو بکشم انقدر جوش آوردی..... 1
Lean 56968 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 بابا نمیخام که تو رو بکشم انقدر جوش آوردی..... فک کردم منو میخوای بکشی 1
B-neshan 691 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 خیلی ها خواستن خلاص کنن ولی نتونستن خلاص کردنت کاری نداره که تولد چه وقته؟:gnugghender: کادو برات ؛ کلت میخرم:guntootsmiley2: 2
sanaz.goli 3471 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2013 خلاص کردنت کاری نداره که تولد چه وقته؟:gnugghender: کادو برات ؛ کلت میخرم:guntootsmiley2: راضی به زحمت نیستم...یکی دارم ولی غلاف.. 1
z.b 6335 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2013 دشمن که زیاده، ولی حالا که فکر میکنم میبینم وجود آدم کشی رو ندارم هنوز! ترور شخصیتی هم راحت تره، هم حالش بیشتره! 3
ارسال های توصیه شده