The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ دوس داشتم یه شات گان داشتم .... در مرحله اول پیشونی یکی از دوستامو نشونه میگرفتم به خاطر کوته فکریش به خاطر اینکه جماعتی رو تو عذاب میندازه بعد میرفتم با ته تفنگ میزدم تو ملاج یکی از استادام که با لجبازی تموم منو انداخت .. اینقدر ازش بیزارم که حیفم میاد یه تیر حرومش کنم یه تیر واسه یکی از خاله هام در نظر گرفتم اونم به خاطر درک پایینش 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خودمو میکشتم...........:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ اینایی که میگن خودمو میکشم تشکر ندارن 2 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ یه تیر واسه یکی از خاله هام در نظر گرفتم اونم به خاطر درک پایینش این خیلی جالب بود برام راستی کشتن واسه درک پایین یکم یه جوریه ========= خودمو میکشتم........... خیلی ها میگن خودمون رو. به نظرم چاخان میکنن. اگه یکی بخواد خودش رو بکشه که 20 سی سی هوا توی رگ کار رو میسازه.. 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ اینایی که میگن خودمو میکشم تشکر ندارن داداش بعد عمری یکی برا ما تشکر زد چرا حسودی میکنی!!!!! 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ این خیلی جالب بود برام راستی کشتن واسه درک پایین یکم یه جوریه با این درک پایین کل خانواده رو بهم ریخته / دست خودش نیس / نمیفهمه / بعضی از ادما نبودنشون خیلی بهتر از بودنشونه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ داداش بعد عمری یکی برا ما تشکر زد چرا حسودی میکنی!!!!! بچه پررو می خوای خودتو بکشی تشکر داری خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ این خیلی جالب بود برام راستی کشتن واسه درک پایین یکم یه جوریه ========= [/indent][/color][/right] خیلی ها میگن خودمون رو. به نظرم چاخان میکنن. اگه یکی بخواد خودش رو بکشه که 20 سی سی هوا توی رگ کار رو میسازه.. بابا چرا انگ خالی بندی میزنید به ادم.. بیست سی تا که سهل !! چهل تا زدم ولی نمردممممم.. بعدشم من تو این دنیا از کسی بدی ندیدم که بخام با تفنگ بکشمش...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ بابا چرا انگ خالی بندی میزنید به ادم..بیست سی تا که سهل !! چهل تا زدم ولی نمردممممم.. بعدشم من تو این دنیا از کسی بدی ندیدم که بخام با تفنگ بکشمش...:hapydancsmil: بیا خودم خلاصت کنم:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ بیا خودم خلاصت کنم:vahidrk: خیلی ها خواستن خلاص کنن ولی نتونستن 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ بچه پررو می خوای خودتو بکشی تشکر داری خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا نمیخام که تو رو بکشم انقدر جوش آوردی..... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ بابا نمیخام که تو رو بکشم انقدر جوش آوردی..... فک کردم منو میخوای بکشی 1 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی ها خواستن خلاص کنن ولی نتونستن خلاص کردنت کاری نداره که تولد چه وقته؟:gnugghender: کادو برات ؛ کلت میخرم:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خلاص کردنت کاری نداره که تولد چه وقته؟:gnugghender: کادو برات ؛ کلت میخرم:guntootsmiley2: راضی به زحمت نیستم...یکی دارم ولی غلاف.. 1 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ اطلاعی از استارتر در دست هست ؟ نگران شدم ! 1 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ دشمن که زیاده، ولی حالا که فکر میکنم میبینم وجود آدم کشی رو ندارم هنوز! ترور شخصیتی هم راحت تره، هم حالش بیشتره! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ تفنگ نه ولی بمب داشتم غول گرانی رو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده