Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ یک حیوان بزرگ ؛ یه چیزی مث دایناسور مگه من اینجا مردم که بزارم تو رو بگش ؟ توام خواستی میتونی در قتل من شراکت کنی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ توام خواستی میتونی در قتل من شراکت کنی بنده اگه جرات میداشتم شک نکن اول کار خودمو تموم میکردم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ بنده اگه جرات میداشتم شک نکن اول کار خودمو تموم میکردم پس قبلش اینو بگیر:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ پس قبلش اینو بگیر:vahidrk: :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من اصولا با سلاح گرم موافق نیستم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من اصولا با سلاح گرم موافق نیستم خب با سلاح سرد کیو میکشی؟ ترجیحا تبر 2 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ خب با سلاح سرد کیو میکشی؟ ترجیحا تبر من اصولا من با خشونت هم موافق نیستم ولی بدم نمیاد کارِ یکی از استادامو تموم کنم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من اصولا من با خشونت هم موافق نیستم ولی بدم نمیاد کارِ یکی از استادامو تموم کنم اینهمه بدتر از استاد هستن میری سراغ استاد ؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من اصولا من با خشونت هم موافق نیستم ولی بدم نمیاد کارِ یکی از استادامو تموم کنم پس تبر گزینه مناسبیه امتحان کن 1 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ اینهمه بدتر از استاد هستن میری سراغ استاد ؟ جدی میگم من سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم ولی اگه دوست داری برم سراغِ کسِ دیگه ای ممکنه بحث سیاسی شه پس تبر گزینه مناسبیه امتحان کن همیشه استفاده از آمپولِ هوا رو دوست داشتم ...خون ریزی هم نداره 3 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ به اولین آخوندی که میرسیدم ... ================] نفس اماره ام رو 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ خو کسی که میگه خودم رو میکشم تشکر داره خو فاطمه تا کی سوتیاتو جم کنم من:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ خو کسی که میگه خودم رو میکشم تشکر داره خو فاطمه تا کی سوتیاتو جم کنم من:icon_pf (34): شاید خودش آخونده خو 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ شاید خودش آخونده خو پس بازم تشکر کن 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ تفنگ چاره كار نيست.. بمبي.. چيزي بدين اون موقع درموردش فكر ميكنم 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ اولین پاچه خور دروغ گویی که میدیدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده