saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ شليك خواهم كرد به ايراني جماعت بگي اينكارو نكن ، بدترشو ميكنه :ws52: راست مي گي 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ پس همگي تفنگارو مسلح كنين ، حمله ميكنيممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ پس همگي تفنگارو مسلح كنين ، حمله ميكنيممممممممممم :167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ صبا ، لشكرتو از چپ فرماندهي كن ، با دستور من حمله ميكنيمممممممم 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ صبا ، لشكرتو از چپ فرماندهي كن ، با دستور من حمله ميكنيمممممممم :banel_smiley_52::banel_smiley_52: حمله :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ به هيشكي رحم نكنين ، با تانك از رو جنازشون رد شين ، با خاك يكسانشون كنين ، زن و بچه هاشونو سر ببرين 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ به هيشكي رحم نكنين ، با تانك از رو جنازشون رد شين ، با خاك يكسانشون كنين ، زن و بچه هاشونو سر ببرين ببينم ديشب فيلم جنايي ديدي!!! اينجا يه نفر بيشترو نمي توني بكشي زودتر بزن و برو:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ والا اینا شوخیه همش ...................ولی ما همین چند وقت پیش رفتیم شکار ..................یه چند تا کبک و تیهو دیدیم دلمون نیومد شکارشون کنیم....................رفتیم یه پوست هندونه گذاشتیم بهش تیر میزدیم اخرشم تن ماهی خوردیم اومدیم خونه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ شانس گند ما رو میبینید!!!! داشتم خیر سرم از این تاپیک رد میشدم،که یک تیر عمامه مرا سوراخ کرد. ایمان مرا بر باد دادید!!! 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ والا اینا شوخیه همش ...................ولی ما همین چند وقت پیش رفتیم شکار ..................یه چند تا کبک و تیهو دیدیم دلمون نیومد شکارشون کنیم....................رفتیم یه پوست هندونه گذاشتیم بهش تیر میزدیم اخرشم تن ماهی خوردیم اومدیم خونه:icon_pf (34): بهت نمي ياد اين همه دل نازك باشي!!! پس از اين به بعد به تاپيكاي منم به چشم كبك و تيهو نظارت كن:ws28: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ شانس گند ما رو میبینید!!!! داشتم خیر سرم از این تاپیک رد میشدم،که یک تیر عمامه مرا سوراخ کرد. ایمان مرا بر باد دادید!!! :ws28: حالا ضربه مغزي شدي!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:حالا ضربه مغزي شدي!!! ضربه مغزی نشدم، فلج مغزی شده ام که بدون عمامه ضد گلوله وارد این تاپیک شدم!!! 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ضربه مغزی نشدم، فلج مغزی شده ام که بدون عمامه ضد گلوله وارد این تاپیک شدم!!! :ws28: خدا رحمتت كنه!! به هوتن بگو يه شغل مناسب حالت بهت بده!!! لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ همه می شناسن!!! :w16: حالا اينجا لو نده 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ :w16:حالا اينجا لو نده مگه چیزی گفتم؟؟:w127: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مگه چیزی گفتم؟؟:w127: لازم نيست چيزي بگيمشخصه 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ لازم نيست چيزي بگيمشخصه بنده همه رو تکذیب می کنم! 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بنده همه رو تکذیب می کنم! وارد نيست لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ یه تفنگ به کارم نمیاد من باید 93% این ملت رو بکشم :167: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ وارد نيست چرا بابا دادگاه های اینجا تکذیب ثواب داره ساندیسم میدن!:shad: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده