saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ حالا ديدم سپاهان پس قهرمان هم كه هستين:w00: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ حالا ديدم سپاهان پس قهرمان هم كه هستين:w00: اینو دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ما سپاهانیم همیشه قهرمانیم 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اینو دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ما سپاهانیم همیشه قهرمانیم البته گر نباشد تراكتور:ws28: يادت باشه تراكتور سرورتونه 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ البته گر نباشد تراكتور:ws28:يادت باشه تراكتور سرورتونه چنتا قهرمانی لیگ برتر دارین ؟ چن بار رفتین اسیا ؟ پارسال چندم شدین ؟ چنتا بازیکن تیم ملی دارین ؟ ما سپاهانیم همیشه قهرمانیم 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ چنتا قهرمانی لیگ برتر دارین ؟ چن بار رفتین اسیا ؟ پارسال چندم شدین ؟ چنتا بازیکن تیم ملی دارین ؟ ما سپاهانیم همیشه قهرمانیم بسيار:ws28: بشين تماشا كن ببين كي جامو مي بره 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ البته تاپیک خودتون هست و اختیارشو دارین.اما تفنگ و تراکتور و سپاهان؟ 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ البته تاپیک خودتون هست و اختیارشو دارین.اما تفنگ و تراکتور و سپاهان؟ :ws52: سخت نگير 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ البته تاپیک خودتون هست و اختیارشو دارین.اما تفنگ و تراکتور و سپاهان؟ امضات خيلي قشنگه:w16: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52:سخت نگير امضات خيلي قشنگه:w16: من خودم خوره اسپمم.ولی گفتم شاید ناراحت بشین بعدا مرسی.امضای تو هم قشنگه 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم خوره اسپمم.ولی گفتم شاید ناراحت بشین بعدا مرسی.امضای تو هم قشنگه نه راحت باش خونه خودتونه آره امضاي من حرف نداره 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نه راحت باش خونه خودتونهآره امضاي من حرف نداره راحتم جدی گفتم.سکوت انسان کلام خداست 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ راحتم جدی گفتم.سکوت انسان کلام خداست خوبه!! پس خدارو قبول داري!! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خوبه!!پس خدارو قبول داري!! آره.سکوت انسان میشه کلام خدا.نیستی انسان میشه وجود خدا. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اون لولو هه که ممه رو برد ر ومیکشم دیگه محمودو اذیت نکنه 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من شاهین میزنم شک نکنین.... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خودم اولين نفر ................. آدم که 3 نصف شب تاپیک بزنه باید خالی کنه رو سر خودش مگه خواب و زندگی نداری راستی این مال زنگ تفریحه 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من شاهین میزنم شک نکنین.... آدم که 3 نصف شب تاپیک بزنه باید خالی کنه رو سر خودش مگه خواب و زندگی نداری راستی این مال زنگ تفریحه :ws28: 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من الانشم دارم ولي دلم نميخواد كسي رو بكشم ، بخدا اگر ماه را در دست چپم و خورشيد را در دست راستم قرار دهند تا يه تير شليك كنم تو كله يه نفر ، اينكار را نخواهم كرد .. خواهم كرد .. نه نخواهم كرد .. نميدونم 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من الانشم دارم ولي دلم نميخواد كسي رو بكشم ، بخدا اگر ماه را در دست چپم و خورشيد را در دست راستم قرار دهند تا يه تير شليك كنم تو كله يه نفر ، اينكار را نخواهم كرد .. خواهم كرد .. نه نخواهم كرد .. نميدونم آفرين حالا نگفتيم كه حتما بزن يكي رو داغون كن!!!! 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آفرين حالا نگفتيم كه حتما بزن يكي رو داغون كن!!!! شليك خواهم كرد به ايراني جماعت بگي اينكارو نكن ، بدترشو ميكنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده