.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ . . . . . بعضی وقتا فک میکنم این چه دینیه که ما داریم آخه؟!!! کسی که اسم حجت الاسلام رو برا خودش یدک می کشه و به قولی مظهر اسلامه و مسلمونیه یه حرفایی می زنه که... مثلا همین "حجت الاسلام" عليرضا عليپور در مورد روزه خوری فوتبالیستها گفته که اگه یه فوتبالیست 22.5 کیلومتر از محل زندگی خودش دور بشه و بعد برگرده میتونه روزشو بخوره واقعا مسخرس... با این حرفش سر خدا رو هم داره کلاه میذاره... 11 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ کل زندگی اینا کلاه شرعیه بابا:ws28: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ زیاد فکر نکن..:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ زیاد فکر نکن..:dancegirl2: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ . . . . . بعضی وقتا فک میکنم این چه دینیه که ما داریم آخه؟!!! کسی که اسم حجت الاسلام رو برا خودش یدک می کشه و به قولی مظهر اسلامه و مسلمونیه یه حرفایی می زنه که... مثلا همین "حجت الاسلام" عليرضا عليپور در مورد روزه خوری فوتبالیستها گفته که اگه یه فوتبالیست 22.5 کیلومتر از محل زندگی خودش دور بشه و بعد برگرده میتونه روزشو بخوره واقعا مسخرس... با این حرفش سر خدا رو هم داره کلاه میذاره... این که چیزی نیست یه کلا شرعی هایی هست که خجالت میکشم بگم :w127: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این که چیزی نیست یه کلا شرعی هایی هست که خجالت میکشم بگم :w127: بوگو رضا اینجا همه خودین لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این که چیزی نیست یه کلا شرعی هایی هست که خجالت میکشم بگم :w127: بگو لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بذارین مدرکمو از حوزه (حوض ه) گرفتم همشو براتون کتاب میکنم برین عشق و حال همه عاشق اسلام شین :w127: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ خیلیها اینجورن که مثلا این همه آدم خونشون کرجه میان تهران صبحها سر کار بعد بر میگردند میتونند بخورند؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ کلاهی که بر سر آواتار من است،از آن کلاه هایی هست که شرع هم نمیتونه برش داره!!! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ کلاهی که بر سر آواتار من است،از آن کلاه هایی هست که شرع هم نمیتونه برش داره!!! تکبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده