رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

هانس لوکارت

w9g6dq3is57ap5mfy7e.jpg

هانس لوکارت متولد 1890بود.

برادران لوکارت واسیلی و هانس در اوایل تجربه ی شغلی خود به عضویت گروه زنجیره ی شیشه ای یک گروه آلمانی مکاتبه ای به سرپرستی برونو تات درآمدند.این گروه پندار شاعر معروف پل چیربارت از یک معماری شیشه ای جدید را در خود می پروراند،عقیده ای که هنر ها را به یکدیگر منحد کرده و شهر اروپایی را با ساختمان های که معادل مدرن کلیساهای قرون وسطی بودند تغییر می داد.

e5kbiy8u2wpbl02v6il.jpgخانه های ام روپنهورن_هانس لوکارت

dx85h73ktshmxc9o9ip3.jpg

یه کلمه معمارانه بگو نه اسم معمااااااااااار:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

خوبه که بقیه با معمارا اشنا میشن ...به نظرم توو قسمت بیوگرافی معماران بزارشون...:a030::a030::a030:

میسی میسی

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 4.3k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه کلمه معمارانه بگو نه اسم معمااااااااااار:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

خوبه که بقیه با معمارا اشنا میشن ...به نظرم توو قسمت بیوگرافی معماران بزارشون...:a030::a030::a030:

میسی میسی

خوب من فکر کردم به جای کلمات تکراری بهتره......با معمارایی که تا حالا اسمشون کمتر به ذهن رسیده جوابارو بگم......وگرنه من هم به ذهنم میرسه که کلمات تکراری بگم...و این بشه خودش یک نوع اسپم فرهنگی.........!!!!!!

من نظرم این بود که کسی که برای وقت گذروندنم میاد کلمات تکراری میذاره تا به هر طریق تاپیک رو آپ کن....من به جاش یک کار متفاوت بکنم........اینقدم مطلب کوتاه هست که تو زمان کوتاه......فقط چشم بچه هارو به یکسری مطلب بندازه و خسته نشن....بهتر از اینه که یک تاپیک بذارم با مطالب بالا و کسی حوصله خوندنشو نداشته باشه...

با تشکر از نظرتون.......

و معذرت از این که با این پست باعث ایجاد اسپم شدم......

چون بلد نیستم اسپم کنم.......سعی میکنم دیگه تو این تاپیک نیام.....:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب من فکر کردم به جای کلمات تکراری بهتره......با معمارایی که تا حالا اسمشون کمتر به ذهن رسیده جوابارو بگم......وگرنه من هم به ذهنم میرسه که کلمات تکراری بگم...و این بشه خودش یک نوع اسپم فرهنگی.........!!!!!!

من نظرم این بود که کسی که برای وقت گذروندنم میاد کلمات تکراری میذاره تا به هر طریق تاپیک رو آپ کن....من به جاش یک کار متفاوت بکنم........اینقدم مطلب کوتاه هست که تو زمان کوتاه......فقط چشم بچه هارو به یکسری مطلب بندازه و خسته نشن....بهتر از اینه که یک تاپیک بذارم با مطالب بالا و کسی حوصله خوندنشو نداشته باشه...

با تشکر از نظرتون.......

و معذرت از این که با این پست باعث ایجاد اسپم شدم......

چون بلد نیستم اسپم کنم.......سعی میکنم دیگه تو این تاپیک نیام.....:flowerysmile:

خب می شه اصطلاحات تکراری هم به کار نبرد...البته همه هم به خاطر گذروندن وقت نمیان تو تاپیکا.اینم خیلی خوبه که هممون سعی کنیم اصلاحاتی بگیم که تکراری نباشه.:w16:

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپ...

زهرا جون آپ می کنی بی زحمت یه اصطلاحم بگو!!

تاژ( طاق چهاربخش)

ژالون

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
خب می شه اصطلاحات تکراری هم به کار نبرد...البته همه هم به خاطر گذروندن وقت نمیان تو تاپیکا.اینم خیلی خوبه که هممون سعی کنیم اصلاحاتی بگیم که تکراری نباشه.:w16:

زهرا جون آپ می کنی بی زحمت یه اصطلاحم بگو!!

ژالون

نار ( نوعی گنبد)

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...