Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ بازم ی یخچال یخچال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟معماریهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لامپ...خوبه؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ یخچال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟معماریهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لامپ...خوبه؟؟؟؟؟؟ منظورم یخچال خونگی که نبود من از شما میپرسم آب انبار جز معماری نیست یخچالم جز معماریه دیگه پلان 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ منظورم یخچال خونگی که نبود من از شما میپرسم آب انبار جز معماری نیست یخچالم جز معماریه دیگه پلان :ws28::ws28: نما 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ گچ بری شیر شکری گچ بری با برجستگی خیلی کم. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ گچ بری شیر شکریگچ بری با برجستگی خیلی کم. از م... ملات 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ از م... ملات سلامت جان اون پایینی توضیحشه تو باید ی میگفتی (گچ بری شیر شکری) عیب نداره تویزه دنده های اصلی پوشش تاق،لنگه،قالب،قوسی که با گچ و نی می سازند. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ سلامت جان اون پایینی توضیحشه تو باید ی میگفتی (گچ بری شیر شکری)عیب نداره تویزه دنده های اصلی پوشش تاق،لنگه،قالب،قوسی که با گچ و نی می سازند. ببخشید... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ لولای در چی گفتم آخرش ر در نظر بگیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده