Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ ........ نسار: قسمت پشت به آفتاب ساختمان 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ ........ روشندان: شبیه کلاه فرنگی است عنصری جهت نور گسری بصورت عمودی بر روی تاقها قرار می گیرد. 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ من نبودم ترکوندیناراه پله... اره ترکوندیم ولی کسی از ه نمیگفت همگف 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ اره ترکوندیم ولی کسی از ه نمیگفت همگف فرقون... خخخخخ 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ خب من فقط واسه این اومدم که بگم دیگه فرانک گری !اگه اشتباه نگفته باشم اسمشو 4 لینک به دیدگاه
sana 20100 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ ديوارهاي غيرباربر بتني سبك با دانه هاي پلي استایرنی و روکش سیمان الیاف اینم رو کم کنیه کسایی که دیوارِ خالی میگن... 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ ...............فولدینگ: سبکی در معماری اواخر قرن بیستم است که در آن از فرمهای نرم و منحنی استفاده میشود. ________________________ پ.ن: سنا....بابا کلمه!!!... 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ ديوارهاي غيرباربر بتني سبك با دانه هاي پلي استایرنی و روکش سیمان الیافاینم رو کم کنیه کسایی که دیوارِ خالی میگن... اول از همه شما باید از ی میگفتی رو کم کنی پیشکش 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ قواره: آجر چینی که جهت تزئینات بصورت منحنی بریده می شود 1 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ .... هشت گیر: نوعی گره سازی تزئینی برجسته و فرو رفته. 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ رویت. میبینم که من از خود گذشتگی کردم و جواب دادم تاپیک از دوباره راه افتاد 2 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ .....رخبام: پیش آمدگی لبه بام. ____________________ میبینم که من از خود گذشتگی کردم و جواب دادم تاپیک از دوباره راه افتاد بابا فردین! 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ میل راهنما الف نه بابا فردین در حد من نیست:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ .......... اشکوب: طبقه - سقف _______________________ میل راهنماالف نه بابا فردین در حد من نیست:viannen_38: پَ کِ اینطور!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده