saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ نمونک یا ماکت (حاشیه معماری س.س).ک 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ .......کانسپت: چکیده مفهوم و اندیشه نهفته در طرح معماری __________________________ پ.ن: این کلمه رو هم باید اضافه کنن به پست حاشیه معماری 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ...........نیارش: ایستایی و مقاومت بناهای قدیمی. 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ ......دیکانستراکشن تو چرا از خ نگفتی من میگم خر پشته 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ تو چرا از خ نگفتی من میگم خر پشته چون منم همزمان با تو جواب دادم دیدم تو نوشتی ویرایشش کردم اصلا تو چرا امشب این همه عصبانی ای!! مجددا هره ای 1 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ چون منم همزمان با تو جواب دادم دیدم تو نوشتی ویرایشش کردماصلا تو چرا امشب این همه عصبانی ای!! مجددا هره ای باتو نبودم با سایه بودم اون از د گفت همونی که خوندنشم سخته در صورتی که باید از خ میگفت آخه فردا عروسیه خواهرمه نروسم:icon_pf (34): یراق آلات 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ تیغه..البته اگه قبلا کسی ننوشته باشه..اخه من تازه اومدم 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ تیغه..البته اگه قبلا کسی ننوشته باشه..اخه من تازه اومدم تکراری اشکالی نداره هدش:نشیمن 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ باتو نبودم با سایه بودم اون از د گفت همونی که خوندنشم سخته در صورتی که باید از خ میگفت آخه فردا عروسیه خواهرمه نروسم:icon_pf (34): یراق آلات خب اونی که من گفته بودم ویرایش کردم اخرش د بود تکراری باشه اشکال نداره گندم جان شخصا از گفتم کلمه با ه انصراف میدم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ اخرین کلمه این بود دیگه...هدش !:5c6ipag2mnshmsf5ju3 _________________ ........شبستان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده