niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ساروج بعدی با " ق" سلام مهناز جون:icon_pf (44): روزت بخير خانوم . قير . با "ن" 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ سلام گل دختر. نوار نفاله. بعدی با "ه":banel_smiley_52: نه شوخی کردم با "خ" 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ سلام گل دختر. نوار نفاله. بعدی با "ه":banel_smiley_52: نه شوخی کردم با "خ" خرپشته " د " 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ نيكل به دليل چكش خواري و سختي و مقاومت در برابر پوسيدگي و حرارت بسيار بالا اهميت صنعتي بسزايي نيز دارد. (در فولاد ضد زنگ استفاده ميشود) . با " ج " 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ واستا فکر کنم. جرز دیوار!!!! بعدی با " ک" 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ واستا فکر کنم.جرز دیوار!!!! بعدی با " ک" :ws28: كرم . از فلزات مقاوم در برابر پوسيدگي است. بسيار سخت و ضد خش. . " ر " 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ورق آهنی واسه اتصال پخش نیروی ستون و پی بعدی با ش 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ ورق آهنیواسه اتصال پخش نیروی ستون و پی بعدی با ش شالوده "م" 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ هیچی!! لفظی پرکاربرد!! هنگامی استفاده میشود که یک معماراز اون یکی میپرسه چی داری برای تحویل یا چقد خوندی برا امتحان، و در پاسخ فقط لفظ هیچی رو میشنوه!! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ هیچی!! لفظی پرکاربرد!! هنگامی استفاده میشود که یک معماراز اون یکی میپرسه چی داری برای تحویل یا چقد خوندی برا امتحان، و در پاسخ فقط لفظ هیچی رو میشنوه!! :sigh::sigh: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ ه؟ يادم نمياد كه يه كلمه ديگه بگو فاطمه جون تا من بگم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده