haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ واااا...چرا همش ی و ه:icon_pf (34): یاقوتی :شیوه ای در آینه کاری که در آن قطعات آینه روی شیشه چسبانده می شود یعنی من موندم اینهمه معمار داریم همش 2 3 نفری داریم تاپیکو میچرخونیم...بعدشم خواهشا عاجزا بعدی با ه یا ی نباشه... 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ واااا...چرا همش ی و ه:icon_pf (34):یاقوتی :شیوه ای در آینه کاری که در آن قطعات آینه روی شیشه چسبانده می شود یعنی من موندم اینهمه معمار داریم همش 2 3 نفری داریم تاپیکو میچرخونیم...بعدشم خواهشا عاجزا بعدی با ه یا ی نباشه... خب مال تو هم که اخرش ی بود! یراق آلات اقا من اینو ی بار دیگه هم گفتم، اما الان پیز دیگه ای به ذهنم نرسید! 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خب مال تو هم که اخرش ی بود!یراق آلات اقا من اینو ی بار دیگه هم گفتم، اما الان پیز دیگه ای به ذهنم نرسید! گلم چند بارم بگی مشکلی نیست فقط اخرش ی و ه نباشه تیر که بار سقف رو به پی منتقل میکنه و در ساختمون بتنی استفاده میشه 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ می خواستم بگم ورودی.ولی از اونجایی که من خیلی پسر حرف گوش کنی هستم میگم... ونت 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ ناودون یکی لینکه تاپیکه پاتوقه بچه های معماریو بده..بریم اونجارو بترکونیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ یکی لینکه تاپیکه پاتوقه بچه های معماریو بده..بریم اونجارو بترکونیم:hapydancsmil: http://www.noandishaan.com/forums/thread105699.html بفرمایین اینم پاتوق:hapydancsmil: تورسیمی گالوانیزه( اقا من تلاشمو کردم ی نشه اخرش شد ه!) 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ هیزم واسه گرم کردن کارگرا (م). 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ مداد...جز ابزار کار هست دیگه... فکر کنم اگه بازم ی و ه بیاد مجبوریم بریم به 4 تا رشته اونور تر سربزنیم ازشون کلمه قرض بگیریم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده