saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ ونت وسیله برای بیرون کردن گاز از لوله فاضلاب 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ ید چفت:غیر متقارن تو برداشت ومرمت ازش استفاده میشه 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ هره : يك رديف افقى آجر يا سنگ تو رفته يا بيرون زده از نماى ساختمان كه اغلب براى مشخص كردن يك تقسيم بندى در ديوار اجرا مى شود.به آن رخ بام و يا قطاربندى هم مي گويند. 5 لینک به دیدگاه
sana 20100 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ وانتی که مصالح رو میبره سر ساختمون خو چیه اگه موادو نبره سر ساختمون کار لنگ میمونه 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ یزدی بندی:نوعی ترک بندی و کاربندی 4 لینک به دیدگاه
sana 20100 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ یخ شکن وانتی که میخواد مصالح رو تو اقلیم سرد ببره سر ساختمون بچه ها اگه نظرام داغونه بگید محترمانه دیگه نظر نمیدم 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ .....نقش دال بُر: ترکیبی از چند قسمت نیم دایره. __________________________________________________ پ.ن:کلماتت خوبه سنا جان در لفافه طنز! فقط 1م دُز معمارانشو بیشتر کن.... :گل 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ریسمون...من اوصولا واضح میحرفم 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ نعل درگاه کسی هست که ندونه چیه!؟ 5 لینک به دیدگاه
sana 20100 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ میخواستم بگم نونی که کارگرا سر ساختمون میخورن گفتم دیگه ایندفه با تتیپا بیرونم میکنین:vahidrk: مصالح نفوذ ناپذیر یا ناتراوا 5 لینک به دیدگاه
sana 20100 181 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ حساب نیست با هم جواب دادیم برای من اومد پایین تر 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ حالا از ر بگیم یا الف یا ه با"ه "میگم: هرنو 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده