judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ یونولیت .... تو معماری استفاده میشه دیگههه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان یه مقدار معمارانه تر نور پردازی : نقش نورپردازی در معماری داخلی بسیار مهم و جذاب می نماید. با افزایش کارآیی های صنعت برق و امکانات تکنولوژیک مربوط به آن، استفاده از محصولات وابسته به آن نیز رشد چشمگیری داشته است؛ چنانکه باید اذعان داشت روشنایی، راه را برای یک تحول در شناخت و طراحی معماری باز کرده است. این محصولات که مشتمل بر انواع چراغ ها و سیستم های روشنایی هستند، ابزار اصلی نورپردازی را تشکیل می دهند. با تنوع این ابزار، طراحان با مسئله ای مواجه می شوند و آن انتخاب صحیح وسیله نوری و تعیین محل مناسب برای آن است. چنین مشکلی پیچیده تر از تامین کمی نور است اگه ی نبود، بعدی با م بگه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ تیرگم : نوعی اجرای طاق با تیر چوبی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ من دیرتر گفتم باید با ر شروع کنم ریگ 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ گوشواره گوشواره، سازهای جهت تبدیل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای اجرای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . پیش آمدگی کنج داخل بنا که با کمک آن میتوان مقاطع چهار ضلعی را به ۸، ۱۶، ۳۲ و در نهایت به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تبدیل کرد. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده