*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ هفت رنگ : از انواع كاشي ، نوعي كاشي كه در هر قطعه از آن چند رنگ مختلف به كار رفته است . در اين نوع كاشي ابتدا طرح هاي مورد نظر را بر روي كاشي ساده اجرا و سپس با رنگ هاي گوناگون رنگ مي كنند و سرانجام لعاب داده و به كوره مي برند. 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ گریو: استوانه بلند زیر گنبد سافه و گردن گنبدهای دو پوسته گسسته لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ونوس نه شوخی کردم واچار رگلاژ ژ نبود؛ ب بیاااید:دی لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ بند ورغ : تخته های آب بند که عمل سد کردن یا منحرف کردن آب را انجام می دهند 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ من هر چی تلاش داشتم انجام دادم تموم شد من با غ کلمه ای یادم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ بند ورغ : تخته های آب بند که عمل سد کردن یا منحرف کردن آب را انجام می دهند من با غ میگم.. غلام گردش : راهروی جانبی به دور جایگاه عبادت گزاران در انتهای مقابل مدخل کلیسا 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ شارستان نمبند : ورق عایق رطوبت در میان جرز و دیوار 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ دیوار رفبست : طاقچه دیوار کوب برای قرار دادن چراغ، آینه و.... 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ مظهر: انتهاي قنات كه محل خروج آب قنات است ، اولين نقطه براي استفاده از آب قنات، محل سرريز شدن آب قنات، قسمت هرنج قنات كه عمق اندكي نسبت به سطح زمين دارد ، جايي كه چشمه از زمين خارج مي شود. 1 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ رخبام: پیش آمدگی لبه بام و جایی که نما سازی تمام می شود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده