*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ واشدگاه : میدانچه کوچک در محل تلاقی دو راه ه نبود ، با الف شروع کنید لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ رف: تاقچه مرتفع، تاقچه چندطبقه وکم عرض :62izy85: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ فریز: تمامی نقشهای باریک اصلی افقی لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ زرین فام : کاشی ای که در آن طلا و رنگ طلایی استفاده شده :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ مرد گرد: غلامگردش - راهرویی که پیرامون بنا می گردد 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: کیز: جایی که پا کار تاق می نشیند 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: تونگان: مقرنسهای سر ستون مانند سر ستونهای عالی قاپو و چهل ستون 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ دوستای عزیزم ممنونم که شرکت کردین و اینکه عکس+توضیح اصلا اجباری نیست دال بتنی بهدی با ی یراق آلات میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ یراق آلات میشه؟ دوست عزیز ، ممنون از توجه تون به این تاپیک روند این تاپیک به این صورته: که با آخر اسم "کلمه معمارانه قبلی" ، یه کلمه جدید بگید . مثلا من آخر اسم کلمه قبلی یعنی ن شروع میکنم نخیر: قسمتهای تو رفته در پلان . . . . شما با ر شروع کنید 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ دوست عزیز ، ممنون از توجه تون به این تاپیک روند این تاپیک به این صورته: که با آخر اسم "کلمه معمارانه قبلی" ، یه کلمه جدید بگید . مثلا من آخر اسم کلمه قبلی یعنی ن شروع میکنم نخیر: قسمتهای تو رفته در پلان . . . . شما با ر شروع کنید رواق 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: قواره: آجر چینی که جهت تزئینات بصورت منحنی بریده می شود 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: یله: برگرفته از طبیعت نباشد؛ آنچه در حال حاضر به انتزاعی یا ذهنی اطلاق می شود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده