*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ باد پیچ :ترکهایی که جهت گرفتن باد در تاق ایجاد می گردد,به بادگیر هم گفته می شود.:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ واشدگاه : میدانچه کوچک در محل تلاقی دو راه اگه ه نبود با پ بگید 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ ه دارم هلو چین : قوسی به شکل نیمه تخم مرغ:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ ه دارم هلو چین : قوسی به شکل نیمه تخم مرغ 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ بابا ایوللللل کلمه زهرا جوووونم ، خوشم میاد برا هر حرفی کلمه جدید داری:hapydancsmil: نیارش : شناخت کمیت و کیفیت نیرو و مصالح ساختمانی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ بابا ایوللللل کلمه زهرا جوووونم ، خوشم میاد برا هر حرفی کلمه جدید داری:hapydancsmil:نیارش : شناخت کمیت و کیفیت نیرو و مصالح ساختمانی:hapydancsmil: شنگه : ستون کوچک روی تیزه گنبد بیرونی روی آن سوار میشود ه نبود با یه حرف دیگه بگو.. 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ من ه ندارم ، با پ میگم پیل پا : ستون :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ مقرنس : تزیینات آویزه ای شکل که با آجر ، گچ ، سنگ ، کاشی و چوب ساخته شده و معمولا زیر ایوان ها بکار می رود . 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ شوادان ::hapydancsmil: شوادان که از آن با شبادان نیز نام برده شده است، در سطحی پائین تر از شیستان قرار می گیرد و به منزله ی زیرزمینی ست عمیق که زندگی در شرایط ناسازگار اقلیمی را مهیا می کند. 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ نسار-نسر : قسمت پشت به آفتاب ساختمان لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ رف : طاقچه ای که در بالای دیوار تعبیه می شود:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ بدون من این تاپیک و پیش میبرین..؟؟؟ دلتون میااااااد فروار : اتاق بالای هشتی 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: نه زهرا جون ، اصلا این تاپیک بدون شما هیچ صفایی نداره :hapydancsmil: رباط : کاروان سرا 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ چرا این تاپیک خوابیده!!!؟؟؟ طارمه : ایوان 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ آخه تو نبودی ، میخواستیم بزاریم وقتی اومدی ، تاپیک رو پیش ببریم :hapydancsmil: هزار باف : طرح های تزیینی سراسری با آجر و کاشی . 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ آخه تو نبودی ، میخواستیم بزاریم وقتی اومدی ، تاپیک رو پیش ببریم:hapydancsmil: هزار باف : طرح های تزیینی سراسری با آجر و کاشی . فخر و مدین : مشبک آجری 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ :mbj6ivxkw3ccem7bie7 نَـــــهَنبن : خورشیدی وسط کاربندی ، شمشه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده