alirezadaliri 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلامببخشید یه سوال ذهنمو مشغول کردهاونم برا منی که امسال به امید خدا میرم تازه ترم 1 معماریW16این لغات رو چجوری یاد گرفتین؟؟یعنی تو 1 ترم اینهمه لغت؟چجوریاس داستان این لغات.همشو تو دانشگاه یاد گرفتین؟Ws52یکی مثه من استرس میگیره اینهمه صفحه لغت میبینهSad0 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ سلامببخشید یه سوال ذهنمو مشغول کردهاونم برا منی که امسال به امید خدا میرم تازه ترم 1 معماریW16این لغات رو چجوری یاد گرفتین؟؟یعنی تو 1 ترم اینهمه لغت؟چجوریاس داستان این لغات.همشو تو دانشگاه یاد گرفتین؟Ws52یکی مثه من استرس میگیره اینهمه صفحه لغت میبینهSad0 سلام , خواهش میکنم, نه، همشو تو دانشگاه یاد نگرفتیم؛ همشو هم بلد نیستم؛ اونایی که بلدیم و مینویسیم؛اون سخت تراش رو از ته کتاب معماری اسلامی یا سبک شناسی پیرنیا که نوشته یا بعضی کتابای دیگه (حتی تو سایت) بر میداریم و اینجا میذاریم ؛ بعد که تکرار میشه تو ذهنمون میمونه؛ من که دیگه بیشتر لغات اینجا رو با همین تاپیک یاد گرفتم ----------------------- بعدی با ر بگه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ هور : طرح یا پروژه رگ چین:چیدن ساده آجر و سنگ و خشت لایه لایه روی هم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ یزدی بندی : نوعی ترک بندی و کاربندی (آرایشی در زیر پوشش) چون با ی سخته؛ بعدی با ش بگه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ شکنج: چین و شکن,تاق بندی زیر گنبد 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ جهازه - پالانه برای جلوگیری از وارد شدن بار به صورت مستقیم بر درگاه ها ، تاقی دیگر روی آن میزنند تا بار را به جرزها منتقل کنند . 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ وادار: تقسیم کننده لنگه در یا پنجره به دو یا چند قسمت 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ رخبام : پیش آمدگی لبه بام لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ مقرنس : تزیینات آویزه ای شکل که با آجر ، گچ ، سنگ ، کاشی و چوب ساخته شده و معمولا زیر ایوان ها بکار می رود . 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ سنبوسه : در کاربندی قسمت بالای شاپرکها است . 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ شش بند : ستاره تزیینی(نوع معروف آن شش بند شیرازی) 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ دوال : عنصری که بعد از کلاف بندی پای تاقها بر روی پنجره ها جرزها و بالای تاقچه ها با گچ و با شکلی ساده که برجسته تر از دیوار است می سازند لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ لغاز : برجستگی عمودی کنار دیوارها 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ زمودگری: نقش بندی بعدی با ب بگه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ برساو: ساییدن ، پرداخت کردن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده