سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آیدا انصافا برزخش نابود بود...یا اونجایی که یه قلعه بود.:persiana__hahaha:..انقد خندیدم!!!:persiana__hahaha:دیشب داشت فیلم چنگال قرمز از داستان های شرلوک هلمز و نشون میداد برا سال 1944...وااااااااااااای افکت هایی داشتا!!!ما الان نمیتونیم از اون ایفکت ها تولید کنیم!!:persiana__hahaha: ایولللللللللللل گل گفتییییییی:persiana__hahaha::persiana__hahaha: ندا اینجا هم خوبه واسه یلام بر عشق ها:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بابا یارو دامادش گناه میکنه اینو جاش مجازات میکننطرف آدم خوبیه با زنجیر می کشنش اینور اونور!!:banel_smiley_52: تازه من که میگم آقاهه خیلی خوبه ببین ماها رو چی کار می کنن!!! گنه کرد در بلخ آهنگری...........به شوشتر زدند گردن مسگری :ws54: به این بیچاره چه مربوطه؟؟؟؟ مارو که نگو دیگه!!!!!!!:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اسپم نکیناااا:w00:باز این عشقی ااا اومدن تاپیک بپوکونن!!! "آدم یاد جبهه میوفته!!! به نام ای عشق بترکونییییین تاپیک ووو!!!!":ws28: رحم کنین بابا یکی بگه با این برزخه که اینا ساختن چی کار کنیم؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان هوشمند من!!! بحث این نیست که افکت ها ترسناکن یا نه!!! بحث سر کاراییه که با گناه کارا می کنن تو این فیلمه!!!!!!:167: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اسپم نکیناااا:w00:باز این عشقی ااا اومدن تاپیک بپوکونن!!! "آدم یاد جبهه میوفته!!! به نام ای عشق بترکونییییین تاپیک ووو!!!!":ws28: رحم کنین بابا یکی بگه با این برزخه که اینا ساختن چی کار کنیم؟؟!! برو توبه کن خواهرم..:8713: 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ایولللللللللللل گل گفتییییییی:persiana__hahaha::persiana__hahaha:ندا اینجا هم خوبه واسه یلام بر عشق ها:persiana__hahaha: سنگر بگیریییین!!!:w00: این عشقی ها اوووومدن!!! جان بچه های تو راهیتون برین قهوه خونه یه چایی بزنین بعد بیاین!!! 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ برو توبه کن خواهرم..:8713: توبـــــــــــــــــــــــــه!!!!:4564: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سنگر بگیریییین!!!:w00:این عشقی ها اوووومدن!!! جان بچه های تو راهیتون برین قهوه خونه یه چایی بزنین بعد بیاین!!! هنوز زوده گلم..نترس.. 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سنگر بگیریییین!!!:w00:این عشقی ها اوووومدن!!! جان بچه های تو راهیتون برین قهوه خونه یه چایی بزنین بعد بیاین!!! قهوه خونه جای اسپم که نیست که دههههههههههه دیگه نگی این حرفو هاااااااااا:ws46: 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان هوشمند من!!!بحث این نیست که افکت ها ترسناکن یا نه!!! بحث سر کاراییه که با گناه کارا می کنن تو این فیلمه!!!!!!:167: :persiana__hahaha:... میدونی آیدا من کلا به نظرم اصلا اینطوری نیست!! بیشتر فک میکنم ما توی همین دنیا بازخورد اعمالمون و میبینیم!!! و این چیزا به این صورت نیست....یعنی نمیتونم باور کنم که جهتم آتش واقعی باشه!!فک میکنم نوعی از عذابه غیر قابله لمسه!! مثلا، داری از تشنگی میمیری و هی سراب میبینی و هی میدویی اما به هیچ جا نمیرسی!!!و کلا تو این مایه هاس عذابش! 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز زوده گلم..نترس.. کلا" میگم حواستون باشه!! . . . . . . . . . . . . از برزخ دور نشین! من حالا چه کنم همچنان بترسم؟؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha:...میدونی آیدا من کلا به نظرم اصلا اینطوری نیست!! بیشتر فک میکنم ما توی همین دنیا بازخورد اعمالمون و میبینیم!!! و این چیزا به این صورت نیست....یعنی نمیتونم باور کنم که جهتم آتش واقعی باشه!!فک میکنم نوعی از عذابه غیر قابله لمسه!! مثلا، داری از تشنگی میمیری و هی سراب میبینی و هی میدویی اما به هیچ جا نمیرسی!!!و کلا تو این مایه هاس عذابش! اینو هستم!!!! مرسی عزیزم تو بحثی!:w36: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha:...میدونی آیدا من کلا به نظرم اصلا اینطوری نیست!! بیشتر فک میکنم ما توی همین دنیا بازخورد اعمالمون و میبینیم!!! و این چیزا به این صورت نیست....یعنی نمیتونم باور کنم که جهتم آتش واقعی باشه!!فک میکنم نوعی از عذابه غیر قابله لمسه!! مثلا، داری از تشنگی میمیری و هی سراب میبینی و هی میدویی اما به هیچ جا نمیرسی!!!و کلا تو این مایه هاس عذابش! اینکه خیلی بدتره!!!! :banel_smiley_52: :ws54: کلا" میگم حواستون باشه!!. . . . . . . . . . . . از برزخ دور نشین! من حالا چه کنم همچنان بترسم؟؟؟!!! یاد مرگ و تاریکی و سیاهی و فشار قبر بکن (دور از جونت):ws54: 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ قهوه خونه جای اسپم که نیست که دههههههههههه دیگه نگی این حرفو هاااااااااا:ws46: مگه من گفتم جای اسپمه؟؟؟!!!!:w00: :w00: :w00: گفتم که برین خستگی در کنین!!! 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اینکه خیلی بدتره!!!! :banel_smiley_52: :ws54: یاد مرگ و تاریکی و سیاهی و فشار قبر بکن (دور از جونت):ws54: ممنون از راهنماییت!!! من برم طلبه شم با اجااااازه!!! 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اینکه خیلی بدتره!!!! :banel_smiley_52: :ws54: یاد مرگ و تاریکی و سیاهی و فشار قبر بکن (دور از جونت):ws54: نمیدونم...واقعا کدوم بدتره؟!؟!! آتش واقعی یا حسرت و افسوس!!! گاهی فک میکنم میتونه یه احساس افسوس دائمی باشه جهنم!!! مثه زندگی که گاهی واقعا برا آدم جهنم میشه!! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مگه من گفتم جای اسپمه؟؟؟!!!!:w00: :w00: :w00:گفتم که برین خستگی در کنین!!! ما خسته نیستیم ما تازه کلی با انرژی اومدیم به نیت اسپم. انشالله که فبول واقع بشه 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ما خسته نیستیم ما تازه کلی با انرژی اومدیم به نیت اسپم.انشالله که فبول واقع بشه سمندون جونم جون شاخای قشنگت بیخیال این تاپیک شو که داریم به نتیجه میرسیم!!! . . . . . . . . . اگه عذاب واقعا" باطنی باشه که ما همش در حال عذابیم!!! خوب به قول ندا برزخ همین الان خودمونه پس بعد مرگ(دور از جون همه)اکثریت میریم بهشت دیگه!!! ان شاء الله!!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از راهنماییت!!!من برم طلبه شم با اجااااازه!!! التماس دعا خواهر نمیدونم...واقعا کدوم بدتره؟!؟!!آتش واقعی یا حسرت و افسوس!!! گاهی فک میکنم میتونه یه احساس افسوس دائمی باشه جهنم!!! مثه زندگی که گاهی واقعا برا آدم جهنم میشه!! آره افسوس خیلی بده....:ws54: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آره راه هست،اینو من می دونم!!! واقعا! پس مراقب ماره باش :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده