aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سریال ملکوت که این روزا از شبکه 2 پخش میشه ذهن خیلی ها رو مشغول به خودش کرده!!! انیمیشن بالااااااا که تو این فیلم استفاده شده و برزخ و شبیه سازی کرده ذهن آدم و به این سمت می بره که اگه همه چی اینجوری باشه چقدر دور از ذهنه! و چقدر باید از خدا ترسید! راستش دوست ندارم همش از روی ترس خدا رو بپرستم و همین که این فیلم ه رو میده....چرا اینا می خوان مردم و از خدا بترسونن آخه؟؟؟!!!... حالا شما بیاین بگین نظرتون چیه؟!! اگه واقعا".... آهان یه چیز دیگه! اگه فرشته ها واقعا" این شکلی باشن!!چه مأیوس کننده ست! 10 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا روي اين فيلم خيلي كار شده ( افعال معكوس ) 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا این چند ساله گیر دادن به فیلمای اینجوری -------- راستی گفتی ترس خب یه پایه دین ترسه دیگه حالا خوبه رو حساب حرفای علامه مجلسی اون مار ها رو نیاوردن که قطرشون چند متره و از چشم آدم میرن داخل از دماغ میان بیرون راستی چشم به دماغ راه داره؟ 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا این چند ساله گیر دادن به فیلمای اینجوری -------- راستی گفتی ترس خب یه پایه دین ترسه دیگه حالا خوبه رو حساب حرفای علامه مجلسی اون مار ها رو نیاوردن که قطرشون چند متره و از چشم آدم میرن داخل از دماغ میان بیرون راستی چشم به دماغ راه داره؟ :ws28: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مگه نگفته بودن خانوما نباید تو رسانه میلی ارایش کنن پس چرا این خانومه این همه مالیده 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ برزخش بیشتر شبیه املت بود!:persiana__hahaha:!این چه رنگایی بود!!! 6 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا این چند ساله گیر دادن به فیلمای اینجوری -------- راستی گفتی ترس خب یه پایه دین ترسه دیگه حالا خوبه رو حساب حرفای علامه مجلسی اون مار ها رو نیاوردن که قطرشون چند متره و از چشم آدم میرن داخل از دماغ میان بیرون راستی چشم به دماغ راه داره؟ همه چی به هم ربط داره!!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ برزخش بیشتر شبیه املت بود!:persiana__hahaha:!این چه رنگایی بود!!! ایول کلی خندیدم:ws28: 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا این چند ساله گیر دادن به فیلمای اینجوری -------- راستی گفتی ترس خب یه پایه دین ترسه دیگه حالا خوبه رو حساب حرفای علامه مجلسی اون مار ها رو نیاوردن که قطرشون چند متره و از چشم آدم میرن داخل از دماغ میان بیرون راستی چشم به دماغ راه داره؟ میترسیییییم!!!!!:w58: آره راه هست،اینو من می دونم!!! 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آیدا جان من این سریالو تا حالا ندیدم...اگه قشنگه از فردا نگاش کنم.....راستی تکرار داره؟ 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ برزخش بیشتر شبیه املت بود!:persiana__hahaha:!این چه رنگایی بود!!! معمارای عزیز معماری ه برزخ و تشریح کنید لطفا":ws37: خو دوس جون آتیش رنگش زرد و قرمز و ایناس دیگه!!! 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آیدا جان من این سریالو تا حالا ندیدم...اگه قشنگه از فردا نگاش کنم.....راستی تکرار داره؟ :4564: آره داره اما نمی دونم کی میده!!! من تکرارشو ندیدم،خودشم نصفه نیمه میبینم!! اعصاب نمی ذاره واسه آدم!!! 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا ترسناکه؟؟؟؟؟؟؟؟ ای عشق..:persiana__hahaha:میگم برزخش شبیه املته!! به نظرت ترسناکه!!!؟!؟! 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ :4564: آره داره اما نمی دونم کی میده!!! من تکرارشو ندیدم،خودشم نصفه نیمه میبینم!! اعصاب نمی ذاره واسه آدم!!! من که اخر شب میشینم خانه بدوش نگاه میکنم.......... خیلی هم ترسناکه 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا ترسناکه؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا یارو دامادش گناه میکنه اینو جاش مجازات میکنن طرف آدم خوبیه با زنجیر می کشنش اینور اونور!!:banel_smiley_52: تازه من که میگم آقاهه خیلی خوبه ببین ماها رو چی کار می کنن!!! 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ معمارای عزیز معماری ه برزخ و تشریح کنید لطفا":ws37:خو دوس جون آتیش رنگش زرد و قرمز و ایناس دیگه!!! آیدا انصافا برزخش نابود بود...یا اونجایی که یه قلعه بود.:persiana__hahaha:..انقد خندیدم!!!:persiana__hahaha: دیشب داشت فیلم چنگال قرمز از داستان های شرلوک هلمز و نشون میداد برا سال 1944...وااااااااااااای افکت هایی داشتا!!!ما الان نمیتونیم از اون ایفکت ها تولید کنیم!!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ای عشق..:persiana__hahaha:میگم برزخش شبیه املته!!به نظرت ترسناکه!!!؟!؟! پس کمدیه!!!! :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اسپم نکیناااا:w00: باز این عشقی ااا اومدن تاپیک بپوکونن!!! "آدم یاد جبهه میوفته!!! به نام ای عشق بترکونییییین تاپیک ووو!!!!":ws28: رحم کنین بابا یکی بگه با این برزخه که اینا ساختن چی کار کنیم؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده