M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ پس عجله کنيد.تا پايان تابستان انشاالله بايد تمومش کنيم.:ws21: آخر تابسون ،جمعه هفته دیگه است...:ws44: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ آخر تابسون ،جمعه هفته دیگه است...:ws44: دختر چرا شایعه میکنی.:167::167:هنوز 1/3 رفته.20 روز دیگه شهریور ادامه داره 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ دختر چرا شایعه میکنی.:167::167:هنوز 1/3 رفته.20 روز دیگه شهریور ادامه داره برا من که تمومه هفته دیگه!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خواهشاً عکسا رو تو یه آپلود سنتر دائمی آپلود کنید...... مثل این» http://www.persiangig.com لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ اگر امکان داره چند تا از پیچش مسئله حل کنید 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ اگر امکان داره چند تا از پیچش مسئله حل کنید من هنوز این فصل رو نخوندم.شما اگر سوال خاصی منظورتونه قرار بدید. 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ آخی یادش بخیررررررررررر.... منم قرار بود بخونم و بیام...یادم رفت.... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ آخی یادش بخیررررررررررر....منم قرار بود بخونم و بیام...یادم رفت.... آره.یادمه....:167::167::167:الان باید جریمت کنم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ آره.یادمه....:167::167::167:الان باید جریمت کنم وای کاشکی به زور کتک یکی منو مجبور میکرد برم سراغ این درسا... البته ترم پیش طراحی اجزا داشتم...یه نگاه کوشولو انداختم به مقاومت... خدایی سوال کنکور از درس مقاومت خیلی سخت بود:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ این تاپیک هر چهار صفحه اش اسپمه و تنها پست مفیدش لینک دادن به کتاب جانسونه. اما هرچی سعی میکنم پاک کنم سایر مطالبش را نمیشه !!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ این تاپیک هر چهار صفحه اش اسپمه و تنها پست مفیدش لینک دادن به کتاب جانسونه. اما هرچی سعی میکنم پاک کنم سایر مطالبش را نمیشه !!!!!!!!!!! خب به همکار مدیر بگید کل تاپیک رو پاک کنه.من مشکلی ندارم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ این تاپیک هر چهار صفحه اش اسپمه و تنها پست مفیدش لینک دادن به کتاب جانسونه. اما هرچی سعی میکنم پاک کنم سایر مطالبش را نمیشه !!!!!!!!!!! پاک نکن...:w00: من با خوندن این تاپیک کلی خاطره برام زنده شد.... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ پاک نکن...:w00:من با خوندن این تاپیک کلی خاطره برام زنده شد.... بحق چیزای ندیده و نشنیده. اصلا این مکانیکی ها نمیزارن من اسپم کنم.هر جا میام اسپم کنم با چماق میان سراغم. 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ بحق چیزای ندیده و نشنیده.اصلا این مکانیکی ها نمیزارن من اسپم کنم.هر جا میام اسپم کنم با چماق میان سراغم. اسی پاک نکن........:w00: ببین اشک بچه دراومد....اشک خودمم در اومد... بزار باشه....دور همیم... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ اسی پاک نکن........:w00:ببین اشک بچه دراومد....اشک خودمم در اومد... بزار باشه....دور همیم... آخه تاپیک مقاومت مصالح جای دور هم بودنه؟مثل اینه که سیزده بدر بریم روی سنگلاخ و خار اتراق کنیمبیا بریم تاپیک سیالات،اونجا محدودش دست خودمه.اسپم کنیم:ws2: لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ من خودم تاپیک رو شلوغ میکنم :lol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده