M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام.هدف از این تاپیک آموزش و رفع اشکال سوالات مربوط به مقاومت مصالح است. 11 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ :a030: :icon_gol: کلی چیزا نیاز دارم که یادم رفته . میخواستم برم جزوه هامو پیدا کنم 5 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام.هدف از این تاپیک آموزش و رفع اشکال سوالات مربوط به مقاومت مصالح است. این خیلی عالیه ، به خصوص برای بچه های معماری . به نظر من بهتره که از پایه شروع کنیم . من استاتیک رو 50/18 شدم ولی مقامت مصالح رو 12. 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من تصمیم داشتم بعد از اینکه مبحث خرپا و نیروهای گسترده در استاتیک تموم شد مقاومت رو شروع کنم.ولی از آنجاییکه علاقه مندان به مقاومت بیشتر بودند این تاپیک رو ایجاد کردم تا در این مکان بتوانیم در مورد آن بحث کنیم. 5 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من تصمیم داشتم بعد از اینکه مبحث خرپا و نیروهای گسترده در استاتیک تموم شد مقاومت رو شروع کنم.ولی از آنجاییکه علاقه مندان به مقاومت بیشتر بودند این تاپیک رو ایجاد کردم تا در این مکان بتوانیم در مورد آن بحث کنیم. پس من دیر اومدم ، پیش نیاز مقاومت مصالح ، استاتیک هستش که باید توو این درس خودمون رو قوی کنیم . اگر یه مروری روی استاتیک داشته باشیم عالی می شه و آمادگی این رو پیدا می کنیم که مقاومت رو شروع کنیم . 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ من که آماده ام شروع کنیم.چون خودم هم دارم مقاومت میخونم.فقط برای هماهنگی سوالات اگر کتاب ویرایش 4 جانسون رو داشته باشیم خوبه. دوستان مباحث و مخصوصا مثالهاشو مطالعه کنند و سوالاتشون رو مطرح کنند. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ من که آماده ام شروع کنیم.چون خودم هم دارم مقاومت میخونم.فقط برای هماهنگی سوالات اگر کتاب ویرایش 4 جانسون رو داشته باشیم خوبه.دوستان مباحث و مخصوصا مثالهاشو مطالعه کنند و سوالاتشون رو مطرح کنند. مثل استاتیک پیش ببر سوال بزار بحلیم همه اگرم میشه یه توضیح مختصری از درس اولش بده 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ مثل استاتیک پیش ببرسوال بزار بحلیم همه اگرم میشه یه توضیح مختصری از درس اولش بده استاتیک من pdf رو داشتم با توجه به اون سوالهارو میزاشتم.اما مقاومت رو ندارم.اگر لینک دانلودش رو دارید لطفا قرار بدید. توضیحات رو هم اگر کسی مسئولش بشه خیلی خوبه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ استاتیک من pdf رو داشتم با توجه به اون سوالهارو میزاشتم.اما مقاومت رو ندارم.اگر لینک دانلودش رو دارید لطفا قرار بدید.توضیحات رو هم اگر کسی مسئولش بشه خیلی خوبه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لیست کتاب هایی هست که تو انجمن هست (تو این تاپیک) چند تا مقاومت هم داره پست 66 خود کتاب بیرجانسون پست 57 حل المسائلش 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ سلام چندبار اومدم این تاپیک اما نمیدونم چرا شروع نمیشه!!!! 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خب شما اولين شروع کننده باشيد 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من به محض اينکه کتاب رو دانلود کردم.سوال ميذارم.ولي قبلش بازهم ميگم.حتما جانسون رو مطالعه کنيد. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من به محض اينکه کتاب رو دانلود کردم.سوال ميذارم.ولي قبلش بازهم ميگم.حتما جانسون رو مطالعه کنيد. وای...یادم ننداز...قرار بود تابسون بخونمش...داره تو قفسه کتابام گرد میخوره....:ws44: 2 لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این لیست کتاب هایی هست که تو انجمن هست (تو این تاپیک) چند تا مقاومت هم داره پست 66 خود کتاب بیرجانسون پست 57 حل المسائلش دستت درد نکنه . همین الان داشتم دنبالش میگشتم . برای روابط ستون ها نیاز داشتم زبان اصلیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه . همین الان داشتم دنبالش میگشتم . برای روابط ستون ها نیاز داشتم زبان اصلیه ؟ زبان اصلي و ويرايش 3 هست.اگر ويرايش 4 رو پيدا کرديد قرار بديد.ممنون 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ وای...یادم ننداز...قرار بود تابسون بخونمش...داره تو قفسه کتابام گرد میخوره....:ws44: پس عجله کنيد.تا پايان تابستان انشاالله بايد تمومش کنيم.:ws21: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ دوستان ويرايش 4 رو آقاسهيل قرار داده. اينجا 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خب شما اولين شروع کننده باشيد شما وارد تری خودت شروع کن...یکی دیگه بیاد دو دستگی میشه...نا هماهنگی خودت شروع کن دیگههههههه:dancegirl2: وای...یادم ننداز...قرار بود تابسون بخونمش...داره تو قفسه کتابام گرد میخوره....:ws44: منم دستت درد نکنه . همین الان داشتم دنبالش میگشتم . برای روابط ستون ها نیاز داشتم زبان اصلیه ؟ خواهش نمدونم..دانلود نکردم خودم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خب تا کتاب رو دانلود کنم.شماره تمرين هارو ميذارم تا کتابهارو از کمدها بيرون بياريد. ويرايش چهارم. فصل 1.شماره هاي 5-10-14-17-18 سوالات خوبي هستند.من فکر کنم دانلود کتاب واسم طلسم شده بالاي 50 درصد دانلود کرده بودم که يکدفعه خطا داد.:w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده