رفتن به مطلب

بهترین پستهای تالار گفتگوی آزاد 2

هوتن

ارسال های توصیه شده

دوستان عزیز این تاپیک با این هدف ایجاد شده تا یه مجموعه ای باشه از بهترین پستهایی که در این تالار زده شده.........

قانون این تاپیک اینه که هیچگونه پست اسپمی توش نباید باشه ..........

قصدم ایجاد البوم از بهترین پستهای تالار هست .........

• مهم:
    پستها بصورت نقل قول گذاشته بشه تا معلوم باشه نویسنده اصلی پست کیه و لینکی باشه برای رجوع به تاپیکی که این پست درش زده شده..............برای اینکار دکمه نقل قول رو بزنید بعد از اونجا کپی کنید و اینجا پیست کنید............ترجیحا مطلبی در ادامه اون نزنید...........

• در قسمت عنوان نام تاپیک مربوطه نوشته میشه

در صورتی که میخواهید تشکر کنید از دکمه تشکر استفاده کنید......

یا با رفتین به تالار مربوطه از نویسنده پست تشکر کنید..........

پست تشکر نزنین.........حذف میشه

اگر کسی پست خوبی داره که دوست داره اینجا باشه ولی دوست نداره خودش پستشو اینجا بذاره به من پیام خصوصی یا عمومی بده و لینکشو برام بذاره...........من اینکارو میکنم.....

با توجه به حساسیتهایی که هست این حق برای مدیر تالار و همکارش محفوظه که پستهایی رو که تشخیص میدن حذف کنن

گفتگوها راجع با اون تاپیک اینجا مطرح بشه ................پیشنهاداتونو بگین .................کوچیک همه هوتن:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

من یه سوال داشتم........بهترین پست باید چه ویژگی داشته باشه؟

به نقل از خود کاربر باشه.........یا سخن بزرگان که کاربرا تو پستاشون مطرح میکنن هم میتونه باشه......:JC_thinking:

• Like 6
لینک به دیدگاه
تاپیک خوبی بود.

چرا پاکش کردی؟

چه پیشنهادی بگیم؟

اون تاپیک که پاک نشد!!!!! :ws52:این شماره 2شه!!! برا پیشنهادها و سوالها و گفت وگو......:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من یه سوال داشتم........بهترین پست باید چه ویژگی داشته باشه؟

به نقل از خود کاربر باشه.........یا سخن بزرگان که کاربرا تو پستاشون مطرح میکنن هم میتونه باشه......:JC_thinking:

فرقی نمیکنه

هرچیزی که خوبه حتی اگه یه خط باشه

حتی اگه یه داستان کوچولو از خودش باشه

بچه ها اگه خودتون پست خوب دارین بهم معرفی کنین من میزارم ...........اخه زشته ادم پست خودشو خودش بزاره مگه نه:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اندر پیشنهادات من:

1. بهتر نیست اگه یه پست خیلی طولانیه (با توجه به این که تا به حال فقط پست اول تاپیک ها گذاشته شده)، فقط قسمتیشو گذاشت. هم صفحه نمای بهتری پیدا کنه هم خواننده ترغیب شه بره اصل تاپیک رو بخونه.

2. لینک پست ها هم گذاشته بشه، بهتره. الان که نیست باید سرچ کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اندر پیشنهادات من:

1. بهتر نیست اگه یه پست خیلی طولانیه (با توجه به این که تا به حال فقط پست اول تاپیک ها گذاشته شده)، فقط قسمتیشو گذاشت. هم صفحه نمای بهتری پیدا کنه هم خواننده ترغیب شه بره اصل تاپیک رو بخونه.

2. لینک پست ها هم گذاشته بشه، بهتره. الان که نیست باید سرچ کرد.

نیازی به سرچ نیست روی مربع کنار اسم نویسنده پست کلیک کن میری به جای اصلی

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما هر پستی رو که صلاح میدونی بزار .....................ولی پستهایی که یه سوال پرسیده شده ...........و شروع یه گفتگو هست جالب نیست...................ولی اونجا بازه ..............همه میتونن هر چی به نظرشون اومد رو بزارن...............میلاد تو که سابقه ت زیاده ............از اون قدیما چیز خوبی سراغ داری بزار اونجا ..............فقط حالت نقل قول بزار که نویسنده ش معلوم باشه.................فکرشو بکن یه یوزر قدیمی که مدتیه نیست بیاد ببینه دوستش یه پست خوبشو اونجا گذاشته.............

تروریست:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما هر پستی رو که صلاح میدونی بزار .....................ولی پستهایی که یه سوال پرسیده شده ...........و شروع یه گفتگو هست جالب نیست...................ولی اونجا بازه ..............همه میتونن هر چی به نظرشون اومد رو بزارن...............میلاد تو که سابقه ت زیاده ............از اون قدیما چیز خوبی سراغ داری بزار اونجا ..............فقط حالت نقل قول بزار که نویسنده ش معلوم باشه.................فکرشو بکن یه یوزر قدیمی که مدتیه نیست بیاد ببینه دوستش یه پست خوبشو اونجا گذاشته.............

تروریست:banel_smiley_4:

همینو میگم

فقط پستایی که خود بچه ها نوشتند رو قانون کنید که باشه

کپی پیست شده خو تو جاهای دیگه هم میشه دید:hanghead:

معتاد:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
همینو میگم

فقط پستایی که خود بچه ها نوشتند رو قانون کنید که باشه

کپی پیست شده خو تو جاهای دیگه هم میشه دید:hanghead:

معتاد:banel_smiley_4:

ببین حتی کپی پیستی ها باید باشن اینجوری همیشه دم دستن تا یکی تکراری یه تاپیک زد ادرسش اینجا رو بهش میدیم

ازاده هر پست خوبی.........................میتونه اینجا باشه...ببخشین اونجا باشه...............اصلا رفتی ببینیش.........تا اینجاش چطور بوده..................

انتحاری:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین حتی کپی پیستی ها باید باشن اینجوری همیشه دم دستن تا یکی تکراری یه تاپیک زد ادرسش اینجا رو بهش میدیم

ازاده هر پست خوبی.........................میتونه اینجا باشه...ببخشین اونجا باشه...............اصلا رفتی ببینیش.........تا اینجاش چطور بوده..................

انتحاری:banel_smiley_4:

همون موقع که داشتی مینوشتی پستای دوم و سومشو من داشتم میخوندم...ندیدی تشکر میکردم؟:banel_smiley_4:

تا اینجاش که خوب نبود :ws3: به جز 2-3 تاش که کپی پیست نبودند

پست اول همه تاپیکا رو دارید میزارید توش خو

حالا ولش...هر جور راحتین :dancegirl2:

****** :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
همون موقع که داشتی مینوشتی پستای دوم و سومشو من داشتم میخوندم...ندیدی تشکر میکردم؟:banel_smiley_4:

تا اینجاش که خوب نبود :ws3: به جز 2-3 تاش که کپی پیست نبودند

پست اول همه تاپیکا رو دارید میزارید توش خو

حالا ولش...هر جور راحتین :dancegirl2:

****** :banel_smiley_4:

عمو خوب بجای این حرفا برو 4 تا پست خوب بزار اونجا ......................من فعلا دارم میگردم همینا رو دیدم.....................میخوام راه بیفته..........همین

خوشه ای:w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من پست اول اون تاپیکو ویرایش کردم و توش نوشتم کپی پیستی نباشه

ولی کارتون سخت میشه..........

حالا چرا نشستین برین پستای خوب رفیقاتونو پیدا کنین بیارین .............من برا شروع اون پستارو پشت سر هم زدم..................تا راه بیفته...............

• Like 2
لینک به دیدگاه
حال میکنم همه مطلبو گرفتن پا گرفته اینجا پرررر پست عالی شده!!!!!

عجببببببب!!!!!

عزیزم ان تاپیک شماره 2 هستش.........این تاپیک برای پیشنهادات و انتقادات راجع به تاپیک اصلی در نظر گرفته شده.................تاپیک اصلی اون بالا با همین نام جزء مهم شده هاست:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...