ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ولی خودمونیما خودتم خوب این حرفات و قبول داری و انجامش میدی تو هم باش و زندگي كن 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تو هم باش و زندگي كن من نه نفهم بودن و دوست دارم نه الکی خوش بودن البته شاد زیستن فرق فوکوله مهم انسانیته که دارم کشفش میکنم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ولی خودمونیما خودتم خوب این حرفات و قبول داری و انجامش میدی :ws47: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ :ws47: :icon_redface::4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ راستی شما هیچ وقت دوست نداشتین جای خودتون یه آدم دیگه بودین؟ 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من نه نفهم بودن و دوست دارم نه الکی خوش بودن البته شاد زیستن فرق فوکوله مهم انسانیته که دارم کشفش میکنم هروخت كفشش كردي اونوقت به حرف من ميرسي ، الان بچه اي هيش غمي نداري ولي همينكه بزرگ شدي ميفهمي دنيا واقعاً داره كجا ميره 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ هروخت كفشش كردي اونوقت به حرف من ميرسي ، الان بچه اي هيش غمي نداري ولي همينكه بزرگ شدي ميفهمي دنيا واقعاً داره كجا ميره اها پدر بزرگ من میدونم شما چند تا لباس بیشتر از من شستی ولی من تو این نزدیک 30 ساله فقط به نتیجه انسان بودن رسیم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ راستی شما هیچ وقت دوست نداشتین جای خودتون یه آدم دیگه بودین؟ بعضی وقتا چرا دوست داشتم جای فلان آدم موفق میبودم ولی حالا که نیستم حسرت هم نمیخورم 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اها پدر بزرگ من میدونم شما چند تا لباس بیشتر از من شستی ولی من تو این نزدیک 30 ساله فقط به نتیجه انسان بودن رسیم واخعاً 30 سالته ه ه ه ه ه ه ه ؟! اين همه عمر كردي كه شي ؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ واخعاً 30 سالته ه ه ه ه ه ه ه ؟! اين همه عمر كردي كه شي ؟ اوشکول کته کله بگو ماشالله :vahidrk: بعدش نوشتم نزدیک 30 ینی از 25 ممکنه تا 30:banel_smiley_4: دوما مگه جای تو رو تنگ کردم وایسادم پسرام و سر و سامون بدم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اوشکول کته کله بگو ماشالله :vahidrk:بعدش نوشتم نزدیک 30 ینی از 25 ممکنه تا 30:banel_smiley_4: دوما مگه جای تو رو تنگ کردم وایسادم پسرام و سر و سامون بدم:icon_razz: من مطمئنم از سنت از 30 سالم گذشته چون هيش دختري به گفته خودش سنش از 30 سال بالاتر نميره 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من مطمئنم از سنت از 30 سالم گذشته چون هيش دختري به گفته خودش سنش از 30 سال بالاتر نميره ای بابا بالاخره همه این دوران و میگذرونن شتریه که رو تو هم میخوابه 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا بالاخره همه این دوران و میگذرونن شتریه که رو تو هم میخوابه ما پسرا كه تازه زندگيمون از سن 40 سال شروع ميشه ولي شماها شي ؟! تا 30 فقط 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ما پسرا كه تازه زندگيمون از سن 40 سال شروع ميشه ولي شماها شي ؟! تا 30 فقط تو خانوادتون مادر و خاله و اینا زندگیشون تموم شده حقا به حرفی که زدی عمل میکنی نفهم و الکی خوشی 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تو خانوادتون مادر و خاله و اینا زندگیشون تموم شده حقا به حرفی که زدی عمل میکنی نفهم و الکی خوشی الان ناراحت شدي عزيزم ؟ من پسر خيلي بدي هستم نه ؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ الان ناراحت شدي عزيزم ؟من پسر خيلي بدي هستم نه ؟ نه سعی میکنم از کسی که خودش اعتراف میکنه باید چجوری بود ناراحت نشم 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نه سعی میکنم از کسی که خودش اعتراف میکنه باید چجوری بود ناراحت نشم خوشحالم خوشحالي لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ما پسرا كه تازه زندگيمون از سن 40 سال شروع ميشه ولي شماها شي ؟! تا 30 فقط پس همينه كه تو اين دنيا سير نميكني برو چهل سالت شد بيا:167: 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ پس همينه كه تو اين دنيا سير نميكني برو چهل سالت شد بيا:167: تو هم پات لب گوره ؟ 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ تو هم پات لب گوره ؟ آدم باید چه جوری باشه؟؟ آدم باید همیشه مودب باشه:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده