Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ سلام .این مدل 3 بعدی از یک نقشه 2 بعدی یکی از نیروگاهای کشور هستش .بنا به دلایلی اسم نیروگاه را نمیارم 3 لینک به دیدگاه
flower horn 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه!!!!! مرسی از این موضوع خوبتون!!!! من دنبال یه پروژه واسه catia میگردم!!!! اگه کسی داشته باشه بزاره ممنون میشم!!!!! فقط کامل باشه!!!!!:ws2: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ دوستانی که میتونن مطلبی مرتبط با تاپیک قرار بدن لطف کنن وبزارن ودوستانی هم که درخواستی دارن مطرح کنن رسیدگی میشه حتما پستهای غیرمرتبط پاک میشن موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ پروژه ای با عنوان طراحی چرخ دنده درکتیا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ پروژه ای با عنوان طراحی چرخ دنده درکتیا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :w72: این ولی فایلش خرابه نوشته های توشو میگم 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ :w72:این ولی فایلش خرابه نوشته های توشو میگم میدونم به صاحب فایل گفتم قراره درستش کنه ولی کارتو راه میندازه...دی: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ میدونمبه صاحب فایل گفتم قراره درستش کنه ولی کارتو راه میندازه...دی: خودش نمیدونم چرا نمیا دبگه درباره assembly میخواد پروژه باشه نقشه یه قطعه ساده باشه که با اسمبل کردن چندتا چیز کوچول موچول درست شه:w72: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده