رفتن به مطلب

ازدواج...موانع وراهکارها

spow

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان عزیز:icon_gol:

مسئله ازدواج مهمترین انتخاب درزندگی یک شخص هست!

میخوام تو این تاپیک درمورد ازدواج...مشایل ومشکلات...احساستون درمورد این مسئله....تجربیات دوستان متاهل...راهکارها وموانع وکلا هرچیزی که به این مسئله مربوط میشه صحبت کنیم

چرا ازدواج باید کرد؟نمیدونم

ایا مجرد موندن تا اخر عمر خوبه؟نمیدونم

ازدواج با کی خوبه؟با کسی که مثل خودم باشه لجباز و مغرور:ws3:

شرایط ودیدتون نسبت به این مسئله چیه؟دید خوبی به ازدواج ندارم به نظرم ازدواج یعنی اسارت حتی فکرتم به اسارت گرفته میشه

مشکلاتی که برسرراه ازدواج جوانان قرارداره چیه؟بجز شرایط جامعه بدبین بودن

ایا یک ازدواج خوب میتونه یک زندگی بهتررو برا ادم به ارمغان بیاره؟نمیدونم

ودونکته:

ازدوستان متاهل انتظارداریم بیشتر رو این مسئله نظراتشون رو بازگو کنن وتو بحث باشن

خواهشا فقط توهینی نباشه تو حرفا

ودراخر اسپم ازاده درحد المپیک !!

موفق باشیم:icon_gol:

مرسی:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 148
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

البته من به عنوان بزرگتر جمع نظر میدم :

اهوم

1-اگه سجاد زن میخوای خوب بیا به خودم بگو, من که قبل از تو نمیمیرم

2-در 40s :

ازدواج واقعا چیز خوبیه, البته چیز نیست ها, اصولا بهترین حالت زندگیه

خیلی از دوستان میدونن من خودم آدم مزدوجی هستم و واقعا به این قضیه افتخار میکنم, قبلش همه میترسن, چرا؟ نمیدونم, ولی فکر نمیکنم چیز بدی باشه

من فکر میکنم که همه به این دلیل از ازدواج فرف میکنن چون اون مساله رو با نگاه دوست پسر و دوست دختری میبینن که باید بگم خیلی این تفاوت داره شاید همه بهگن که نه اصلا این دید با اون فرق میکنه ولی در عمل همه رو با یک مساله مقایسه میکنن

من خودم با همسرم دوست نبودم و یکی از اقوام معرفی کرد, و خدا رو شکر خیلی خوبه الان وضعم

باید بگم که همسرم هم شاغله و من هم , اصولا تنها تفریحمون و با هم بودنمون میشه به همون هفته ای یک بار یا دو بار شام میمرم خونه همدیگه, چون جفتمون از سر کار که می آیم جنازه هستیم

شاید یکی از دلایلی که ما از ازدواجمون خیلی راضی هستیم این باشه که جفتمون میدونیم که پول در آوردن خیلی سخته و همچنین نباید توقع بی جا داشت

والا بازم میگم من آمادگی خودم رو برای زن دادن سجاد اعلام میکنم

• Like 5
لینک به دیدگاه

چرا ازدواج باید کرد؟

چون کلا دنبال دردسر میگردیم!!زندگی اروم اصلا با روحیاتمون سازگاری نداره!!!

ایا مجرد موندن تا اخر عمر خوبه؟

50-50

ازدواج با کی خوبه؟

من فک میکنم هرکس باید ایده ال داشته باشه...مثه موقعی که میخوای بری یه سیستم بخری!!از چند وخ قبل تحقیق میکنی رم اش چقد باشه!!مادربوردش چی باشه...کارت گرافیک و کلی آپشن دیگه و جالب تر اینه که هرکس بر حسب نوع کار و نیازش سیستمش با فرد دیگه فرق داره در حالیکه تو ازدواج من خیلی کمنر این نوع برخورد و دیدم!!

اگه تخصیلات داشته باشه+پول+چهره خوب---->کیس مناسبی برای خیلی هاست!!!

شرایط ودیدتون نسبت به این مسئله چیه؟

من قبلا مجبور شدم خیلی به این قضیه فک کنم!!

کلا آدمها رو توی 12 مورد که 7 مورد اصلی و 5 مورد فرعیه طبقه بندی میکنم و بهش امتیاز میدم..

7مورد اصلی به ترتیب اولویت امتیاز بیشتری داره..

خوش بختانه هیچ کدون از این 12 فاکتور بررسی وضعیت افتصادیه فرد نیس!!!

مشکلاتی که برسرراه ازدواج جوانان قرارداره چیه؟

تنبلی و بی عرضگی!!

اقایون توانمندیه مدیریت هزینه ندارن...خانوما هم آستانه سختی پذیریشون به شدت اومده پایین!!!

ایا یک ازدواج خوب میتونه یک زندگی بهتررو برا ادم به ارمغان بیاره؟

50-50

هرچیز خوبی میتونه زندگی بهتری و به همراه بیاره حتی یه دستگاه ماشین ظرف شویی!!!

مهم اینه که باور داشته باشیم اتفاق خوبی افتاده!!!

من فک میکنم برای انتخاب یک فرد باید حتما دلیل داشت..دلایلی که مرررور زمان نتونه تغییرش بده...فاکتورهایی مثه پول میتونه هر لحظه انتخاب فرد و تحت شعاع قرار بده!!!

از نظر من الویت با ذات و ارزش های فرردی و اکتسابی یه آدمه !!

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

:ws3:

فکر می کنم اول باید یه مساله ای حل بشه بعد مسائل دیگه !

اون مساله اولیه اینه که اول طرفین!! بدونن برای چی می خوان ازدواج کنن !!!

واقعا چرا ؟ فقط چون درست تموم شده ؟ چون سربازی رفتی و پول بابا هم هست ؟

وقتی این مساله حل شد که آدما بدونن چرا !! می خوان ازدواج کنن !!! میشه رفت سراغ مساله بعدی که همون شناخت خودمونه :دی

که تو این مورد هم باید بدونی طرفت چرا می خواد ازدواج کنه :دی ( اینجوری میرسیم سر خونه اول دوباره )

در نهایت باید تصمیم بگیری !!!

شیر یا خط !

اما همیشه باید یادت باشه که خودت خواستی ! ( شرایط و هم بیخیال )

آخرشم تا با هم نرید زیر یه سقف نمی تونید همدیگرو بشناسید !!! پس بهتره قبلش خودمون و بشناسیم و همون مساله اول دوباره :دی

• Like 6
لینک به دیدگاه

به ازدواج اگه بخوایم ایده ال نگاه کنیم اره خیلی خوبه 2 نفر با هم شریک میشن از نظر احساسی و غیره.و به ارامش میرسن مسیر زندگیشون کاملا عوض میشه و شکل میگیره.

ولی واقعیت چیز دیگه ای رو نشون میده.

به نظر من ازدواج با کسی خوبه که جلوش نقش بازی نکنی وهمونی باشی که هستی.

و اینکه زبون همدیگرو بفهمین .

یک ازدواااج خوب میتونه باعث تحول خیلی خوبی باشه ولی ازدواج خوب.

اگه به زندگی افراد متاهل نگاه بندازیم در دراز مدت من کمتر دیدم راضی باشن.قدیمی تر ها که به خاطر سنت و حرف مردم تحمل میکردن .جدیدی ها هم که طلاق میگیرن.

من کلا خودم با ازدواج مخالفم.با نظر ملینا موافقم :

من جدیدا به یه نتیجه رسیدم:

اینکه ازدواج آخرین مرحله زندگیه منظورم اینه که وقتی ازدواج میکنی دیگه مسیر زندگیت مشخصه...

ازدواج میکنی،بعد از یه مدت بچه دار میشی،بچه هات بزرگ میشن،ازدواج میکنن....همینطوری ادامه داره الا آخر...

معلوم میشه که با یکی داری زندگی میکنی وتا آخر همینه یعنی راه زندگیت مشخص میشه..

ولی تا قبل از ازدواج همه چیز برات غیر منتظره اس،هرچیزی میتونه برات جالب باشه هیجان داشته باشه..

فعلا که به این نتیجه رسیدم ازدواج یعنی خودتو درگیر کنی،یعنی درد سر...

ادمم قبل ازدواج زندگی اش دست خودشه .

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::w16::w16::w16::w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

چرا ازدواج باید کرد؟

ازدواج با کی خوبه؟

ودونکته:

ازدوستان متاهل انتظارداریم بیشتر رو این مسئله نظراتشون رو بازگو کنن وتو بحث باشن

چون واقعا لازمه ادامه زندگی آدمه و باهاش میتونی خودتو کامل کنی و برای داشتن راحتی و آرامش و آسایش و .....:icon_gol:

با کسی که واقعا آدمو بفهمه و درک کنه،اخلاق و خصوصیاتش باهات جور دربیاد و همون شرایط معروف:a030:

دید کاملا مثبت:w16:

یه سری مشکلات برای اکثر افراد وجود داره.کار، پول،خونه و ....

که بسته به موقعیت افراد میتونه بیشتر یا کمتر باشه.البته این مشکلات اصلا منع کننده 100% نیست و نمیتونه باشه

100%

ما که حسابی راضی هستیم:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ازدواج یه تصمیم گیری خیلی حساسه که زندگی آینده به این تصمیم بستگی داره!!اگه تصمیم به جا و عاقلانه ای گرفته بشه میتونه زندگی رضایت بخشی رو به همراه داشته باشه!!هرکسی باید با شخصی ازدواج کنه که هم شان خودش باشه!!سطح فرهنگ هم خیلی مهمه!!به نظرم شناخت کافی نداشتن از هم ودرک متقابل یه مشکل اساسیه!!زمان ازدواج هم خیلی مهمه!!وقتی باید ازدواج کرد که بدونی میتونی مسوولیت یه زندگی رو به عهده بگیری و خیلی چیزای دیگه...!:icon_redface::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
به ازدواج اگه بخوایم ایده ال نگاه کنیم اره خیلی خوبه 2 نفر با هم شریک میشن از نظر احساسی و غیره.و به ارامش میرسن مسیر زندگیشون کاملا عوض میشه و شکل میگیره.

ولی واقعیت چیز دیگه ای رو نشون میده.

به نظر من ازدواج با کسی خوبه که جلوش نقش بازی نکنی وهمونی باشی که هستی.

و اینکه زبون همدیگرو بفهمین .

یک ازدواااج خوب میتونه باعث تحول خیلی خوبی باشه ولی ازدواج خوب.

اگه به زندگی افراد متاهل نگاه بندازیم در دراز مدت من کمتر دیدم راضی باشن.قدیمی تر ها که به خاطر سنت و حرف مردم تحمل میکردن .جدیدی ها هم که طلاق میگیرن.

من کلا خودم با ازدواج مخالفم.با نظر ملینا موافقم :

ادمم قبل ازدواج زندگی اش دست خودشه .

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::w16::w16::w16::w16:

باز این اومد نظرات تخریب گرایانه داد!!!!!!!!!:w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تجربه نشون داده که هر کسی که زیاد مخالفت میکنه خودش از همه حریص تره (=حریس):ws3:

دقیقاً کدوم تجربه؟ :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوستان عزیز:icon_gol:

مسئله ازدواج مهمترین انتخاب درزندگی یک شخص هست!

میخوام تو این تاپیک درمورد ازدواج...مشایل ومشکلات...احساستون درمورد این مسئله....تجربیات دوستان متاهل...راهکارها وموانع وکلا هرچیزی که به این مسئله مربوط میشه صحبت کنیم

چرا ازدواج باید کرد؟

ازدواج با کی خوبه؟

ودونکته:

وای بر من ............به خودم میگفتی سجاد..........:icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
وای بر من ............به خودم میگفتی سجاد..........:icon_pf (34)::icon_pf (34):

بحث جدیه ها آق مدیر!!!

پست مغایر با عنوان تاپیک=اسپم!!:persiana__hahaha:

:icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب

راسیتش نمیدونم بگم داره بحث خوب جلو میره یا بد

اکثر بچه ها دارن منفی به قضیه نگاه میکنن یا میخوان خود منو سوژه کنن برا بحث ولی

اینکه قوانینی بر علیه خانوما بوده وتو ازدواجها اکثرا این بانوان هستن که تو ضررش بیشتر شریکن تا منفعتش رو نمیشه منکر شد ولی ایا نمیشه این همه زندگی موفق وخوب رو هم مثال زد

زنان ومردانی که با همه مشکلاتشون ساختن وزندگی پرباری تشکیل دادن

اکثر بچه ها درسن ازدواج قرار دارن

میخواستم ببینم دید شماها دراین مورد چیه ومنم اگه قراره به جد به فکر ازدواج باشم از دید یک دختر دم بخت یک بانوی متاهل یک مرد اداره کننده یک زندگی ویک پسر جوون مثل خودم بیشتر بدونم

همین دیگه

• Like 8
لینک به دیدگاه

خوب روحیات آدما خیلی با هم فرق میکنه..... آدم باید به خودش نگاه کنه....جواب این سوالایی که پرسیده شده رو نمیشه واسه همه یه جور داد...

مثلا در مورد اینکه میشه تنها بود یا نه بهتره که ازدواج کنیم.... این خیلی بر میگرده به شخصیت فرد.... خیلی آدما رو میبینی که 2 روز نمیتونن با یه هم خونه ای کنار بیان چه برسه به اینکه یه عمر با یکی باشن...یکی دیگه رو میبینی که مدام دوست دختر یا دوست پسر عوض میکنه و هی دوستاش واسش تکراری میشن...خوب مشخصه که به سختی میتونه کسی رو واسه یه عمر کنار خودش قبول کنه....

یا خیلی استثناهای دیگه.... مثلا خود من کلا آدم تنهایی هستم.... نه اینکه دوستی نداشته باشم....اتفاقا بر عکس.... اما تا جایی که میتونم سعی میکنم به کسی زیاد نزدیک نشم....کار به این ندارم که برای چی !!!داشتم مثال میزدم...

اما فکر میکنم واسه اکثر آدما ازدواج مناسب ترین نوع زندگی باشه....

• Like 8
لینک به دیدگاه
تجربه نشون داده که هر کسی که زیاد مخالفت میکنه خودش از همه حریص تره (=حریس):ws3:

:w16:

مکانیزم دفاعی انکار، اسمشه:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر من:

تحمل يه آدم (حتي از همه لحاظ ايده آل) براي يه عمر خيلي كار سختيه... :ws37:

مگه قراره همدیگر رو تحمل کنن ؟

اگر انتخاب با چشم باز باشه لازم به تحمل همدیگه نیست ... علاقه به همدیگست که باعث میشه یه عمر باهم زندگی کنن ...

به نظر من یکی از بزرگ ترین عوامل موثر بر ازدواج خانوادست ... خانواده هم می تونه بزرگترین مانع ازدواج باشه هم می تونه بهترین عامل ازدواج ...

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...