سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من جوابمو نگرفتم!!!بزار مرور کنیم!!! سوال میپرسم : و جواب میشنوم : این جمله ینی اینکه اگه اجازه نده منتقل نمیکنی!!! ولی باز جواب میشنوم! : منظور لیلیان اینه که عبارت"با اجازت" به خاطر احترام به سارا که پیشکسوت تالاره به کار رفته.یعنی در هر صورت منتقل می شه اما ایشون با لفظ محترمانه مطرح کردندددددددد 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منظور لیلیان اینه که عبارت"با اجازت" به خاطر احترام به سارا که پیشکسوت تالاره به کار رفته.یعنی در هر صورت منتقل می شه اما ایشون با لفظ محترمانه مطرح کردندددددددد با عرض شرمندگی! با عرض پوزش! با احترام! و . . . ! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ پیشی لوسه - هاپو مهربونه این سارا پاک قاطی کرده امن یجیب المضطر.... یعنی تو همیشه خدا تموم قطعات بدنت درست و میزون کار می کنن لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منتقل هم بشه مهم نیس چون این تاپیک برا خودم تجدید یه خاطره عزیز هس همین لی لی منتقلش کن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منتقل هم بشه مهم نیسچون این تاپیک برا خودم تجدید یه خاطره عزیز هس همین لی لی منتقلش کن :ws3: اخ جون انتقال............ :ws3: بیا کمیته صیانت از تاپیک ها اعتراض کن.................. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ پیشی لوسه - هاپو مهربونه این سارا پاک قاطی کرده امن یجیب المضطر.... :ws28: :ws28: لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی شده؟؟؟؟؟ تو وقتی آشپزی میکنی یه چیزی شده .............البته حدس میزنما...........همین درسته................بهترین کاره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده