سـارا 20071 ارسال شده در 17 آبان، 2010 من جوابمو نگرفتم!!!بزار مرور کنیم!!! سوال میپرسم : و جواب میشنوم : این جمله ینی اینکه اگه اجازه نده منتقل نمیکنی!!! ولی باز جواب میشنوم! : منظور لیلیان اینه که عبارت"با اجازت" به خاطر احترام به سارا که پیشکسوت تالاره به کار رفته.یعنی در هر صورت منتقل می شه اما ایشون با لفظ محترمانه مطرح کردندددددددد 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 17 آبان، 2010 منظور لیلیان اینه که عبارت"با اجازت" به خاطر احترام به سارا که پیشکسوت تالاره به کار رفته.یعنی در هر صورت منتقل می شه اما ایشون با لفظ محترمانه مطرح کردندددددددد با عرض شرمندگی! با عرض پوزش! با احترام! و . . . !
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 پیشی لوسه - هاپو مهربونه این سارا پاک قاطی کرده امن یجیب المضطر.... یعنی تو همیشه خدا تموم قطعات بدنت درست و میزون کار می کنن
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 منتقل هم بشه مهم نیس چون این تاپیک برا خودم تجدید یه خاطره عزیز هس همین لی لی منتقلش کن
pesare irani 41805 ارسال شده در 17 آبان، 2010 منتقل هم بشه مهم نیسچون این تاپیک برا خودم تجدید یه خاطره عزیز هس همین لی لی منتقلش کن :ws3: اخ جون انتقال............ :ws3: بیا کمیته صیانت از تاپیک ها اعتراض کن.................. 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 17 آبان، 2010 پیشی لوسه - هاپو مهربونه این سارا پاک قاطی کرده امن یجیب المضطر.... :ws28: :ws28:
هوتن 15061 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی شده؟؟؟؟؟ تو وقتی آشپزی میکنی یه چیزی شده .............البته حدس میزنما...........همین درسته................بهترین کاره 1
ارسال های توصیه شده