mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من کی گفتم مسخره ای؟ :w00: میگم من به یه نتیجه ای رسیدم........تو استاد پیچوندنی در نتیجه تا قاطی نکردم خودم بیخیال میشم:ws6: 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ببین خوب راست میگه دیگه . وقتی پدر مادرا جلوی پای جوونا سنگ میندازن برا ازدواج جوونا هم این کارو میکنن که اونا از ترس آبروشون زودتر رضایت به ازدواج بدند. حالا که راه حل به این خوبی دارن جلوی پای جوونا میزارن در راستای تسهیل امر ازدواج ، شما مشکل دارین. در چنین مواقعی دیگه نه پول میخوان نه خونه نه ماشین نه جهاز نه مهریه بالا نه خیلی چیزای دیگه سریال به این آموزندگی گذاشتن هی بهش گیر میدین 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ببین خوب راست میگه دیگه . وقتی پدر مادرا جلوی پای جوونا سنگ میندازن برا ازدواج جوونا هم این کارو میکنن که اونا از ترس آبروشون زودتر رضایت به ازدواج بدند. حالا که راه حل به این خوبی دارن جلوی پای جوونا میزارن در راستای تسهیل امر ازدواج ، شما مشکل دارین.در چنین مواقعی دیگه نه پول میخوان نه خونه نه ماشین نه جهاز نه مهریه بالا نه خیلی چیزای دیگه سریال به این آموزندگی گذاشتن هی بهش گیر میدین راست میگوید.. .تکبیرررررر:icon_pf (95)::icon_pf (95)::icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ میگم من به یه نتیجه ای رسیدم........تو استاد پیچوندنیدر نتیجه تا قاطی نکردم خودم بیخیال میشم:ws6: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباه شده بايد دوباره آزمايش بدن! 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آره خوب ولي تو سريال ايراني يه كم شك برانگيزه هدف وسیله را توجیه میکند این دست اویز خوبی میتونه باشه! 2 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بعد واکنش خانوادهاشون چی بود؟ حتما راضي بودن ديگه 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ براشون كاري نداره امشب ميگن جواب آزمايش با يه خانم ديگه اشتباه شده 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا که........:viannen_38: از دست این انسان های ضعیف النفس...!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباه شده بايد دوباره آزمايش بدن! احتمالا واسه اینکه صدا و سیما یکم هیجان بده میگن مشکله ژنتیکی دارن نمیتونن ازدواج کنن (دختر عمو پسر عمو هستن) این ته هیجانه دیگه :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ احتمالا واسه اینکه صدا و سیما یکم هیجان بده میگن مشکله ژنتیکی دارن نمیتونن ازدواج کنن (دختر عمو پسر عمو هستن) این ته هیجانه دیگه :banel_smiley_52: مطمئني اين ته هيجانه!! 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مطمئني اين ته هيجانه!! آره واسه صداوسیمای ایران این ته هیجانه دیدی همینم شد 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آره واسه صداوسیمای ایران این ته هیجانه دیدی همینم شد حالا اين قصه سر دراز دارد!!! 30 روز مي خوان مردمو بذارن سركار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده