رفتن به مطلب

آدمها 3 دسته اند

eshagh_kh

ارسال های توصیه شده

سلام

طی یه سری حساب کتاب به این نتیجه رسیدم که حداقلش تو این ایران خودمون تمام خلایق ( هر چه لایق ) اصولا بیشتر از سه دسته نیستن.

دسته اول و دسته دوم و دسته سوم.

دسته اول : دسته ای از دوستان, به اصطلاح روشن فکر, بهانه گیر, از هر چیزی فقط بلدند ایرادشو بگیرن, اصولا دست به سیاه و سفید نمیزنن, همیشه خدا مخالف هستند, برای مخالفتشون هم میتونن هزار و یک دلیل جور واجور بیارن که با دو هزار تا دلیل تو هم حتی به فکر فرو نمیرن, اصولا نمیتونی بهشون بگی چی کار کنن چون اصلا به غیر از مخالفت کار دیگه ای دوست ندارن بکنن, حتی بهشون بگی آقا جون خانم جان بیا برای این نقدت یه راه کار بیار که ما این جا رو درست کنیم عمرا بتونی یه املت ب حرفهاشون درست کنی. امثال این گروه شامل بیش از 70% جمعیت فعال رو شامل میشن.

دسته دوم : گروهی که همیشه تحت هر شرایطی موافق هستند و براشون فرقی نداره چی بشه یا نشه, اصولا مثل گل شمع دونی هستند, کاری ندارن که چی بشه یا نشه, میتونن خودشون رو به هر شکلی در بیارن و اصلا به روی مبارک نیارن کا تا یک ماه پارسال گندم شده بود خودکفا الان شذه وارد کننده چندم جهان, این جمعیت اصولا شامل 15% میشن, میشه تحملشون کرد ولی به سختی

دسته سوم : یه عده که همه چیز رو وظیفه خودشون میدونن, اصولا اگه جایی از کار ایراد ببینن به جای بهانه گرفتن و غر زدن میان آستین میزنن بالا و شروع میکنن کاری که از دستشون بر می آد رو انجام میدن, اهل این نیستن که چرا اینجا مشکل هست, میبینن مشکل دارییم میگن حالا که هست باید چه جوری حلش کنیم؟ اصولا همیشه رو کمکشون میشه حساب کرد, همیشه به فکر دیگران و پیشرفت هستند.

نمیدونم تا حالا خودتون جزو کدوم تیپ آدم میدونستین ولی من میتونم تو این انجمن افراد زیادی رو که جزو دسته سوم هستند بهتون معرفی کنم, حالا چرا اصلا این رو گزاشتم دلیلش ساده است, خیلی از دوستان من یا شما میشینن از همه چی ایراد میگیرن بدون اینکه یه راهکار معرفی کنن البته به قول خودشون ما بلدیم مشکلات رو پیدا کنیم ولی راه حل کار یکی دیگه است ....

اما خداییش اگه جزو هر دسته و گروهی که میشی یه کم فکر کن و قول بده هر جا که هستی در هر پستی که هستی کاری که بر عهدت هست رو درست انجام بدی, اون وقت همه ما میتونیم بگیم داریم به پیشرفت مملکت کمک میکنیم.

در آخر باید بگم که سجاد بترکی این رو در 40s اول نوشتم .

ارادتمند

• Like 6
لینک به دیدگاه

خجالت هم خوب چیزیه برای کشیدن

آخه مهندس چه ربطی داره؟

من همیشه باید در مورد تو یه چی بگم

نگم میترکم

اینجا جای این حرف ها نیس

بی فرهنگ

من چون بیشتر از 4 ثانیه نمیتونم جدی باشم میگم تو تنها مهندسی هستی که خدا افریده!
  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...