maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ durch den اسم اهنگ یا خواننده اس؟چه سبکی میخونه؟ اسم آهنگه..آلمانی ...... پاپ راک 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی قشنگ بود اما حیف که زیاد نمی فهمم چی میگه منم هیچی نمیفهمم.اما خیلی با این آهنگ خاطره دارم....همشو حفظم..خود ابرو وقتی این آهنگو میخونه گریه میکنه بزار حالا که آهنگ دوست داری واست یه چند تا آپ کنم...اما همشون خارجی هستن. اشکال که نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اسم آهنگه..آلمانی ...... پاپ راک خو اسم خواننده چیه که برم پیداش کنم.... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خو اسم خواننده چیه که برم پیداش کنم.... مال گروههtokio hotel بید شادی تو آهنگای درخواستی فکر کنم گذاشته 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مال گروههtokio hotel بیدشادی تو آهنگای درخواستی فکر کنم گذاشته آهان زیاد با گروه توکیو حال نمیکنم....کارشون زیاد قوی نیست...در کل بدم نیستن لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آهان زیاد با گروه توکیو حال نمیکنم....کارشون زیاد قوی نیست...در کل بدم نیستن قوی نیست رو با کی بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: شما حتی معروفترین آهنگشونم نمیشناسی..چه جوری نظر میدی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منم هیچی نمیفهمم.اما خیلی با این آهنگ خاطره دارم....همشو حفظم..خود ابرو وقتی این آهنگو میخونه گریه میکنهبزار حالا که آهنگ دوست داری واست یه چند تا آپ کنم...اما همشون خارجی هستن. اشکال که نداره؟ نه عزیز چه اشکالی خوشحال میشم 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من همه چی گوش میدم! بیشتر داریوش اقبالی، هایده، سیاوش قمیشی، امید. اینارو مواقع دلتنگی گوش میدم! 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ قوی نیست رو با کی بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167:شما حتی معروفترین آهنگشونم نمیشناسی..چه جوری نظر میدی؟؟ منظورم اینه که جز بهترینای دنیا نیست بهترینای دنیا مثل metaliica............scorpion...........gonzanrozes .......... joe satriani pink floyd که یه آلبوم داره که 8 سال طول کشیده زمانی که اینا ترانه خوندن دنیای موسیقی رو به حرکت در آوردن gonzanrozes........مربوط به 45 سال پیشه...اما همه موزیک شناسای دنیا هنوز در حیرت هستن به اینا میگن خواننده قوی ...نه اینا که خودشونو شبیه جن میکنن میان رو صحنه لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منظورم اینه که جز بهترینای دنیا نیستبهترینای دنیا مثل metaliica............scorpion...........gonzanrozes .......... joe satriani pink floyd که یه آلبوم داره که 8 سال طول کشیده زمانی که اینا ترانه خوندن دنیای موسیقی رو به حرکت در آوردن gonzanrozes........مربوط به 45 سال پیشه...اما همه موزیک شناسای دنیا هنوز در حیرت هستن به اینا میگن خواننده قوی ...نه اینا که خودشونو شبیه جن میکنن میان رو صحنه بازم ربطی نداره به آدمی که نمیشناسیش بگی جن .... 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نه عزیزچه اشکالی خوشحال میشم این آهنگ هندی و یونای هست خیلی زیباست........ممکنه بار اول زیاد خوشد نیاد ....اما پس از مدتی ملکه ذهنت میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امید وارم که خوشت بیاد 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خیلی خیلی ناراحت باشم ... "فرزین - گریه نکن" رو گوش میدم 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خیلی خیلی ناراحت باشم ... "فرزین - گریه نکن" رو گوش میدم ایول! یه زمانی جوونیام اینو گوش میدادم! 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ایول!یه زمانی جوونیام اینو گوش میدادم! قسمت میدم پشت سر من ، من ِ مسافر گریه نکن بینهایت دوست دارم این آهنگو ، غمگینی خاصی داره 3 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آهنگي از مرحوم جهان با نام تقدير من عشق تو شد ... لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ باز تو چت شده؟؟ :w00: :w00: :w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ toye hameye lahazatam faghat farzad farzin 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ toye hameye lahazatam faghat farzad farzin تو كيشي اين داره تبليغات ميكنه:w00: گوش نكنيد 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ man ?halaaaaaaaaa ama kheyl dusesh daram tablighat chera?khodesh be andazeye kafi marufe 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ man ?halaaaaaaaaa ama kheyl dusesh daram tablighat chera?khodesh be andazeye kafi marufe چلا ميزني خو تسليم :167:قشنگ ميخونه به پاي هم پير شيد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده