رفتن به مطلب

مقایسه یک مهندس با یک کارگر افغانی

pesare irani

ارسال های توصیه شده

من به حقوق همه انسانها علاقه نشون میدم.:w16:

سلام ای عشق هندیه نه افغانی:w00:

خوب پس موضوع رو نگرفتی................اینکه حقوق کارگر افغانی چقدره یا چرا کمه یا زیاد موضوع بحث نیست اینکه چرا یه مهندس کمتر میگیره موضوعه.................چون روال دنیا اینه که مهندس بیشتر بگیره

اما ایا واقعا مهندس ایرانی کار میکنه؟...........من میگم نه.............مهندس ایرانی در حقیقت تایم کاری خودشو فروخته.............و در ازای اینکه در یه تایم کاری در یه جای خاص باشه پول میگیره................کار مهندسی واقعی انجام نمیشه......برا همینم حقوق زیادی نمیگیره مهندس ما.................البته الان تو فرودگاه بچه های کاردان کمتر از 1 میلیون نمیگیرن.........حالا مهندسش بماند......ولی دیدم جاهای دیگه که چجوری بچه های مردم رو استثمار کردن.............

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب پس موضوع رو نگرفتی................اینکه حقوق کارگر افغانی چقدره یا چرا کمه یا زیاد موضوع بحث نیست اینکه چرا یه مهندس کمتر میگیره موضوعه.................چون روال دنیا اینه که مهندس بیشتر بگیره

اما ایا واقعا مهندس ایرانی کار میکنه؟...........من میگم نه.............مهندس ایرانی در حقیقت تایم کاری خودشو فروخته.............و در ازای اینکه در یه تایم کاری در یه جای خاص باشه پول میگیره................کار مهندسی واقعی انجام نمیشه......برا همینم حقوق زیادی نمیگیره مهندس ما.................البته الان تو فرودگاه بچه های کاردان کمتر از 1 میلیون نمیگیرن.........حالا مهندسش بماند......ولی دیدم جاهای دیگه که چجوری بچه های مردم رو استثمار کردن.............

آخه تو ایران کاری برای مهندس نیست..صنعت که نداریم..مهندس کارش کجاست؟

اصلاً کارش چیه؟؟

به قول شما کار مهندسی انجام نمیشه..زمینه اش نیست...پس سودی هم برای صاحب کار نیست که بیاد حقوق بالا بده.

این نظر منه ها!!!! دعوام نکنین. میدونم پتانسیلشو داریم ولی کسی از اون بالاییا به فکر کار نیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما ابدارچی نمی خوایییییییییییییید :ws44: :ws44: :ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اصلاً کارش چیه؟؟

به قول شما کار مهندسی انجام نمیشه..زمینه اش نیست...پس سودی هم برای صاحب کار نیست که بیاد حقوق بالا بده.

این نظر منه ها!!!! دعوام نکنین. میدونم پتانسیلشو داریم ولی کسی از اون بالاییا به فکر کار نیست.

ببین پست اولو بخون جوابایی که دادی شبیه جوابهای اون کارگر افغانی است:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اصلاً کارش چیه؟؟

صنعت نداریم درس دانشگاه با صنعت نمی خونه

هماهنگی نداریم

کار عملی تو دانشگاه ندارم

ضعف استاد داریم

و................................................. :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما ابدارچی نمی خوایییییییییییییید :ws44: :ws44: :ws44:

والا پارسال شرکت فرودگاهها استخدام داشت قبل از عید هم ازمونش بود اتفاقا مهندس برق هم میخواست.............دیر دیدمت...........ولی اگه امسال خبری شدحتما خبرت میکنم:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
صنعت نداریم درس دانشگاه با صنعت نمی خونه

هماهنگی نداریم

کار عملی تو دانشگاه ندارم

ضعف استاد داریم

و................................................. :a030:

به من چه؟؟؟؟

من هیچ کاره ام این وسط:ws54:

• Like 2
لینک به دیدگاه
والا پارسال شرکت فرودگاهها استخدام داشت قبل از عید هم ازمونش بود اتفاقا مهندس برق هم میخواست.............دیر دیدمت...........ولی اگه امسال خبری شدحتما خبرت میکنم:a030:

منتظرم ااااااااااااااااااااا :w00: :w00: :w00:

حقوقش چقدره :ws3:

به من چه؟؟؟؟

من هیچ کاره ام این وسط:ws54:

باشه این دفعه می بخشمت................... :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

وقتی خودتو به آبو اتیش بزنی و خیلی اکتیو و کار درست باشی فوقش 50هزارتومن بیاد روش آخه بازم کار میکنی؟؟؟میدونم همه چیز که پول نیست اما این زندگی که ماشالا 1000جور خرج داره....

مشکلای صنعت و دانشگاه و دانشجو و مهندس و مردم که یکی و دوتا نیست...

• Like 1
لینک به دیدگاه
منتظرم ااااااااااااااااااااا :w00: :w00: :w00:

حقوقش چقدره :ws3:

اوایل کار حدود یک بعدها بالاتر میره............البته همش پارتی بازیه.......اینم بگم ازمونشون سرکاریه:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
پولشو بابام میده:w00:

:ws54: :ws54:

راست میگه دیگه.............. :w00: :w00: :w00:

اوایل کار حدود یک بعدها بالاتر میره............البته همش پارتی بازیه.......اینم بگم ازمونشون سرکاریه:icon_pf (34):

خوب تو چی کاره ای پارتی شو....................... :w00: :w00: :w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...