رفتن به مطلب

اظهارات بازیگر زن سالهای گذشته تلویزیون

ارسال های توصیه شده

بچه ها دوسال پیش لب دریا بودیم ..... قسمت خانوما.....خوب همه دیگه ....چیز دیگه.....:icon_redface:

حالا دم در همه کیفارو میگشتن کسی موبایل نداشته باشه.....خلاصه ما نشسته بودیم......تو ساحل یه چن تا از این دختر... کنارم بودن......:icon_redface:

یه چن متر اون طرفتر یه خانومه رو یه سنگ نشسته بود.....پشت موبایلشم دقیقا رو به ما بود......البته فک کنم رو به اون دخترا......من که مشکلی نداشتم.......:icon_redface:

خلاصه من وقتی دیدمش چشام داشت از کاسه درمیاومد.......:jawdrop:با غریق نجاته تو اون چن روز رفیق شده بودم.....گفتم بیا برو یه سرو گوشی اب بده.......رفت و اومد بهم گفت موبایلش دوربین نداشت......چشام 4 تا شد.......گفتم خودم دیدم بابا.......اون لنز گرد و گنده پشت موبایل اسپیکر نیس که دوربینه........:w58:خلاصه نتونستیم ثابت کنیم...........

حالا اوناییکه منو دیدن.....اگه یه موقع فیلممونم دیدن.......به خودمونم بدن ببینیم......فقط برا تجدید خاطره البته .........خاطراتی داشت شمال اون سال......:icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه ها دوسال پیش لب دریا بودیم ..... قسمت خانوما.....خوب همه دیگه ....چیز دیگه.....:icon_redface:

حالا دم در همه کیفارو میگشتن کسی موبایل نداشته باشه.....خلاصه ما نشسته بودیم......تو ساحل یه چن تا از این دختر... کنارم بودن......:icon_redface:

یه چن متر اون طرفتر یه خانومه رو یه سنگ نشسته بود.....پشت موبایلشم دقیقا رو به ما بود......البته فک کنم رو به اون دخترا......من که مشکلی نداشتم.......:icon_redface:

خلاصه من وقتی دیدمش چشام داشت از کاسه درمیاومد.......:jawdrop:با غریق نجاته تو اون چن روز رفیق شده بودم.....گفتم بیا برو یه سرو گوشی اب بده.......رفت و اومد بهم گفت موبایلش دوربین نداشت......چشام 4 تا شد.......گفتم خودم دیدم بابا.......اون لنز گرد و گنده پشت موبایل اسپیکر نیس که دوربینه........:w58:خلاصه نتونستیم ثابت کنیم...........

حالا اوناییکه منو دیدن.....اگه یه موقع فیلممونم دیدن.......به خودمونم بدن ببینیم......فقط برا تجدید خاطره البته .........خاطراتی داشت شمال اون سال......

الان یه فیلم از خودت با همون لباس بده که اگه اون یکی رو دیدیم بتونیم بفهمیم توئی:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
الان یه فیلم از خودت با همون لباس بده که اگه اون یکی رو دیدیم بتونیم بفهمیم توئی:icon_redface:

حالا جوشو گفتم دیگه.......اگه یه فیلم اون جوری دیدید بفرستید برام شناسایی کنم......:banel_smiley_4:

خیلی ام جدی میگم.....:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حالا اوناییکه منو دیدن.....اگه یه موقع فیلممونم دیدن.......به خودمونم بدن ببینیم......فقط برا تجدید خاطره البته .........خاطراتی داشت شمال اون سال......:icon_redface:

من قبلا" ديدمش ! :w58: فيلم نبود باباااااااااا عكس بود خيالت راحت! :ws31:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من قبلا" ديدمش ! :w58: فيلم نبود باباااااااااا عكس بود خيالت راحت! :ws31:

:smiley-gen165:بسی آسوده شدیم.......:smiley-gen165:

شما درس میگین... میان فیلم و عکس فرقی از زمین تا آسمان است.....:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حالا جوشو گفتم دیگه.......اگه یه فیلم اون جوری دیدید بفرستید برام شناسایی کنم......:banel_smiley_4:

خیلی ام جدی میگم.....:banel_smiley_4:

فکر کردی ما خریم؟:banel_smiley_4:

میخوای آرشیو جمع کنی بعدا بفروشی:w16:

تو بده فیلمتو هر وقت دیدیمت میگیم

• Like 6
لینک به دیدگاه
فکر کردی ما خریم؟:banel_smiley_4:

میخوای آرشیو جمع کنی بعدا بفروشی:w16:

تو بده فیلمتو هر وقت دیدیمت میگیم

نه دیگه.....خیالم راحت شد میلات....شادمهر گفت عکس بوده......:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم همون سال دیدم...ناراحت نشدم...چون کسی که فیلم میگیره حتی با احتمال ابسیلون درصد باید فکر کنه که ممکن پخش بشه....اما اونچه عصبیم کرد فیلمه سنگسار پسره بود....خیلی وحشتناک بود....

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم همون سال دیدم...ناراحت نشدم...چون کسی که فیلم میگیره حتی با احتمال ابسیلون درصد باید فکر کنه که ممکن پخش بشه....اما اونچه عصبیم کرد فیلمه سنگسار پسره بود....خیلی وحشتناک بود....

بابا اونم چاخان بود

• Like 3
لینک به دیدگاه
من خودم ندیدم

هیچوخت سراغش نمیرم

چون به من ربط نداره

زندگی خصوصی خودشه

به ما چه:banel_smiley_4:

exactly:icon_gol::a030:

بابا اونم چاخان بود

ااا چه چیزایی بوده و من ندیدم

راسسی مگه پسر رو هم سنگسار میکنن؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

زندگی خصوصی هر بازیگری به خودش مربوطه.

هر بازیگری یه آدمه مثل بقیه و هیچ ارجحیتی نداره که بخوایم فکر کنیم حالا چی کار کرده، چند تا زن داره چند تا بچه، دلیل جداییش از زن اولش چی بوده، نظرش راجع به فلان جریان چیه.......

بابا اونم یه انسانه مثل بقیه، هیچ سهم بیشتری از زندگی نسبت به ما نداره، هوایی که تنفس می کنه همین هوایی که بقیه.

اگه یه بازیگریو دوست داریم مدیونشیم به خاطر اون لحظه های جذابی که توی اون اثرش خلق کرده، به خاطر اون حس خوبی که بهمون القا کرده. اکثر اینا رو (نه همشون) اگه بخوای وارد زندگیه شخصیشون بشی، چیز جالبی از آب در نمیاد. پس همون بهتر که همون نگاه خوبتو از بیرون بهشون داشته باشی.

حالا هم اصلا نمی فهمم این دختره برا چی اومده یه موضوعیو که به جرعت می گم هیچ کس یادش نبود، دوباره زنده کرده. بعد هم گناهو انداخته گردن مردم. باباجان تو یه سریال نرگسو بازی کردی که به وقت خودشم جزو بازیگرای ردیف 5 اش هم نبودی، بعدم که سریال تموم شد تو هم برای همه تموم شدی. این فیلما و این جور چیزا هم که بار اول نیست ساخته می شه. حالا واقعی بوده یا نه بعد 3 سال هدفت چی بوده. مثلا الان آبروتو خریدی؟

عجب ملت بیکاری داریم به خدا. عاشق این سوژه هان.

• Like 5
لینک به دیدگاه
ااا چه چیزایی بوده و من ندیدم

راسسی مگه پسر رو هم سنگسار میکنن؟:ws52:

كردنش كه ميكنن! ولي اوني كه ميگفتن اين پسره بوده چرت و پرت بود اصن معلوم نبود يارو ايراني بود يا نه

• Like 1
لینک به دیدگاه

اي بابا ملت خر نيستن كه خودت بودي ديگه!!! بگو من بودم خوب كاريم كردم به كسي مربوط نيس!

مشكلي نداشت فقط اون تختشون زياد صدا ميداد :icon_redface:

ايشالا كاراي بعدي رو با كيفيت بالاتر بدي بيرون ! :w16:

خدا بگم چیکارت نکنه ....

مردم از خنده نصفه شبی...

اینم نظره تو دادی ؟

البته از کنار این کار اهنگ زیبای " سی دیو بشکن " خواننده ی عزیز " یاس " گل کرد که از عواملی که پایه گذار این اهنگ بودن مخصوص انقش اول فیلم مذکور شدیدا ممنونم

• Like 2
لینک به دیدگاه
خدا بگم چیکارت نکنه ....

مردم از خنده نصفه شبی...

اینم نظره تو دادی ؟

البته از کنار این کار اهنگ زیبای " سی دیو بشکن " خواننده ی عزیز " یاس " گل کرد که از عواملی که پایه گذار این اهنگ بودن مخصوص انقش اول فیلم مذکور شدیدا ممنونم

بابا مردم ما جو گيرن فقط ، همينكه اون آهنگ سي دي و بشكن در اومد همه وجدان درد گرفتن يادشون اومد كه نبايد تو حريم خصوصي كسي وارد بشن! ولي باور كن فردا بگن سي دي مهنار افشار در اومده باز همه ميرن دنبالش بخرن ركورد اخراجيها 1و2 رو هم ميشكونن!

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...