ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خداوندا از عمر بقيه بكاه و بر عمر دهه شصتيا بيفزااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خداوندا از عمر بقيه بكاه و بر عمر دهه شصتيا بيفزااااااااااا خدا نکنه یه مثال میزنم تا حرفت و بهتر بفهمی که چی نوشتی مثلا دور از جون خانوادت از عمر مادر و پدر و دایی و... کم کنه تا تو و بقیه دهه 60 عمرشون زیاد بشه بچه اول فک کن بعد حرف بزن:brodkavelarg: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ طنز تلخیه..................خدا بهشون صبر بده 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ طنز تلخیه..................خدا بهشون صبر بده صبر به چه دردی میخوره ؟ خدایا اصلاحش میکنم : بهمون پول بده و پارتی !!! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم من این رو قبلا زده بودم نهههههههههه 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا" تف به اين شانس ما ها ! 3 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بيچاره دهه شصتي ها چقدر زجر کشيدن. ممنون 3 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خدا نکنه یه مثال میزنم تا حرفت و بهتر بفهمی که چی نوشتی مثلا دور از جون خانوادت از عمر مادر و پدر و دایی و... کم کنه تا تو و بقیه دهه 60 عمرشون زیاد بشه بچه اول فک کن بعد حرف بزن:brodkavelarg: بابا تورو خدا يه ذره جنبه داشته باشين 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده