Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نمی دونستم کجا باید بذارمش.. به همین دلیل اینجا میذارم!!!! نرم افزار مترجم متن پدیده 8 که برای دوستان میتونه تا حدودی خوب باشه. برای دانلود به آدرس زیر بروید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نرم افزار ایرانی کرک شده گذاشتنش ممنوعه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ 7-8 سال پیش نسخه اول اینو یادش بخیر من داشتم قیمتش 400 هزار تومن بود یکی داشت رایت کرد واسم 1000 تومن خریدم 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ عالیه ممنون .....به دردم می خوره 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ میزنمت هااااااااااااااااااااا تروریست!!!!! از یه تروریست این حرفا بعیده 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ میزنمت هاااااااااااااااااااااتروریست!!!!! از یه تروریست این حرفا بعیده این نرم افزاره اصلیش چنده بدون کرک؟ آیا درست جواب میده ؟ 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این نرم افزاره اصلیش چنده بدون کرک؟ آیا درست جواب میده ؟ من اینو سال 84 دانلود کردم . خیلی خوبه . 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها ان رو ویندوز 64bit هم کار میکنه؟ من چند بار دان کردم از جاهای مختلف ولی هیچ کدوم نصب نمیشه برام این نرم افزاره اصلیش چنده بدون کرک؟ آیا درست جواب میده ؟ یه جا دیدم زده بود 60000 تومن 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها ان رو ویندوز 64bit هم کار میکنه؟من چند بار دان کردم از جاهای مختلف ولی هیچ کدوم نصب نمیشه برام یه جا دیدم زده بود 60000 تومن کاربرد داره؟ خوب کار میکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ کاربرد داره؟ خوب کار میکنه؟ نمیدونم من که میگم نتونستم اصلا نصبش کنم به ویندوزم نمیخوره یا مشکل چیه .... نمیدونم ولی خیلیها ازش راضی بودن 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها ان رو ویندوز 64bit هم کار میکنه؟من چند بار دان کردم از جاهای مختلف ولی هیچ کدوم نصب نمیشه برام یه جا دیدم زده بود 60000 تومن دانلود کن حالا ...حجمش کمه شاید خورد 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ دانلود کن حالا ...حجمش کمه شاید خورد نه اونجور که فکر میکنید در هم بر هم نتیجه میده بهترین مترجم متن : اریا " هست که اصلش 400 تومنه ... 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ دانلود کن حالا ...حجمش کمه شاید خورد نگاه همش همین پیغامو میده 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نه اونجور که فکر میکنید در هم بر هم نتیجه میده بهترین مترجم متن : اریا " هست که اصلش 400 تومنه ... کرک شدش نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نگاه همش همین پیغامو میده رو آیکونش راست کلیک کن برو تو properties بعد بر وتو تب compatibility بعد اونجا run as windows Xp برو یزن ok کن بعد اجراش کن ببین چی میشه اگه نشد دیگه هیچی... ویندوز xp نصب کن همه برنامه ها توش نصب میشه خو 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ رو آیکونش راست کلیک کنبرو تو properties بعد بر وتو تب compatibility بعد اونجا run as windows Xp برو یزن ok کن بعد اجراش کن ببین چی میشه اگه نشد دیگه هیچی... ویندوز xp نصب کن همه برنامه ها توش نصب میشه خو نشد بازم :( اخه ویندوزش اصله واسه همین دست نزدم این پیغامم الان دیدم میده .. نمیدونم چی میگه!! نمیشه کاریش کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نگاه همش همین پیغامو میده اومدم بگم دیدم میلاد گفته من با ویستا که اجرا میکردم هیچ مشکلی نداشتم. حتی با 7 هم همینوطر. البته با 32 بیت. برای 64 بیت هنوز تست نکردم. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نشد بازم :(اخه ویندوزش اصله واسه همین دست نزدم این پیغامم الان دیدم میده .. نمیدونم چی میگه!! نمیشه کاریش کرد؟ اومدم بگم دیدم میلاد گفتهمن با ویستا که اجرا میکردم هیچ مشکلی نداشتم. حتی با 7 هم همینوطر. البته با 32 بیت. برای 64 بیت هنوز تست نکردم. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ببچه ها منم دقیقا همین مشکلو دارم .نگه راه حلی پیدا کردین به منم بگین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده