mamadj 1361 ارسال شده در 18 آبان، 2010 اولین آواتارم تو نواندیشان این بود: بعدش شد این( اعتراضات زیادی در پی داشت) الانم که اینه ( تو باشگاه باهاش کلی خاطره دارم.بنا بر پیشنهاد دوستان همینو گذاشتم :girl_in_dreams:) این اخریه که خوانندس...قبلیا که باشن؟؟؟ 2
mamadj 1361 ارسال شده در 18 آبان، 2010 مرسي همين امروز آواتارها رو به تاپيک ديگه اي انتقال ميدم يه البوم خوجگل ميشه ای سبیل..ای لوتی...ای خوجل....ای لنگ گردن بنداز این آواتارت باحال بید 1
pianist 31129 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 ای سبیل..ای لوتی...ای خوجل....ای لنگ گردن بندازاین آواتارت باحال بید واسه تو هم باحال اين يه شخصيت کارتوني بود درسته؟؟ :babygirl: اسمش رو يادم نمياد چي بود؟؟ 2
mamadj 1361 ارسال شده در 18 آبان، 2010 واسه تو هم باحال اين يه شخصيت کارتوني بود درسته؟؟ :babygirl:اسمش رو يادم نمياد چي بود؟؟ اسمش oggy هست...تازه عوضش کردم........قبلا یه چیز دیگه بود نمیدونم یادت میاد یا نه...... 2
سـارا 20071 ارسال شده در 18 آبان، 2010 این اخریه که خوانندس...قبلیا که باشن؟؟؟ قبلیا "سارا پولی" هستن.بازیگر نقش سارا استنلی.سریال قصه های جزیره. 5
pianist 31129 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 اسمش oggy هست...تازه عوضش کردم........قبلا یه چیز دیگه بود نمیدونم یادت میاد یا نه...... آره فکر کنم همينجا گذاشته بودي 2
mamadj 1361 ارسال شده در 18 آبان، 2010 قبلیا "سارا پولی" هستن.بازیگر نقش سارا استنلی.سریال قصه های جزیره. هی من گفتم قیافش آشناست...........حالا یادم اومد 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 18 آبان، 2010 قبلیا "سارا پولی" هستن.بازیگر نقش سارا استنلی.سریال قصه های جزیره. آره سارا پلی یادش بخیر قصه های جزیره شبای جمعه چه خاطره ها دارم باهاشون زندگی کردم:ws37: فلیسیتی گاس سارا الکس کینگ 4
pianist 31129 مالک ارسال شده در 18 آبان، 2010 آره سارا پلییادش بخیر قصه های جزیره شبای جمعه چه خاطره ها دارم باهاشون زندگی کردم:ws37: فلیسیتی گاس سارا الکس کینگ الانم يه نگاهي به تي وي بندازي فيلماي خوبي پخش ميکنه جراحت نون و ريحون و... 2
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 18 آبان، 2010 اينا هم آواتار هاي من بودن كه از نقاشي هاي آلفرد گوكل هستن يه مدت خيلي كوتاه هم عكس خودم رو گذاشتم و بعدش اين آواتاره كه خيلي دوسش دارم و بعضي ها كه منو ديدن ميگن شبيه خودمه!!! ( ولي من از اين خوشگلترم!!!) الان هم كه بنا به دلايلي اينه ! فوتش هم نمي كنم 4
سـارا 20071 ارسال شده در 18 آبان، 2010 يه مدت خيلي كوتاه هم عكس خودم رو گذاشتم و بعدش اين آواتاره كه خيلي دوسش دارم و بعضي ها كه منو ديدن ميگن شبيه خودمه!!! ( ولي من از اين خوشگلترم!!!) من این آواتارتو دوست داشتم 1
ارسال های توصیه شده