mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اولین آواتارم تو نواندیشان این بود: بعدش شد این( اعتراضات زیادی در پی داشت) الانم که اینه ( تو باشگاه باهاش کلی خاطره دارم.بنا بر پیشنهاد دوستان همینو گذاشتم :girl_in_dreams:) این اخریه که خوانندس...قبلیا که باشن؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مرسي همين امروز آواتارها رو به تاپيک ديگه اي انتقال ميدم يه البوم خوجگل ميشه ای سبیل..ای لوتی...ای خوجل....ای لنگ گردن بنداز این آواتارت باحال بید 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ای سبیل..ای لوتی...ای خوجل....ای لنگ گردن بندازاین آواتارت باحال بید واسه تو هم باحال اين يه شخصيت کارتوني بود درسته؟؟ :babygirl: اسمش رو يادم نمياد چي بود؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ واسه تو هم باحال اين يه شخصيت کارتوني بود درسته؟؟ :babygirl:اسمش رو يادم نمياد چي بود؟؟ اسمش oggy هست...تازه عوضش کردم........قبلا یه چیز دیگه بود نمیدونم یادت میاد یا نه...... 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ این اخریه که خوانندس...قبلیا که باشن؟؟؟ قبلیا "سارا پولی" هستن.بازیگر نقش سارا استنلی.سریال قصه های جزیره. 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اسمش oggy هست...تازه عوضش کردم........قبلا یه چیز دیگه بود نمیدونم یادت میاد یا نه...... آره فکر کنم همينجا گذاشته بودي 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ قبلیا "سارا پولی" هستن.بازیگر نقش سارا استنلی.سریال قصه های جزیره. هی من گفتم قیافش آشناست...........حالا یادم اومد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ قبلیا "سارا پولی" هستن.بازیگر نقش سارا استنلی.سریال قصه های جزیره. آره سارا پلی یادش بخیر قصه های جزیره شبای جمعه چه خاطره ها دارم باهاشون زندگی کردم:ws37: فلیسیتی گاس سارا الکس کینگ 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ آره سارا پلییادش بخیر قصه های جزیره شبای جمعه چه خاطره ها دارم باهاشون زندگی کردم:ws37: فلیسیتی گاس سارا الکس کینگ الانم يه نگاهي به تي وي بندازي فيلماي خوبي پخش ميکنه جراحت نون و ريحون و... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اينا هم آواتار هاي من بودن كه از نقاشي هاي آلفرد گوكل هستن يه مدت خيلي كوتاه هم عكس خودم رو گذاشتم و بعدش اين آواتاره كه خيلي دوسش دارم و بعضي ها كه منو ديدن ميگن شبيه خودمه!!! ( ولي من از اين خوشگلترم!!!) الان هم كه بنا به دلايلي اينه ! فوتش هم نمي كنم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ يه مدت خيلي كوتاه هم عكس خودم رو گذاشتم و بعدش اين آواتاره كه خيلي دوسش دارم و بعضي ها كه منو ديدن ميگن شبيه خودمه!!! ( ولي من از اين خوشگلترم!!!) من این آواتارتو دوست داشتم 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ من این آواتارتو دوست داشتم آواتارم هم تو رو دوست داشت! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده