.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ انصافا آواتار جدیدت حرف نداره حامد یه آواترم برای من پیدا کن..................... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ انصافا آواتار جدیدت حرف نداره حامد یه آواترم برای من پیدا کن..................... جدي خوبه؟؟ باشه برات پيدا ميکنم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بيا اينم آواتار براي معمار سبز 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان بزودي (البت اگه حالش رو داشته باشم) تمام آواتارهاي دوستان رو تو يه تاپيک جداگانه جمع آوري ميکنم تا يادگاري بمونه پس اگه کسي باز ميخواد آواتارش رو بذاره عجله کنه 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بيا اينم آواتار براي معمار سبز :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آواتار من از 10-12 سال پیش تا حالا همه جا همین بوده عکس خودمه !! بعله 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فعلا اینارو داشته باش یکی دیگه قبل از اینا داشتی من خیلی خوشم میومد ازش قبل از بالاییه میذاشتیش بالاییه هم قشنگه 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سارا اینقد این اواتارتو دوست دارمممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سارا اینقد این اواتارتو دوست دارمممممممممممممم خودمم خیلی دوسش دارم آخه هدیه هس 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام . راستش من اواتار خیلی عوض میکنم . الان یادم نیست چی بودن ولی اکثرشون در مورد باشگاه همیشه قهرمان سپاهان بوده . راستی من اینو به خود میلاد هم گفتم . هر وقت چشمم میوفته با این اواتارش یه 5 دقیقه ای با صدای بلند میخندم . اواتار میلاد رو انداختم والپیپر موبایلم . 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خودمم خیلی دوسش دارم آخه هدیه هس من از اين خوشم مياد ولي ...فك كنم اولين آواتارت همين بود بعدشم پسورد اون يوزرتو گم كرده بودي تو باشگاه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من از اين خوشم مياد ولي ...فك كنم اولين آواتارت همين بود بعدشم پسورد اون يوزرتو گم كرده بودي تو باشگاه اوهوم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ راستي يه زماني اين هم بود... تو باشگاه آره باحال بید لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سارا وقتی قهر کرده بودی یه اواتار گزاشته بودی یه پیر زن بود اون خیلی قشنگ بود............. :w00: :w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سارا وقتی قهر کرده بودی یه اواتار گزاشته بودی یه پیر زن بود اون خیلی قشنگ بود............. :w00: :w00: :w00: به اون توهین نکنیا:167: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ به اون توهین نکنیا:167: نه فقط میکم اون رو هم تو کلکسیون بزار :ws44: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نه فقط میکم اون رو هم تو کلکسیون بزار :ws44: باشه ولی گم کردم عکسشو 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ اولین آواتارم تو نواندیشان این بود: بعدش شد این( اعتراضات زیادی در پی داشت) الانم که اینه ( تو باشگاه باهاش کلی خاطره دارم.بنا بر پیشنهاد دوستان همینو گذاشتم :girl_in_dreams:) 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مرسي همين امروز آواتارها رو به تاپيک ديگه اي انتقال ميدم يه البوم خوجگل ميشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده