میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اینا هم واسه من بود قبلنا تو یه فروم دیگه (باشگاه) 14 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ااااااااااا.این آخریه که آواتار رفیق من بود...The Launtic ....عکس فریدون فروغی 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ وا چه حرفا....یعنی اینی که پشت دیواره داره بوق میزنه؟:w74: خب اون دل تنگه دیگه:w00: 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اولین آواتار من توی انجمن این بود :girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خب اون دل تنگه دیگه:w00: الان من قاط زدم:imoksmiley: به زور میخوای بگی نه!!!!!! خو باشه.....امام نظر من 300 ساله دیگه ام عوض نمیشه این چیزا تو همه آواتارت دیده میشن.... اگه میخوای قبول نکنی...باشه من اشتب کردم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اين اولين آواتارم بود كه ديگه هميشه ازش بعنوان عكس پروفايلم استفاده ميكنم دسم بهش نميزنم! اينم تعدادي از آواتارهاي اينور و اونور بيتاب به اين آواتارم ارادت خاصي داشت ! (به خاطر مشروب و بغل كردن!) و صدها آواتار ديگر .... 14 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ الان من قاط زدم:imoksmiley:به زور میخوای بگی نه!!!!!! خو باشه.....امام نظر من 300 ساله دیگه ام عوض نمیشه این چیزا تو همه آواتارت دیده میشن.... اگه میخوای قبول نکنی...باشه من اشتب کردم یعنی من عاشق شدمو خودم خبر ندارم؟؟؟ من اواتورامو بیشتر بخاطر اینکه نشونه دل تنگین میزارم منم نظرم 400 سال دیگه ام عوض نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اين اولين اواتار من بود من نمیبینم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من عاشق این آواتارتم واییییی 70 درصد 6 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها ی سوال: این خوبه بزام برا آواتام؟ 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی من عاشق شدمو خودم خبر ندارم؟؟؟ من اواتورامو بیشتر بخاطر اینکه نشونه دل تنگین میزارم منم نظرم 400 سال دیگه ام عوض نمیشه keybordam sookht:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ keybordam sookht:icon_pf (34): چرااااااااا؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من عاشق این آواتارتم واییییی 70 درصد اينم چند نفر بهم گفتن 70% ئه ، آپش نكرده بودم !!! 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها ی سوال: این خوبه بزام برا آواتام؟ از ايني كه الان هست بهتره ! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اينم چند نفر بهم گفتن 70% ئه ، آپش نكرده بودم !!! بجای عکسش بطریش و بده بیاد:whistle: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بجای عکسش بطریش و بده بیاد:whistle: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: همشهری.......................... :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بجای عکسش بطریش و بده بیاد:whistle: چيزي نيس توش خاليه همشو خورده ! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اين اولين آواتارم بود كه ديگه هميشه ازش بعنوان عكس پروفايلم استفاده ميكنم دسم بهش نميزنم! اينم تعدادي از آواتارهاي اينور و اونور بيتاب به اين آواتارم ارادت خاصي داشت ! (به خاطر مشروب و بغل كردن!) و صدها آواتار ديگر .... چون از شادمهر خوشم میاد همه اواارتو دوست دارم :w16: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده