pianist 31129 ارسال شده در 16 آبان، 2010 آقا فقط لطفا بذاريد 1 روز تو گفتگوي ازاد بمونه بعد منتقل کنيد... ميگم اين انتخاب آواتار هم دردسري شده ها از بس دنبال يه آواتار شيک گشتم خسته شدم آخرش رسيدم به ايني که ميبينيد!!! بياين آواتاراي گذشته خودتونو بذاريد ببينيم اينا واسه من بودن ولي نهايتا آواتار آخرموعشق است 17
میلاد 24047 ارسال شده در 16 آبان، 2010 گروه اول آواتارام:4chsmu1: ریگی 3 ماه قبل از دستگیریش اینو میزاشتم اینو اسمش یادم رفته ... محسود یا یه همچین چیزایی بود اینم کشته شد به این اخطار دادند این کل یمعنی توش نهفتس اینم بعدیه 10
هوتن 15061 ارسال شده در 16 آبان، 2010 آقا فقط لطفا بذاريد 1 روز تو گفتگوي ازاد بمونه بعد منتقل کنيد... ميگم اين انتخاب آواتار هم دردسري شده ها از بس دنبال يه آواتار شيک گشتم خسته شدم آخرش رسيدم به ايني که ميبينيد!!! بياين آواتاراي گذشته خودتونو بذاريد ببينيم اينا واسه من بودن ولي نهايتا آواتار آخرموعشق است بروی چشم 5
pianist 31129 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2010 بروی چشم خدارو چه ديدي شايد کانديد بهترين تاپيک هفته شد 3
Waffen 15118 ارسال شده در 16 آبان، 2010 بروی چشم درود... به این میگند دموکراسی... :icon_gol::icon_gol: 5
هوتن 15061 ارسال شده در 16 آبان، 2010 خدارو چه ديدي شايد کانديد بهترين تاپيک هفته شد شایدم بشه...............خدارو چه دیدی..............به نظرم بستگی داره به روند تاپیک..........اگه موضوع خوب پیش بره خیلی هم جالب میشه............بهترین تاپیک هم یه نظر سنجیه..........خوب هرکی رای بیاره بهترین میشه.........مگه نه ؟ درود... به این میگند دموکراسی... :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: 4
ne_sh67 1947 ارسال شده در 16 آبان، 2010 پیانیست اینهمه گشتی اینارو گلچین کردی!!!؟!:w127: فک کن نمیگشتی چی میشد!!:banel_smiley_52: برا من از اول تا الان همین بوده!!! 5
pianist 31129 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2010 شایدم بشه...............خدارو چه دیدی..............به نظرم بستگی داره به روند تاپیک..........اگه موضوع خوب پیش بره خیلی هم جالب میشه............بهترین تاپیک هم یه نظر سنجیه..........خوب هرکی رای بیاره بهترین میشه.........مگه نه ؟ :icon_gol: نميدونم والا خب گاهي اوقات تاپيک بحث و گفتگوي جدي هست گاهي هم تفريح و شوخي ولي در کل من بيشتر دوس دارم دور هم باشيم و با هم حال کنيم :flowerysmile: 5
pianist 31129 مالک ارسال شده در 16 آبان، 2010 پیانیست اینهمه گشتی اینارو گلچین کردی!!!؟!:w127:فک کن نمیگشتی چی میشد!!:banel_smiley_52: برا من از اول تا الان همین بوده!!! يه تنوعي هم بدي بد نيستا 3
ne_sh67 1947 ارسال شده در 16 آبان، 2010 يه تنوعي هم بدي بد نيستا ادم باید تو انتخابش ثابت قدم باشه!!:persiana__hahaha: 2
هوتن 15061 ارسال شده در 16 آبان، 2010 نميدونم والا خب گاهي اوقات تاپيک بحث و گفتگوي جدي هست گاهي هم تفريح و شوخي ولي در کل من بيشتر دوس دارم دور هم باشيم و با هم حال کنيم :flowerysmile: منم همینطور................بحث جدی جای خودش دوستی و رفاقت واجبتره............جای سارا افشار خالیه......... البته این تاپیک فقذ جنبه شوخی و تفریح نداره.................یه البوم میشه یادگار از اواتور بچه ها..........من عاشق این اوتار اخری میلاد شدم...............1900 تومن میخرمش 5
DCBA 8191 ارسال شده در 16 آبان، 2010 من از اونجاییکه یه مدت قصد خود ازاری داشتم این اواتارم بود که منو یاد یکی از بدترین خاطره های زندگیم منیدازه.........هنوزم تو باشگاه همینه...... یه مدت هم حالم تو انجمن خیلی خیلی گرفته بود که اینو گذاشتم............. ولی از اونجاییکه یه تحولاتی در من ایجاد شد ......هم اواتارم تغییر کرد هم اسمم از lillian به لیلیان تغییر یافت.....الانم این اواتارمو بسیار بسیار دوست میدارم......:girl_yes2: 13
شقایق31 40377 ارسال شده در 16 آبان، 2010 مال منم معلومه دیگه یدونه هم خر شرک بود که فقط چند دقیقه بود الان پیداش نکردم لیلی یادشه 13
mamadj 1361 ارسال شده در 16 آبان، 2010 برای اولین بار آوتارمو تغییر دادم...اونم همین هفته الانم جیگر خودمه بخاطر علاقم به انیمشین اینو گذاشتم 9
anthonio montana 3249 ارسال شده در 16 آبان، 2010 اینم که آخریه(هیشکی نتونست بگه چیه): بهتره توضیح بدم که عکس بالا با یه شابلون کشیده شده و طراح شابلون هم meecee هستش 12
ارسال های توصیه شده