RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ این خدایی که شما دارید ازش حرف میزنید زیاد براش اهمیتی نباید داشته باشه که کی قبولش داره و کی قبولش نداره... ولی بله... اگر جسم داشت در نتیجه فیزیکی بود و قابل توضیح و قابل اثبات... مسائل دینی ربطی به این حرف ها نداره دوست من... دین داران هستند که با کوچکترین حرفی به اعتقاداتشون توهین میشه و ما نباید حرفی بزنیم تا به اعتقادات کسی برنخوره... من به کسی توهین نکردم به دلیل اینکه خدای شخصی که دارید ازش حرف میزنید مربوط به هر کسی هست... اصلا معنای خدای شخصی که میپرستیدش همینه... تا زمانی که این تعصب ها وجود داره و این نوع مقدسات هست راه به جایی نمیبریم... ولی خیر... حق با بنده نیست... حق با شماست... منم که عرض کردم بنده اشتباه کردم... اصلا منو چه به این حرفها... دوستان با خداشون خوش باشند... اگر نیاز به قدرتی مافوق بشر دارید تا قربون صدقش برید و به عنوان تکیه گاهی ازش استفاده کنید بنده کی هستم که بخوام اون رو از شما بگیرم یا با بیان عقیدم به اعتقادات و مقدسات شما توهین کنم... ببخشید به هر حال... نه اینکه وجود فیزیکی شما منجر به بروز مطالب به صورت صحیح و درست شده..... دینداران با کوچکترین حرفی موارد رو توهین تلقی می کنند؟؟؟؟ خیلی جالبه.... مگه این مطلبی نیست که بیان کردی؟ نوشته اصلی توسط waffen من همین مطلب رو به خودت بگم چیکار میکنی؟ولی حالا مطلب خودت رو به عنوان روشنفکری و نو اندیشی و ..... تلقی میکنی..... 1 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ب یعنی شما واقعا نیاز به پرستشو تو خودتون احساس نمی کنید؟؟؟؟انسان از بدو ورودش این نیازو داشته که دنبال خدایی بودن تو ماه و ستاره و ... میگشته باور نمیکنم انسانی این نیاز و تو خودش نبینه. 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خدارو دوست دارم چون میدونم اون منو خیلی بیشتر دوست داره...... 2 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ این خدایی که شما دارید ازش حرف میزنید زیاد براش اهمیتی نباید داشته باشه که کی قبولش داره و کی قبولش نداره... ولی بله... اگر جسم داشت در نتیجه فیزیکی بود و قابل توضیح و قابل اثبات... .. :icon_pf (34):اما اگه خدا هم محدود بود به جا و مکان دیگه با بقیه ی موجودات چه فرقی داشت؟ خودشم میشد مخلوق.که چون جسم داشت مریض میشد،گرسنش میشد و خلاصه نیازمند میشد که در اون صورت من خدایی رو که خودش نیاز مند باشه و محدود نمیپرستیدم. 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ب؟ بهتره به اعتقادات کسی توهین نکنی دوس داری منم به اون اعتقاد بی خداییت توهین کنم؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خدارو دوست دارم چون تورو يادم مياره لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ این خدایی که شما دارید ازش حرف میزنید زیاد براش اهمیتی نباید داشته باشه که کی قبولش داره و کی قبولش نداره... ولی بله... اگر جسم داشت در نتیجه فیزیکی بود و قابل توضیح و قابل اثبات... اگه جسم داشت مثل ما محدود میبود و ما انسان ها دنبال کسی برای پرسش هستیم که نامحدود باشه بعدشم اگه خدا جسم داشت مطمئنم که بازم قبولش نمیکردی مسائل دینی ربطی به این حرف ها نداره دوست من... دین داران هستند که با کوچکترین حرفی به اعتقاداتشون توهین میشه و ما نباید حرفی بزنیم تا به اعتقادات کسی برنخوره... من به کسی توهین نکردم به دلیل اینکه خدای شخصی که دارید ازش حرف میزنید مربوط به هر کسی هست... اصلا معنای خدای شخصی که میپرستیدش همینه... تا زمانی که این تعصب ها وجود داره و این نوع مقدسات هست راه به جایی نمیبریم... ولی خیر... حق با بنده نیست... حق با شماست... منم که عرض کردم بنده اشتباه کردم... اصلا منو چه به این حرفها... دوستان با خداشون خوش باشند... اگر نیاز به قدرتی مافوق بشر دارید تا قربون صدقش برید و به عنوان تکیه گاهی ازش استفاده کنید بنده کی هستم که بخوام اون رو از شما بگیرم یا با بیان عقیدم به اعتقادات و مقدسات شما توهین کنم... ببخشید به هر حال. مطمئنی به کسی توهین نکردی؟؟؟ من نیدونم قبول داشتن و نداشتن خدا چه ربطی به پیشرفت کردنه؟؟؟ ما با خدامون خوشیم و اصنم دوس نداریم یکی بیاد به خدامون و عقایدمون توهین کنه 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیزم در مباحث اعتقادی جایی که اختلاف نظر هست بهتره بجای جواب دادن لحظه ای و از روی احساسات با احترام به عقاید شخص مقابل ...........عقیده خودمونو مطرح کنیم و دلایل خودمونو بگیم و البته بهتره این به چالش کشیدن عقاید دیگران در جایی صورت بگیره که موضوع تاپیک بر بحث و گفتگو باشه نه مثل این تاپیک که بیشتر یه تاپیک عاطفی هست و از این منظر به موضوع پرداخته............اینکه ما درهمچین تاپیکی عقاید دیگران رو به چالش بکشیم....یا مسخره کنیم دقیقا مثل اینه که بریم وارد محل عبادت یه دین خاصی بشیم و اونها رو در حال عبادت خودشون مسخره کنیم..................ممنون از توجه و لطف همه دوستای عزیزم.......... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده