Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه با هر username كه باشم، من را connect می كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه تا خودم نخواهم مرا D.C نمی كند . خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه با یك delete هر چی را بخواهم پاك می كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه اینهمه friend برای من add می كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه اینهمه wallpaper كه update می كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه با اینكه خیلی بدم من را log off نمی كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه همه چیز من را می داند ولی SEND TO ALL نمی كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه می گذارد هر جایی كه می خواهم Invisibel بروم خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه همیشه جزء friend هام می ماند و من را delete و ignore نمی كند. خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه همیشه اجازه، undo كردن را به من می دهد خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه آن من را install كرده است خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه هیچ وقت به من پیغام the line busy نمی دهد خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه اراده كنم، ON می شود و من می توانم باهاش حرف بزنم خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه دلش را می شكنم، اما او باز من را می بخشد و shout down ام نمی كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه password اش را هیچ وقت یادم نمی رود، كافیه فقط به دلم سر بزنم خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه تلفنش همیشه آنتن می دهد خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه شماره اش همیشه در شبكه موجود است خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه هیچ وقت پیغام no response to نمی دهد خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه هرگز گوشی اش را خاموش نمی كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه هیچ وقت ویروسی نمی شود و همیشه سالم است خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه هیچوقت نیازی نیست براش BUZZ بدهم خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه آهنگ حرف هاش همیشه من را آرام می كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه نامه هاش چند كلمه ای بیشتر نیست، تازه spam هم تو كارش نیست خدا را دوست دارم ، بخاطر اینكه وسط حرف زدن نمی گوید، وقت ندارم، باید بروم یا دارم با كس دیگری حرف می زنم خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه من را برای خودم می خواهد، نه خودش خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه همیشه وقت دارد حرف هایم را بشنود خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه فقط وقت بی كاریش یاد من نمی افتد خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه می توانم از یكی دیگر پیشش گله كنم، بگویم كه .... خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه همیشه پیشم می ماند و من را تنها نمی گذارد، دوست داشتنش ابدی است خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه می توانم احساسم را راحت به آن بگویم، نه اصلا نیازی نیست بگویم، خودش میتواند نگفته، حرف ام را بخواند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه به من می گوید دوستم دارد و دوست داشتنش اش را مخفی نمی كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه تنها كسی است كه می توانی جلوش بدون اینكه خجل بشوی گریه كنی، و بگویی دلت براش تنگ شده خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه ، می گذارد دوستش داشته باشم ، وقتی می دانم لیاقت آنرا ندارم خدا را دوست دارم به خاطر اینكه از من می پذیرد كه بگویم : خدا را دوست دارم ... 11 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ .............................. سلام وافن :icon_pf (44): ببخش، اما به نظر من يکم بايد تو پست دادنت ملاحظه کني :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اعتیاد؟؟؟؟؟ چه اشکالی داره...شاید واقعا اینارو از ته دل گفته!!!! باید بی احترامی کنیم بگیم خزعبلات؟ 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ آ بحث سر خدا بودن نيست. به نظر من بايد به اعتقادات ديگران احترام گذاشت. 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام وافن :icon_pf (44):ببخش، اما به نظر من يکم بايد تو پست دادنت ملاحظه کني :flowerysmile: سلام... بله بله... درسته... به اعتقادات دیگران توهین شده... بزارید مقدسات مقدس بمونند... پاکش کردم که به اعتقادات و مقدسات و ارزش های کسی توهین نشه عزیز... 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان رعایت همدیگه رو بکنید........خواهش میکنم.......... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من انسانم آرزوست اون کجاست؟ 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اعتیاد؟؟؟؟؟چه اشکالی داره...شاید واقعا اینارو از ته دل گفته!!!! باید بی احترامی کنیم بگیم خزعبلات؟ بله... شما درست میفرمایید... اینکه بیای موجودی نامرئی رو بره خودت بسازی بد در مورد این حرفها رو بزنی حالا چه از ته دل باشه چه از هر جای دیگه... اینا حرفهای بسیار ارزشمند و درستی هستند... بنده بازم اشتباه کردم... ببخشید... 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ سلام... بله بله... درسته... به اعتقادات دیگران توهین شده... بزارید مقدسات مقدس بمونند... نه ديگه. من خودم در اين لحضه هيچ ديني رو قبول ندارم. تو وجود خدا هم شک دارم. اما اين دليل نميشه بيام به دين که هيچ، به آفريننده يکي توهين کنم. من نميگم که خدا هست و تو نبايد بهش توهين کني. من ميگم يکي يه عقيده اي داره و تو داري با حمله به اون عقيده، به اون فرد توهين ميکني. قرار نيست که من چون به وجود خدا اعتقاد ندارم، بهش توهين کنم. اين رو من دور از انسانيت و اخلاق ميدونم. 4 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من انسانم آرزوست اون کجاست؟ چه خوب که حدیث گذاشتی امضات باشه:wubpink: لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نه ديگه.من خودم در اين لحضه هيچ ديني رو قبول ندارم. تو وجود خدا هم شک دارم. اما اين دليل نميشه بيام به دين که هيچ، به آفريننده يکي توهين کنم. من نميگم که خدا هست و تو نبايد بهش توهين کني. من ميگم يکي يه عقيده اي داره و تو داري با حمله به اون عقيده، به اون فرد توهين ميکني. قرار نيست که من چون به وجود خدا اعتقاد ندارم، بهش توهين کنم. اين رو من دور از انسانيت و اخلاق ميدونم. نه دیگه... به اعتقادات کسی توهین نشد... خوب من خدارو ببینم دوست دارم اینکارو بکنم... مشکلش چیه ؟ هرکس عقیده ای داره... اینم یکی از عقاید منه... من عقیده ی خودم رو میگم دیگرانم عقیده ی خودشون رو میگند... از نظر بنده هم اینکه یکی بیاد بگه تورو یه موجود نامرئی خلق کرده توهین به شعور منه... 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بله... شما درست میفرمایید... اینکه بیای موجودی نامرئی رو بره خودت بسازی بد در مورد این حرفها رو بزنی حالا چه از ته دل باشه چه از هر جای دیگه... اینا حرفهای بسیار ارزشمند و درستی هستند... بنده بازم اشتباه کردم... ببخشید... :wubpink::wubpink: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نه دیگه... به اعتقادات کسی توهین نشد... خوب من خدارو ببینم دوست دارم اینکارو بکنم... مشکلش چیه ؟ هرکس عقیده ای داره... اینم یکی از عقاید منه... من عقیده ی خودم رو میگم دیگرانم عقیده ی خودشون رو میگند... از نظر بنده هم اینکه یکی بیاد بگه تورو یه موجود نامرئی خلق کرده توهین به شعور منه... یعنی انتظار داری خدا جسم داشته باشه؟؟؟ بعد اگه جسم داشت قبولش داشتی؟؟ من که چشمم آب نمیخوره 3 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نه دیگه... به اعتقادات کسی توهین نشد... خوب من خدارو ببینم دوست دارم اینکارو بکنم... مشکلش چیه ؟ هرکس عقیده ای داره... اینم یکی از عقاید منه... من عقیده ی خودم رو میگم دیگرانم عقیده ی خودشون رو میگند... از نظر بنده هم اینکه یکی بیاد بگه تورو یه موجود نامرئی خلق کرده توهین به شعور منه... چند صد سال قبل تو ايران، سني و شيعه کنار هم زندگي مي کردن و به هم احترام مي گذاتشن. اما اگه اشتباه نکنم در زمان صفوي بود که به خاطر سياست هاي دولت صفوي اين دو گروه به جون هم افتادن. اون موقع هم همينجوري بينشونو بهم زدن و تا الان دارن به اعتقادات هم توهين ميکنن. شايدم هم حق با تو باشه. من معضرت مي خوام 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی انتظار داری خدا جسم داشته باشه؟؟؟ بعد اگه جسم داشت قبولش داشتی؟؟من که چشمم آب نمیخوره این خدایی که شما دارید ازش حرف میزنید زیاد براش اهمیتی نباید داشته باشه که کی قبولش داره و کی قبولش نداره... ولی بله... اگر جسم داشت در نتیجه فیزیکی بود و قابل توضیح و قابل اثبات... چند صد سال قبل تو ايران، سني و شيعه کنار هم زندگي مي کردن و به هم احترام مي گذاتشن.اما اگه اشتباه نکنم در زمان صفوي بود که به خاطر سياست هاي دولت صفوي اين دو گروه به جون هم افتادن. اون موقع هم همينجوري بينشونو بهم زدن و تا الان دارن به اعتقادات هم توهين ميکنن. شايدم هم حق با تو باشه. من معضرت مي خوام مسائل دینی ربطی به این حرف ها نداره دوست من... دین داران هستند که با کوچکترین حرفی به اعتقاداتشون توهین میشه و ما نباید حرفی بزنیم تا به اعتقادات کسی برنخوره... من به کسی توهین نکردم به دلیل اینکه خدای شخصی که دارید ازش حرف میزنید مربوط به هر کسی هست... اصلا معنای خدای شخصی که میپرستیدش همینه... تا زمانی که این تعصب ها وجود داره و این نوع مقدسات هست راه به جایی نمیبریم... ولی خیر... حق با بنده نیست... حق با شماست... منم که عرض کردم بنده اشتباه کردم... اصلا منو چه به این حرفها... دوستان با خداشون خوش باشند... اگر نیاز به قدرتی مافوق بشر دارید تا قربون صدقش برید و به عنوان تکیه گاهی ازش استفاده کنید بنده کی هستم که بخوام اون رو از شما بگیرم یا با بیان عقیدم به اعتقادات و مقدسات شما توهین کنم... ببخشید به هر حال... 4 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ این خدایی که شما دارید ازش حرف میزنید زیاد براش اهمیتی نباید داشته باشه که کی قبولش داره و کی قبولش نداره... ولی بله... اگر جسم داشت در نتیجه فیزیکی بود و قابل توضیح و قابل اثبات... مسائل دینی ربطی به این حرف ها نداره دوست من... دین داران هستند که با کوچکترین حرفی به اعتقاداتشون توهین میشه و ما نباید حرفی بزنیم تا به اعتقادات کسی برنخوره... من به کسی توهین نکردم به دلیل اینکه خدای شخصی که دارید ازش حرف میزنید مربوط به هر کسی هست... اصلا معنای خدای شخصی که میپرستیدش همینه... تا زمانی که این تعصب ها وجود داره و این نوع مقدسات هست راه به جایی نمیبریم... ولی خیر... حق با بنده نیست... حق با شماست... منم که عرض کردم بنده اشتباه کردم... اصلا منو چه به این حرفها... دوستان با خداشون خوش باشند... اگر نیاز به قدرتی مافوق بشر دارید تا قربون صدقش برید و به عنوان تکیه گاهی ازش استفاده کنید بنده کی هستم که بخوام اون رو از شما بگیرم یا با بیان عقیدم به اعتقادات و مقدسات شما توهین کنم... ببخشید به هر حال... باشه هر طور راحتی...ولی اگر فیزیکی بود فنا پذیر بود...واگر فنا پذیر بود باز تو نمیپرستدیش(چه فعل باحالی اختراع کردم) در کل همه چه فیزیکی نیست البته نظر منه....من نه پیغبر خدا هستم نه یه مسلمونی که ادعا داشته باشم...و نه کسی هستم بخوام طرفمو قانع کنم چیزای که تو دل آدما میگزره که میوتنه شخصت طرفه تحمیل کنه اصلا با فیزیک رابطه ای ندارن مثل عشق .....علاقه .....محبت... بازم میگم من فقط نظرمو گفتم 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خدا رو دوس دارم چون همیشه طرقه قدرته!!! نمیدونم دور دوره منم میشه یا نه!!!! 3 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ مسائل دینی ربطی به این حرف ها نداره دوست من... دین داران هستند که با کوچکترین حرفی به اعتقاداتشون توهین میشه و ما نباید حرفی بزنیم تا به اعتقادات کسی برنخوره... قضيه شيعه و سني فقط يه مثال بود. همونطور که ديدي، گفتم که من به دين اعتقاد ندارم :) من به کسی توهین نکردم به دلیل اینکه خدای شخصی که دارید ازش حرف میزنید مربوط به هر کسی هست... اصلا معنای خدای شخصی که میپرستیدش همینه... تا زمانی که این تعصب ها وجود داره و این نوع مقدسات هست راه به جایی نمیبریم... اگه من و شما بگيم که خدا فلانه ، خدا بهمانه و کسايي هم که به خدا اعتقاد دارن فلانن، و در عوض کسايي که به خدا اعتقاد دارن، بگن که من و شما چون به خدا اعتقاد نداريم مثلا دزد ميشيم و ... (مثالي يادم نمياد بزنم :دي)، خوب اين باعث تفرقه ميشه. اصلا اين چه کاريه؟حالا اين چه مشکلي رو حل ميکنه؟ آيا اين باعث به وجود اومدن مشکل هاي ديگه نميشه؟ البته همين الانشم خيلي جاها من نميگم که به دين و خدا اعتقاد ندارم چون ميترسم به يه ديد بد بهم نگاه کنن. راستي يعني چي که راه به جايي نميبريم؟ مگه قراره چيکار کنيم؟ ولی خیر... حق با بنده نیست... حق با شماست... منم که عرض کردم بنده اشتباه کردم... اصلا منو چه به این حرفها... دوستان با خداشون خوش باشند... اگر نیاز به قدرتی مافوق بشر دارید تا قربون صدقش برید و به عنوان تکیه گاهی ازش استفاده کنید بنده کی هستم که بخوام اون رو از شما بگیرم یا با بیان عقیدم به اعتقادات و مقدسات شما توهین کنم... ببخشید به هر حال... هر موقع حرفي براي اين نقل قول داشتم، ميگم:ws6: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ به تعداد آدمای روی زمین تعریف از خدا وجود داره.اما بهتره همه باور کنیم چیزی که ما می بینیم و بهش اعتقاد داریم تمام واقعیت نیست. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده