رفتن به مطلب

اندر باب انتخاب بهترین تاپیک هفته........

ayhan

ارسال های توصیه شده

به قهوه خونه کاری نداشته باشین .

دیشب افتتاحیش بود شلوغ گردیم.

شاید یه کارایی توش بکنیم حالا:ws3:

اونجا رو ببندن که من خودم عرق میخورم و میام بیرون عربده کشی!!!!!!!!!!!!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ایهان عزیز ممنون بابت تاپیکت......:icon_gol:

پیشنهادهای ندا تو پست شماره 7 خوبه.....ولی کار میبره....اگه انتخاب ماهیانه بود......اینکار خوب بود.....میشد درست تاپیک هارو بررسی کرد.....ولی برا یه هفته این کار یه مقدار سخته.......

منم موافقم که امار بازدید کننده ها باید لحاظ بشه......چه بسیار بودن تاپیک هایی که از لحاظ معنایی پر بار.....اما بحث پیگیری نشده و به نتیجه خاصی نرسیده......

چون ما فقط بهترین تاپیک رو انتخاب نمیکنیم....... و بهترین استارتر هم انتخاب میشه........این وظیفه ی استارتره که اون تاپیک رو به دست بگیره و بگردونه.......و امار بازدید کننده هارو بالا ببره........

به نظر من این تاپیک جای خوبیه که انتخابای آخر هفته مون یه مقدار هدفمند تر بشه......:girl_yes2:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من كوپي پيست نبودنش خيلي مهمه ! تاپيكي باشه كه استارتر خودش نشسته باشه فكر كرده باشه بعد ول داده باشه ... من عاشق تاپيكاي مهرشاد بودم :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظر من كوپي پيست نبودنش خيلي مهمه ! تاپيكي باشه كه استارتر خودش نشسته باشه فكر كرده باشه بعد ول داده باشه ... من عاشق تاپيكاي مهرشاد بودم :ws37:

.

.

.

.

.

یا حداقل خود استاتر بگه کپی پیسه .

• Like 2
لینک به دیدگاه
.

.

.

.

.

یا حداقل خود استاتر بگه کپی پیسه .

همیشه که نمیشه خودش بنویسه.............بعضی وقتا یه مطلب خیی خوب میبینی و کپی میکنی......:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همیشه که نمیشه خودش بنویسه.............بعضی وقتا یه مطلب خیی خوب میبینی و کپی میکنی......:banel_smiley_4:
.

./

.

.

.

.مشکلی نیست اما بگه که کپی پیسه مثلا همین تاپیک های که انتخاب شدن به عنوان تاپیک هفته به جز تاپیک وافن که مطمعن نیستم اون دو تاپیک کفی پیس بودن اما استاتر هاشون زیر تاپیک ننوشتن .!!!!

البته تاپیک نباید با رو دروایستی هم انتخاب شه مثلا همین تاپیک خودم که جز هفتا بود اصلا ارزشش رو نداشت چون تاپیک های بهتری بودن .

• Like 5
لینک به دیدگاه

اره افرین دقیقا واقعا تاپیک های مهرشاد حرف نداشتن :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
.

./

.

.

.

.مشکلی نیست اما بگه که کپی پیسه مثلا همین تاپیک های که انتخاب شدن به عنوان تاپیک هفته به جز تاپیک وافن که مطمعن نیستم اون دو تاپیک کفی پیس بودن اما استاتر هاشون زیر تاپیک ننوشتن .!!!!

البته تاپیک نباید با رو دروایستی هم انتخاب شه مثلا همین تاپیک خودم که جز هفتا بود اصلا ارزشش رو نداشت چون تاپیک های بهتری بودن .

واسه همينم من بهشون راي ندادم....ولي تاپيك وافن مشخص بود كه كوپي پيست نيست

نميگم تاپيكاي كوپي پيست بد هستنا ولي ارزش بهترين تاپيك هفته شدنو ندارن

• Like 3
لینک به دیدگاه
.

./

.

.

.

آرش چرا بی انصافی میکنی........منکه لینک دادم.......خودتم یه لینک گذاشتی..............بعد یه ادمی که میاد تاپیک میزنه کف دستشو بو نکرده که این تاپیک میشه بهترین تاپیک............خود بچه ها انتخاب میکنن............

• Like 3
لینک به دیدگاه
به قهوه خونه کاری نداشته باشین .

دیشب افتتاحیش بود شلوغ گردیم.

شاید یه کارایی توش بکنیم حالا:ws3:

من به آینده روشن این تاپیک خیلی امیدوارم.از اون اول ازش خوشم اومد :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
واسه همينم من بهشون راي ندادم....ولي تاپيك وافن مشخص بود كه كوپي پيست نيست

نميگم تاپيكاي كوپي پيست بد هستنا ولي ارزش بهترين تاپيك هفته شدنو ندارن

راس میگی:ws52: ......تاپیک هایی که طرف خودش مینویسه بیشت ارزش داره..:w16:

البته بجز تایپیک های مخصوص خودم....

میدونی که کودوم ها رو میگم؟:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
راس میگی:ws52: ......تاپیک هایی که طرف خودش مینویسه بیشت ارزش داره..:w16:

البته بجز تایپیک های مخصوص خودم....

میدونی که کودوم ها رو میگم؟:ws3:

من فعلا" تو كف برچسبات هستم!!!! :w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آرش چرا بی انصافی میکنی........منکه لینک دادم.......خودتم یه لینک گذاشتی..............بعد یه ادمی که میاد تاپیک میزنه کف دستشو بو نکرده که این تاپیک میشه بهترین تاپیک............خود بچه ها انتخاب میکنن............
.

.

.

.فراموش کن داداش این بحث ارزش کش دادن نداره ..خوش باشی .:wubpink:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...